Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sokkal gazdaságosabb egy dízel jelenleg. De egy kisebb benzines is meg tudja szorongatni egy start-stop rendszerrel felszerelve.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
...de az autó 255 kilogramm pluszt cipel az akkumulátorok miatt, ami elõnnyé válik a fogyasztásnál.
DAFAQ?
http://www.tenke.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Pár hónap alatt 300k-nyi büntetést hozott így össze magának, mer nem "bír" vele lassan menni. 😄DD
Emancipate yourself from mental slavement!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lehet fogyóban a nafta az abramsokba, aztán egyre kevesebb jut civil felhasználásra😊
Emancipate yourself from mental slavement!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Átdolgozták a fiúk most már kerekebb a történet - így komolyabb állatság😊))
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
(bár nem humoros, nem aranyos, de szóba került)
Én hallottam ilyenrõl, a németek meg az északiak vannak oda értük!
A haverom mondta, hogy létezik Thor Ropot is, de az nagyon ritka!
Keress rá a neten! Én találtam régebben egy Ropot kézikönyvet valamelyik
pesti antikváriumban, de túl drága volt, így nem vettem meg!
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, a barátom gyûjti a ropotokat, és szeretnék neki venni egy jó kis ropotot, lehet használt is, de ne legyen hiányos!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!