Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
szucsy89
esgerus
Lehet ,hogy nem gondolták át rendesen? 😄

tomsolo
XD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Nekünk egyszer tanévzárón ákombákom jött be valahogy 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

GyuriX2572
Azért félelmetes, hogy ez az ember is 2 millio másikat irányít.

PhantomAss
pedig mindenki ismeri a Kazah himnuszt:

GOOBY, pls

LasDen
micsoda modern himnusz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Stb.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/263/936/ca0.jpg

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

norbre
ha pontosak akarunk lenni

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

A gúlákon belül a szabályos tetraéderrõl van szó, ha pontosak akarunk lenni.
norbre
😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Marci0115

Marci0115

Renjike
Boldog nõnapot csajok 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Solid Snake
pajti

<#wow2>

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem rossz! -bár, a; "Tükrözésnek", az átkosban, `sztán még:
Más volt a (MSZ-szerinti) jele. (-?)

Master91
Akkor jóra gondoltam <#eljen>
SzirmosSzisza

norbre
Gúla

Master91
Na hogy ?
norbre
eddig akit megkérdeztem még senki nem akarta kirakni, viszont érdekes módon mindenki rájött a megoldásra.. de a kedvedért helyesbítek:

Hogyan lehet 6 egyforma hosszúságú elméleti szakaszból 4 egybevágó szabályos háromszöget alkotni úgy, hogy a szakaszok nem keresztezik egymást?

ááááh néztem vagy fél órát, de sikerült, basszus :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sir Quno Jedi
A gond az, hogy az nem "kirakás", mert magától nem nagyon állnak meg úgy a gyufák és más eszközt (pl.ragasztó stb.) nem használhatsz . Szóval ez is sántít, még ha a térben gondolkodás nyitottnak is számítana...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

norbre
a "nyitott" gondolkodásra az egyik kedvencem ez:

Hogyan lehet 6 szál gyufából kirakni 4 egybevágó szabályos háromszöget úgy, hogy egyik gyufát sem törjük el, és a gyufák sem keresztezik egymást?

Steve Downie
Még nõnapkor is a konyhát kapják szegények... 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

és ha lenne nõi látogató is...

...annak boldog nõnapot kívánok!
pamparampa
Nekem egybõl lesett.Lehet azért mert balkezes vagyok. ^^

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Büdös Bohóc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

HTS s3rg1nh00
Szart akartam írni,de mivel a háttérben a szakdolgozatom alkotom,gondoltam moderálom magam,még a végén oda is becsúszik 1-2 érdekes szó,vagy több szóból álló kifejezés. 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Anthrax
labdát akart lenni 😛

Anthrax
kellene egy kis segítség,azt a gifet keresem ahol a nagymama fog egy kutyust és eldobják a kutyának a ladát /frizbit és elrántja a nagymamát a kutya

Oké, leesett mi a lényege.
Hát ehet tényleg "nyitott" gondolkodás kell! <#zavart2>
Büdös Bohóc
elég húzós 😄DDDD lool

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

HTS s3rg1nh00
ne egyenletként nézd,a képzelõerõd használd hozzá (mondjuk a 2+2 elég húzós,én a másik kettõbõl jöttem rá)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Én még így sem vágom, hogy ez hogy jön össze. Van valami egyértelmû magyarázat egyenlõségjelek nélkül? Vagy annyira egyértelmû és csak én vagyok túl hülye hozzá? 😄
Dzsini
Én ezzel vezettem rá anno másokat, szerintem ez teszi a legkönnyebben megfejthetõvé. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.