378948

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • BenedekFeco
  • sure
    Fekete humor!
  • nordan
    nem humoros ,mert az elkövetők feketék
  • Vektast
    Philadelphia lootolnak a tesók
  • nordan
    nem létezik.....én nem merek AMD-t venni
  • BenedekFeco
  • Dency
  • AnuluWork #372498
    Zavar az erőben:
  • Synchronous
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • FalseHeLL
    Most mar tenyleg jo lenne, ha a szelso politikakat hanyagolnak humiariban.
  • Tikal #372493
    Ez nem vicces.
  • nordan
    Londonban élőben allah akbaroznak a muszlimok a Luis Vuiton előtt....meg a francia nagykövetségnél! Kurvára közel van,hogy polgárháború lesz ezek miatt az előemberek miatt

• BaliBoy
    Egyébként nagyon ambivalens a személyisége. Erről a videóról pl. az a mondás jut eszembe, hogy nem mindegy, hogy a hülyék okoskodnak vagy az okosok hülyéskednek.
  • Neocortex
    Szerintem játéktól és streamertől is függ, pl. kalandjátékoknál úgy érzem van hozzáadott érték ha viccesek a streamer megjegyzései és a cseten is lehet közben ökörködni. Sokszor voltam úgy hogy kirpróbáltam a játékot amit láttam streamen de sokkal unalmasabb volt vele személyesen játszani mint nézni. És van egy csomó játék ami ennek a szöges ellentéte, szar nézni, de jó játszani
  • BenedekFeco
    Neki legalább van valami stílusa, olyan amilyen, de legalább van:)
  • BaliBoy
    Ez a nő tuti nem százas - persze ez már eddig sem volt kérdéses.. :DD

• repvez
    Pontosan és az actual content is 80%ban szemétnek tekinthető mindenféle hozzáadott érték nélkül .
    onjelölt infulencerek saját véleméyét mondja el, vagy csak játszik és azt nézik sokan, mert arra sem képesek a nézüik, hogy megvegyék a játékot és saját maguk játszanak vele, vagy nincs olyan gépük hozzá, vagy csak egyszerüen tul lusták ahhoz is.

Vagy pedig olyan termékek bemutatása amiket a feltöltöje sponzortol kap és azzal menözik .
  • BenedekFeco
  • PLaci #372485
    rofl
  • SzirmosSzisza
    Bocsánat, balliberális!
  • ximix #372483
    Halloween Woman Yelling at a Cat

Brazíliában kicserélték az öreg fa villany oszlopot betonra, de a régi fa oszlopban volt egy tukán fészek amit kivágtak és oda rögzítették az új oszlophoz

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.30. 12:29:19
  • PLaci #372482
  • SzirmosSzisza
    De hát a kuruc.info az szélsőbaloldali portál :)
  • PLaci #372480
    A szisztematikus romboló rasszisták biztos találnának maguknak topicot a kurucinfón, ha nem gyűlöletet terjeszteni akarnának.
  • BladeW
    Szerintem teljesen rendben van, hogy egy hangos kisebbség szisztematikusan rombolja az összes topicot, amihez csak hozzászól. Őket is meg kell értenie a többségi fórumozóknak, és teret kell nekik adni, hogy folytathassák fent említett tevékenységüket. Ha külön topicba kellene menniük azzal csak a szegregációt növelnéd.
  • PLaci #372478
    Úgy látod, hogy én random magamtól kezdek tényeket posztolgatni ide? Én maximum a trump simp trollok hozzászólásaira válaszolok. Ők hiszik azt, hogy itt nagy számban amerikai választókat találnak.
  • FalseHeLL
    confirmation biased much?
  • nordan
    aha, nagyon régóta ott dolgozik
  • Palinko
    Nem kéne sajátban egy humi-ari off topikot csinálni? Azt ott lehetne folytatni, mert senkibe nem akarnám belefojtani a szót meg bár alacsony színvonalú de azért érdekes a beszélgetés szóval nem kéne kiírtani de akkor tényleg legyen egy helye ahol ez megy és annak ne kelljen szembesülnie ezzel aki lazításként pár vicces képért jön ide.
  • CSOCSO
    Ki elt 15 even usaban? A youtubeos srac?
  • Tikal #372473
    Mert aki az usa-ban élt mar 15 évet az nem lehet rasszista? :D

Elhiszem hogy nem az, de nem azert mert 15 evet élt ott:)
  • 0Fritz
    PLaci a napok óta tartó "trump a geci" posztjaiddal azt szeretnéd elérni, hogy ne szavazzunk trumpra?

Jólvan, basszalak teherbe, nem fogok rá szavazni.
    Sőt, Bindenre sem.

Elérted a célod, haladhatsz tovább.
  • Musachy
    Már az van.
  • BaliBoy
    Na ezzel pontosan így vagyok én is! Nem lehetek rasszista mert mindenkit utálok! :))
  • BenedekFeco
  • PLaci #372468

Attól még, hogy téged más alacsony IQ -júak nem szeretnek, még simán rasszista amit itt össze hordasz. Rasszista whataboutism.
  • nordan
    googlizz rá a gumiégetésre......mellesleg negyedrészben zsidó vagyok szóval

• PLaci #372466
    És b*sszus folytatja "a nem vagyok rasszista, de..." dumát. :D

#372463 Ha nem rasszista kijelentés akart az a videóban lenni, akkor magyarázd meg kérlek, hogy mi értelme volt a hölgy bőrszínét megemlíteni. Nem kívántalak téged megsérteni, de nekem az volt az első reakcióm, hogy "ezt most mi a fenének említi meg?"....