Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sferrari
Én csupán arra próbáltam rávilágítani hogy az F1 nálam soha nem unalmas sport. pl ismerõseim között: "mit lehet azon élvezni hogy mennek körbe körbe" fociban meg kergetik a labdát nem? "Miért mész a Hungaroringre úgyse látsz semmit az egészbõl" meg milyen drága a jegy! Mindenkinek arra van pénze pl amire akarja 😊 és csak egyszer kell kimenni egy hétvégére és megtudná mennyivel jobb mint pl tvbõl nézve! Szóval erre csak azt tudom mondani szerencsére nem vagyunk egyformák, én pl egy Madonna koncertre nem fizetnék ki pl 25-30 ezer forintot 😄

http://f1ferrari.hu

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Dzsini
Minden kép az, tudod jól, hogy a topicban mindenki azon sértõdik meg, amin épp akar - ha ezen múlna már 280 ezer hozzászólással ezelõtt be lehetett volna zárni. Jelen esetben az anyázástól még bõven messze vagyunk, és szerintem a jelenlevõ többség van annyira intelligens, hogy képes felfogni a "vélemény" és a "tény" szó közötti finom, ámde lényeges különbséget.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sippie
LFL ó je, sport1-2 adja a meccseket 😄
Frequency

Frequency

SzirmosSzisza
Nem látom a viccet a vízjeltõl :c

Amúgy moderátor létedre elég bõkezûen dobálod a trollbaiteket.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Az, hogy az elnevezés nem a legszerencsésebb, abban szerintem egyet lehet érteni - nem véletlenül hívják odaát Soccernek a kevésbé népszerû változatot. A vicces kép ennyit próbál kiemelni, nem azt, hogy bármelyik sport jobb vagy rosszabb a másiknál.
(amúgy láttam már amerikai focit olyan ismerõssel, aki értett hozzá, magyarázott egy kicsit, eszméletlen taktikus, összetett dolog. A krikett-baseball párossal is el lehet játszani ezt, csak azt még kevesebben nézik.)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Petka
Képet már k.rvák, sírtok itt összevissza már!

Ez a 2%

Az autoversenyeket pedig hivhatnank pit-stop championship-nek 😊

http://gaborszantai.co.uk/

skinnyman
A nascart csak a csórók és hülyék szeretik...

Regards,

Dzsini
Én egyiket sem nézem, nem foglalkozok velük (lásd lejjebb amit írtam a Nascarról is), tehát maradok a vicces képeknél 😊

Kicsit kovetned az F1-et, akkor tudnad, hogy a FIA sem erti a szabalyokat...😊

Bucser
Te meg adod alá a lovat.

Ki a rosszabb? Vagy csak a troll a rossz vagy a trollbait is? Szerintem mindhárman trollkodunk jelenleg.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dzsini
Gábor ugrat, te pedig ugrasz. Ügyes vagy, de feltûnhetne már, hogy trollbait.

Bucser
Ja meg végletekig leegyszerûsített szabályok. MÉgis a baseball és az amerikai foci szabályait az európaiak 90%-a nem képes megérteni. Mert a foci, kézilabda, rugby, forma 1 persze olyan kúrvára bonyolult😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ulvar
Legalább az amcsi fociban nem bundáznak összevissza, nem rinyálnak mint a fürdõs kurvák, és nem színészkednek. De most megint mehet a flém mer egyesek otthon vasárnap ebédidõben nem igazán tudnak mást csinálni úgy látszik.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

tutituti
Fixed😄

Bucser
Szerintem meg ha már londonban vagy akkor menj el egy amerikai foci próbameccsre és meglátod hogy nem is annyira puhapöcs sport az amerikai foci és kicsit talán több ész kell hozzá mint a rugby-hez. (pont a time stop játék miatt)

<#worship><#worship><#worship>

Dzsini

Ulvar
Had ne menjünk már ebbe bele légyszives mert offolsz és ráadásul csak részben van igazad. Pl: IndyCar.

passatgt
erre inkább nem írok semmit

Az american football az ami legjobban leirja, hogy az az orszag keptelen elhurcolt tudosok, gondolkodok, muveszek nelkul megelni.

Footballnak hivnak egy sportot, ahol egy tojassal futnak a kezukben es az esetek 2%-ban erintik labbal.
Raadasul ahol rugby-nek hivjak ott nem is vesznek fel magukra vedofelszerelet. Ez a kulonbseg a profi es amator box kozott is.
Epp ezert valo a vegletekig leegyszerusitett autosport is az amerikaikanek, mert egy erdei rally futamon elsirnak magukat, ha ket, egymastol 3m-re levo tereptargy kozott kellene elmenniuk.

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

😄!

(Bár amikor még zsenge kezdõ koromban 1.5-ös karbis Samara-m volt, télen is pöccre indult, jó akkuval és agyig kihúzott szívatóval... 😄)
Sippie
mert azt nem tiltja le a youtube
Frequency

N3210-N3310-N3410-N3510-N6210-N6610-N8210-SEK750i-N3220-SEk800i-N5800-S5830 Asus K50ID-SX069D

pajti

RelakS
ez nagyon kemény XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tutituti
leírod és meg se kell nyitni,már benne van a fülemben ez a zene😄DD
rohadt idegesítõ.

Bucser
Természetesen.

Az amcsi foci is jobb, mint az itteni😄
Dzsini
A videó bal alsó sarkában van egy ilyen ikon: - klikk.

Büdös Bohóc
ebben is azt a kibaszott idegesítõ geci zenét rakták alá...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Dzsini
Akkor rakok kettõt, az kiváltja az elõzõt? 😊

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SzirmosSzisza
Combo breaker :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

Dzsini
Kispályás 😊

SzirmosSzisza

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Bucser
Kíváncsi lennék hány NASCAR versenyt néztél végig úgy hogy szurkolsz is valakinek. Az F1-nél ezerszer izgalmasabb. Ott pozícióváltásra hányszor van lehetõség? Max 1-2-szer. az élen pedig az esetek többségében max2-3-szor váltanak pozíciót.

Egy NASCAR futamon nincs rajt cél gyõzelem. ott kemény taktika van és harc minden egyes másodpercét több okból is.

1.: A tank csak 30-40 körre elég
2.: a Gumik nem bírnak többet mint 50 kör.
3.: Egészen a 20. helyezésig jár pont.
4.: A bajnokság szempontjából teljesen más a rendszer mint az F1ben. Van a race to the chase, és a Chase for the CUP fázis.

A Race to the chaseben mindenki esélyes halad elõre és ugyanazon szabályok mentén gyûjti a pontokat.

Majd 10 versennyel a szezon vége elõtt az elsõ 10-nek lenullázzák a pontszámát és megkezdõdik a Chase for the Cup. Ilyenkor a bajnokságért már csak az elsõ 10 versenyez. A többiek viszont emelt pénzdíjat kapnak futamonként (Ami végülis az egésznek a lényege).

Pontot kapsz a Pole pozícióért, azért ha leggyorsabb vagy a futamon, ha vezetsz a futamon (akár 1 körig is) és ha megnyered a futamot extra pontot ér valamint ugye minden pozició után megkapod a pontokat.

Nem rossz rendszer ez összehasonlítva a forma 1 botegyszerû 6 versennyel a vége elõtt eldõlõ bajnokságaihoz képest😊

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Dzsini
Szar =/= engem nem érdekel =/= nekem nem tetszik. Amíg nem kevered, addig nincs konfliktus 😊

BenedekFeco
Szerk: Mostanában... <#banplz>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ulvar
Akkor úgy fejezem ki magam hogy kinek a pap kinek a papné, csak vannak tipikus emberek akik simán mindent leszaroznak mikor semmit nem tudnak a dologról...

Dzsini
A csalódások elkerülése végett véletlenül se próbáld ki a lap alján a keresõt 😊