Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Ezt muszáj beraknom 😄
Lazarus

tomsolo
<#sir>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

CoolX

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Dzsini
Gerapppaaaaaa

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Looooser
nem szeretem a lézer karos videókat, de ezt megnézném átalakítva a végén egy "This is SPARTA" felkiáltással 1:05-nél

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

The Protector
Nagyon nagyon fáj a hasam a röhögéstõl.Fantasztikus videó.
Köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szabi84
hahaha😄D

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nivea

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

plas

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Master91
P0rn? oO
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Dzsini
A Sárkányszívben Draco az orrán át fújt tüzet.

1:40 körül.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

BenedekFeco

BenedekFeco

Challenge accepted

Az orrán át fújjon.

Challenge complete.
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

tomi890125
nem lennék meglepve ha már a csomagolás is fogyasztható lenne ezek után o.O

The Only One!

BoneDragon
<#wow1>

Fantos
arcom amikor még a ketchup is poros

LasDen
olyan mintha valaki sikítana...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BenedekFeco

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tömény mûanyag... 😄
én itt azon nyomban beszarok
BenedekFeco

tomsolo
A játék nagyon gáz. A filmes rész vicces volt.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Looooser
Vót-e má'?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

tutituti
dzsászt du it!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Marci0115

7131

vagmafia.com

Ha nem tûnt fel, egész addig hagytam a picsába a témát, amíg már a harmadik idióta kötött belém, hogy nehogymá' ezé' legyen szar film. Továbbra is leszarom, de ha fenntartjátok a témát, hozzá fogok szólni én is, akár off, akár nem. Fõleg, ha nekem címzitek a hozzászólásokat.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Casillas
"Nem Transformers 2 topik."

Eddig kellett volna megírnod a hozzászólást.
Továbbá itt egy fantasztikus ötlet, hogy megkönnyítsem az életed: ha egy óra után szar a film, ne nézd tovább. Ha másfél-két óra után is szarnak tartod, de mégis végignézed a két és fél órás filmet, az már a te hibád, és nem az a megoldás, hogy mindenhol elkezded osztani róla az észt. Legközelebb remélem valaki azt is kielemzi, hogy miért nem valószerû a Mega Shark vs Giant Octopus...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Nem ez a legnagyobb baj a filmben, de ehhez tudtam képet pakolni.

Nem Transformers 2 topik. De ha már így felmerült:
-A csóka szobatársa ahhoz képest, hogy szintén két napja volt fõiskolás (ezt késõbb a filmben egyértelmûen közli) volt ideje tökéletesen belakni a szobát és egy jól menõ internetes céget kiépítenie.
-A robotok számára legfontosabb cuccos olyan kicsi, hogy egy átlag robot nem képes normálisan megfogni.
-Az Orion csillagkép öve mutatja meg az irányt. Oké, melyik évszakban?
-Terminátor-picsa.
-Nagypapa robot fingós poénokkal.
-Funkció nélküli, felesleges szereplõk, ok nélkül elõrángatva. (anyuka+apuka a végén).
-Megmagyarázhatatlan karakterváltozások. (Csajszi egy kõkemény rambó, szemrebbenés nélkül nézi végig, ahogy a barátja agyát éppen felkockázni igyekszik egy robot, de aztán a végén mint egy átlag hülyepicsa, szájára szorított kézzel félig sírva pánikol)
-Seggbõl elõrántott idióta jelenetek, amik kritikusak a sztori szempontjából (két fasz robot totál ok nélkül összeverekszik a sírkamrában).
-Seggbõl elõrántott idióta jelenetek, amiknek végképp semmi értelmük, se a sztori szempontjából, sem máshogy (anyuka befüvezik).

A legfájdalmasabb, és ami miatt igazán szar film volt, az az utolsó kettõ-három.

Nem baj, ha egy film alapvetése baromság. A filmek több, mint fele ilyen. Ott van baj, amikor magasról telibeszarják a részleteket, mert hogy az átlagparaszt a csillivilli akció mellett úgysem veszi észre. A részletekre való odafigyelés különböztet meg egy élvezhetõ filmet egy hulladékfostól. Amikor sorban, egymás után zökkentenek ki az elbaszott részletek a filmbõl, akkor az egy szar film.

reménytelen
pajti

<#idiota>

Sippie
Meg hogy a kockát be kell vinni egy nagyvárosba hogy minél több halálos áldozat legyen má, és egy töpörödött törpére bízzuk amikor ott a fõgonosz robot a földön.
Nehogy már ez legyen a filmben a legnagyobb gond. Pl.: jönnek a robotok 1 másodperc alatt feltörik a védelmi rendszert, de egy programot nem tudnak õk se írni, ami kiszámolja hova érkezik a lövedék, amit kilõnek, ezért nem találnak el senkit. 😊
Alien69
Minek rá pl távcsõ? Nem elég pl egy ipad? Egybõl mehetne a lövés a yt-re. <#idiota>

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

davidka003
Modern Warfare 3 elsõ pályája...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;