Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
Teljes mértékben átérzem haverom csinálja, illetve más ismerõsöm is. Nemrég mikor kirúgták melóból, kezdett fogyni a pénz már nem volt pénz a komoly kajákra meg a "koksz" (itt tényleg értem a kokszot is kb, mert õ minden szart szedett meg injekció ...) egybõl nem bírt annyit, kifáradt, alig élt. Valaki viszont aki tényleg rengeteg idõt szán rá és tisztán csinálja(mert ilyet is ismerek) az ha kirúgják se lesz gyengébb, mert nem a koksztól izmosodott. Szóval igen aki rááldoz nagyon sok idõt, erõt és valamennyi pénzt, itt most az egészséges étrendet értem csak, azt tisztelem is érte. Aki koksszal csinálja azt nem tudom tisztelni.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Roger6
Egyetértek! <#eljen> Mondjuk nekem a csirkemell okés, az nem kínlódás, inkább a rizs a nehézkes.<#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

zöldeshányás
Azért kíváncsi lennék hogy a szemembe merné e mondani a sok kis köcsög hogy "biztos kokszolsz".Adnék nekik 5mp elõnyt bár lábam is elég edzett, a kardio-m is rendben.Nem sok esély lenne az illetõnek.Gusztustalan dolog ennyivel elintézni valakit aki keményed edz, nem kevés idõt és pénzt áldoz azért hogy erõs legyen és jól nézzen ki.Minden nap lekínlódni fél kiló száraz csirkemellet, stb.Szenvedés az egész, amit rengetegen nem éreznek át."Kokszol, csak fel van fújva..." Kész, ennyi.(Persze az illetõ háta mögött mert bármennyire is fel van fújva meg kokszol, khm...Értjük, nem?)

\"fingjál bele a rencerbe\"

PLaci
Húzzatok el már egy "szúrjukmikroméretûreagolyóinkatmertazsexiacsajoknak" topic-ba.... <#duhos2>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Calver
vagy legalább berakhatna valaki gombot pár popcorn gifhez, a gyors elérés érdekében. <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
De azé figyeled, hogy mikor faja kis vágottszemû csajszikat kaptunk be ide, azé mi sírás lement, most meg már ott tarttunk, hogy eres/kokszos vénemberek képeire megy a flame. Úristen... hova jutottunk... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Metalmilitiakid
Mindennapi flémünk ad meg nekünk ma. Ez ilyen 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

DarkHorSe
Jaigen, es undorito !

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
tuti koxol, hogy nez mar ki, biztos bevett minden szart !!!!<#banplz>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Petka
Újabban minden napra jut egy flame. Páran igazán elmehetnének már egy kicsit pihenni...

Frequency
<#eljen>

jazzy
Tudod az a baj, hogy hiába van igazad, ha ilyen primitív módon adod elõ sajnos erõsíted a sztereotípiát amire aztán semmi szükség.
zöldeshányás
Ez is kokszol mert öreg és kigyúrt.<#gunyos1>

7131
na akkor vitázzatok ezen is😊

vagmafia.com

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

zöldeshányás
Indokold már meg hogy miért nem? 😄
A kézfejben nincsen vér?Nincsenek izmok rajta?Nem mozog?A kézfej nem nõ?Tudod hogy mit beszélsz te idióta? 😄

tutituti
HáBéDé-t!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Vaxi
tökéletesen leírtad a feketelaci-féle gondolkodást. már csak a demagóg "én soha nem doppingoltam" kijelentés hiányzik 😄DDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Mondjuk én nem kokszolok és szebb vagyok...! <#wilting>
SötétBarom
😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sir Quno Jedi
Én alapvetõen úgy vélem, hogy aki nálam erõsebb, gyorsabb, ügyesebb, vagy csak szebb, okosabb, szexibb, gazdagabb stb., az mind-mind KOKSZOL (és doppingol és csal és plasztikai sebész mûve ésésésés...)! No persze az is kokszol, aki semmiben sem jobb nálam, csak az még ráadásul rosszul is csinálja. 😄DDD

Ergó a tökéletes az én vagyok és mindezt tisztán! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Roger6
Igen, nekem is, de már 18 évesen is. Aki sportol és megerõlteti magát, annak ilyen ám, tudod?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

precision
egy kis ON
hatalmas 😄DD

Bazinga!

Frequency
Csakhogy ha a kézfejen is kidudorodik az ér,az nem természetes.

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

precision
mondom, ne offoljunk, hanyagoljuk a témát...

nem dohányzom... és járok én is edzõterembe, mint mondtam, még táplálékkiegészítõket is szoktam inni, mint pl.: kreatin, aminó savak, bcaa aminó..stb. és még sincs ilyen kötélerezet a testemen, pláne nem a rohadt kézfejemen... utoljára leírom, hogy _szerintem_ egészséges edzéssel ilyet nem lehet elérni... aki ennyire "eresedik" az vagy szteroidozik vagy hormont nyomat, vagy ilyesmi (nem 1-2 "anabolos" nagymenõ gyúros gyerek jár az edzõterembe és másodpercenként nézi magát a tükörben hogy mennyit nõt a bicepsze... 😄 és lazán ott egymás között bizniszelgetik a kis rózsaszín pirulákat 😊 persze majd a májuk le fog állni egy idõ után de legalább nagy bicepszük lesz 😄)

Bazinga!

ScarY MAN
dohányzás flame.

én dohányzok.... tán baj?!

...

asafderg
De az is lehet, h 20 éves csak szarul néz ki a sok koksztól.

zöldeshányás
Szívószál vastagságú erek?Tudod te hogy mit beszélsz?Minden testépítõnek ilyen vastagok az erei mivel több tápanyagot/zokszigént kell szállítaniuk, rá van kényszerítve a szervezet akár 20 éves akár 72 valaki.Nem minden "öregembernek" van érszûkülete.Ez inkább it mo-n divatos.A sok idióta dohányos...Gondolom te nem dohányzol ugye?

precision
mondom, ez a saját véleményem... nem kell egyetérteni vele 😊 még mindig fenntartom azt, hogy egy 72 éves ember izomzata magától nem tud így fejlõdni még akkor sem ha halálra edzi magát... ráadásul ott vannak a szívószál vastagságú erek az egész testén, még a kézfején is... innentõl kezdve szerintem vmit nyomat az öreg... 😊

személyeskedni pedig nem kell... az ilyen "szarfaszu" féle megjegyzésekkel rossz helyen kopogtatsz... ettõl még nem lesz igaz és/vagy menõ a mondandód

gondolom te nem 72 vagy, ezért tudsz látványosabb eredmény elérni mindenféle szar nélkül

off off... hanyagoljuk a témát

Bazinga!

Khabbas
Legjobb tudomásom szerint az ember azért nyom szteroidot, hogy nõjön.
Ez az ember meg szálka.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Dzsini
Photoshop 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

7131
olyan szteroidról nem hallottam,amire nem kellene edzeni.

vagmafia.com

zöldeshányás
Ejj, most de megmondtad nekem. 😊

Sir Quno Jedi
Szerintem pedig kokszolva szteroidozol, ezt a logód színébõl és alakjából bármikor megmondom, vaze! /me szagértõ!! 😄DDDDDD

zöldeshányás
Az oké hogy jársz edzõterembe, de edzeni is szoktál vagy csak a pofádat jártatod?(Szerintem nem szteroid.Amúgy meg ne mondd már egy képrõl hogy õ szteroidozik vagy sem.Lehet évek kemény munkája, erre egy ilyen kis szarfaszu mint te csak annyit mond: szteroid.Ugyanmár...)Én fél év alatt úgy rendbe hoztam magam, hogy általában ha rámnéznek: szteroid.Ennyi a reakció, pedig eszem ágában sem lenne.Szimplán kõkemény, rendszeres edzés, megfelelõ táplálkozás és sok pihenés (mivel szerencsére van idõm arra is).Puszi.

a francokat! ekkora erei egy versenylónak vannak b+😄

TVelvet
Ennyi idõsen, és kevés zsír%-al, simán lehetnek ekkora erek bárkin. Neadjisten ha be is van durranva az öreg. 😄
edios
(hormonterápia)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

bezony-bezony jól beszélsz.....jómagam 20 éve járok rendszeresen gyúrótermekbe igaz én csak a kondiciómat tartom fennt nem disznóra hizlalni magam😛 és azok az erek olyanok akár egy nyitott könyv! az öreg szétvan cuccolva ,de akkor is respect illeti,mert azért magától nem nõ rá az izom és megy le a has😛😊

precision
járok edzõterembe 😊

de rá kell nézni az öregre, egyértelmû hogy vmit nyomat... ezek az erek nem normális állapotokra utalnak 😊 ilyen idõs korban már nem úgy funkcionálnak az izmok mint fiatal korban... én azt mondom, hogy képtelenség, hogy vmiféle szteroid nélkül így nézzen ki valaki 72 évesen

ez az én véleményem, ha nem értesz vele egyet, elfogadom... személyeskedni nem kell 😛

Bazinga!

csoda ,hogy még nem nyirták ki az arabok....😛

Roger6
Te olyan okos vagy. Talán nem ártana a segged neked is felemelned a gép elõl és mozognod. Akkor talán rájönnél, hogy akaraterõvel mindenféle szer nélkül mi minden elérhetõ. Ez nem álom ám, csak rajtad múlik...

VRSDM
délután óta voltmár?

u dont have to listen anybody else but me

Khabbas
Szinte biztos nem..

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

precision
ez is szét szteroidozta magát rendesen...

Bazinga!

edios
55 évesen

72 évesen

(nem photoshop, jeffry life, utána lehet nézni)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

<#conf><#beka3>
Flame On!
bosco05
laza 😄