Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Nehéz lett volna fölmenni torrentre, be-x-szelni az xxx-et, beírni, hogy star wars...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
0. típusú találkozás!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
http://bexter.hu Szép Fényeket!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Amugy massziv kannái vannak.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]