Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"fingjál bele a rencerbe\"
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Swedish people are albino monkeys
A kézfejben nincsen vér?Nincsenek izmok rajta?Nem mozog?A kézfej nem nõ?Tudod hogy mit beszélsz te idióta? 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ergó a tökéletes az én vagyok és mindezt tisztán! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
nem dohányzom... és járok én is edzõterembe, mint mondtam, még táplálékkiegészítõket is szoktam inni, mint pl.: kreatin, aminó savak, bcaa aminó..stb. és még sincs ilyen kötélerezet a testemen, pláne nem a rohadt kézfejemen... utoljára leírom, hogy _szerintem_ egészséges edzéssel ilyet nem lehet elérni... aki ennyire "eresedik" az vagy szteroidozik vagy hormont nyomat, vagy ilyesmi (nem 1-2 "anabolos" nagymenõ gyúros gyerek jár az edzõterembe és másodpercenként nézi magát a tükörben hogy mennyit nõt a bicepsze... 😄 és lazán ott egymás között bizniszelgetik a kis rózsaszín pirulákat 😊 persze majd a májuk le fog állni egy idõ után de legalább nagy bicepszük lesz 😄)
Bazinga!
személyeskedni pedig nem kell... az ilyen "szarfaszu" féle megjegyzésekkel rossz helyen kopogtatsz... ettõl még nem lesz igaz és/vagy menõ a mondandód
gondolom te nem 72 vagy, ezért tudsz látványosabb eredmény elérni mindenféle szar nélkül
off off... hanyagoljuk a témát
Bazinga!
Ez az ember meg szálka.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de rá kell nézni az öregre, egyértelmû hogy vmit nyomat... ezek az erek nem normális állapotokra utalnak 😊 ilyen idõs korban már nem úgy funkcionálnak az izmok mint fiatal korban... én azt mondom, hogy képtelenség, hogy vmiféle szteroid nélkül így nézzen ki valaki 72 évesen
ez az én véleményem, ha nem értesz vele egyet, elfogadom... személyeskedni nem kell 😛
Bazinga!
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
72 évesen
(nem photoshop, jeffry life, utána lehet nézni)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

na akkor vitázzatok ezen is😊