378948
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#372505 -
#372504 Fekete humor! -
nordan #372503 nem humoros ,mert az elkövetők feketék -
Vektast #372502 Philadelphia lootolnak a tesók
-
nordan #372501 nem létezik.....én nem merek AMD-t venni -
#372500 -
#372499 -
#372498 Zavar az erőben:
-
#372497 -
#372496 -
#372495 -
#372494 Most mar tenyleg jo lenne, ha a szelso politikakat hanyagolnak humiariban. -
#372493 Ez nem vicces. -
nordan #372492 Londonban élőben allah akbaroznak a muszlimok a Luis Vuiton előtt....meg a francia nagykövetségnél! Kurvára közel van,hogy polgárháború lesz ezek miatt az előemberek miatt
-
#372491 Egyébként nagyon ambivalens a személyisége. Erről a videóról pl. az a mondás jut eszembe, hogy nem mindegy, hogy a hülyék okoskodnak vagy az okosok hülyéskednek. -
Neocortex #372490 Szerintem játéktól és streamertől is függ, pl. kalandjátékoknál úgy érzem van hozzáadott érték ha viccesek a streamer megjegyzései és a cseten is lehet közben ökörködni. Sokszor voltam úgy hogy kirpróbáltam a játékot amit láttam streamen de sokkal unalmasabb volt vele személyesen játszani mint nézni. És van egy csomó játék ami ennek a szöges ellentéte, szar nézni, de jó játszani -
#372489 Neki legalább van valami stílusa, olyan amilyen, de legalább van:) -
#372488 Ez a nő tuti nem százas - persze ez már eddig sem volt kérdéses.. :DD
-
#372487 Pontosan és az actual content is 80%ban szemétnek tekinthető mindenféle hozzáadott érték nélkül .
onjelölt infulencerek saját véleméyét mondja el, vagy csak játszik és azt nézik sokan, mert arra sem képesek a nézüik, hogy megvegyék a játékot és saját maguk játszanak vele, vagy nincs olyan gépük hozzá, vagy csak egyszerüen tul lusták ahhoz is.
Vagy pedig olyan termékek bemutatása amiket a feltöltöje sponzortol kap és azzal menözik . -
#372486 -
#372485 rofl -
#372484 Bocsánat, balliberális! -
#372483 Halloween Woman Yelling at a Cat
Brazíliában kicserélték az öreg fa villany oszlopot betonra, de a régi fa oszlopban volt egy tukán fészek amit kivágtak és oda rögzítették az új oszlophoz
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.30. 12:29:19 -
#372482 -
#372481 De hát a kuruc.info az szélsőbaloldali portál :) -
#372480 A szisztematikus romboló rasszisták biztos találnának maguknak topicot a kurucinfón, ha nem gyűlöletet terjeszteni akarnának. -
BladeW #372479 Szerintem teljesen rendben van, hogy egy hangos kisebbség szisztematikusan rombolja az összes topicot, amihez csak hozzászól. Őket is meg kell értenie a többségi fórumozóknak, és teret kell nekik adni, hogy folytathassák fent említett tevékenységüket. Ha külön topicba kellene menniük azzal csak a szegregációt növelnéd. -
#372478 Úgy látod, hogy én random magamtól kezdek tényeket posztolgatni ide? Én maximum a trump simp trollok hozzászólásaira válaszolok. Ők hiszik azt, hogy itt nagy számban amerikai választókat találnak. -
#372477 confirmation biased much? -
nordan #372476 aha, nagyon régóta ott dolgozik -
#372475 Nem kéne sajátban egy humi-ari off topikot csinálni? Azt ott lehetne folytatni, mert senkibe nem akarnám belefojtani a szót meg bár alacsony színvonalú de azért érdekes a beszélgetés szóval nem kéne kiírtani de akkor tényleg legyen egy helye ahol ez megy és annak ne kelljen szembesülnie ezzel aki lazításként pár vicces képért jön ide. -
#372474 Ki elt 15 even usaban? A youtubeos srac? -
#372473 Mert aki az usa-ban élt mar 15 évet az nem lehet rasszista? :D
Elhiszem hogy nem az, de nem azert mert 15 evet élt ott:) -
#372472 PLaci a napok óta tartó "trump a geci" posztjaiddal azt szeretnéd elérni, hogy ne szavazzunk trumpra?
Jólvan, basszalak teherbe, nem fogok rá szavazni.
Sőt, Bindenre sem.
Elérted a célod, haladhatsz tovább. -
#372471 Már az van. -
#372470 Na ezzel pontosan így vagyok én is! Nem lehetek rasszista mert mindenkit utálok! :)) -
#372469 -
Attól még, hogy téged más alacsony IQ -júak nem szeretnek, még simán rasszista amit itt össze hordasz. Rasszista whataboutism. -
nordan #372467 googlizz rá a gumiégetésre......mellesleg negyedrészben zsidó vagyok szóval
-
#372466 És b*sszus folytatja "a nem vagyok rasszista, de..." dumát. :D
#372463 Ha nem rasszista kijelentés akart az a videóban lenni, akkor magyarázd meg kérlek, hogy mi értelme volt a hölgy bőrszínét megemlíteni. Nem kívántalak téged megsérteni, de nekem az volt az első reakcióm, hogy "ezt most mi a fenének említi meg?"....