Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagmafia.com
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
vagmafia.com
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Az OK hogy ping mértékegysége milisecundum, de attól még 1000ms nem 1 ping.
<#wow2>#wow2>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

vagmafia.com

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a vákuummal pedig nem szabad viccelõdni😄

a tüdõdrõl ellenben ugyanezt nem lehet elmondani... <#rolleyes>#rolleyes>
"The trees move. Do you not see it?"
valszeg sisak le,lassan megfulladni nagyon rossz lenne.

a rengeteg tetkóról ne is beszéljünk,bár ez legalább nem nonfiguratív ,meg kínai jel XD
Jelen esetben az egész esetleg azon múlhat, hogy megmarad-e pl. az aktuális ûrállomás, és hogy mennyien/milyen összetételben maradtak meg rajta (és mondjuk van-e épp hidroponikus kísérlet rajta, ahol kaját tudnak termelni).
Ha csak az átlag Apollo gárdát nézzük, akkor nagyjából mindegy mit csinálnál, nincs esélyed hosszútávú túlélésre, elfogy a víz, levegõ, étel, jókedv, más lakható objektum pedig nincs a környéken.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"