Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SzirmosSzisza
Jaaa, én igazából arra gondoltam, hogy nem szerepelnek-e vajon másféle videóban is 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Dzsini
Általában a felvétel alatt hangosan szól az eredeti dal, tehát vagy tátognak, vagy nem hallani, hogy milyen minõségben énekelnek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Froopy
A videó készítése közbeni énekhangokra gondoltam😄

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Bokafix2
Sztem te vagy nem olvastad végig a kommentet vagy csak szimplán nem érted a poént xD

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Frequency
Engesztelésül egy kis süti,lehet nyalni falni <#hamm>

SzirmosSzisza
Ez az eredeti hang, nem õk éneklik. (márha erre gondoltál 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Froopy
Eredeti hanggal megvan vkinek?<#idiota> Az még egy érdekes kör lenne.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

SzirmosSzisza
"másik résszel együtt" ...
Itt az összes

passatgt

Frequency
Dehogy a flém miatt,csak ott láttam..a másik résszel együtt:

SzirmosSzisza

Dzsini
meg PC humor topic, meg még csomó helyen szerte az interneten...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lazarus
Ez valami flémkeltési kísérlet? 😛 Nem figyelem azt a topikot
Frequency
Thank You leáldozott topik!<#awink>

Lazarus
Gamer humor, ha zavar ne nézd meg
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
és akkor már, igaz csak félig-meddig kapcsolódik, de mindig könnyesre röhögöm magam rajta:

"The trees move. Do you not see it?"

Dzsini
Én épp a Queen - Don't Stop Me Now-on szakadok 😊

Frequency

theone91
...And please don't rape me.

flashpointer
Látszik hogy fiatalka vagy, chuckot csak brucelee gyõzte le egyszer, fogadjunk ezt sem tudtad, méghozzá úgy hogy kitépte a mellszõrét!

Emancipate yourself from mental slavement!

Dzsini
Nem olyan rossz ám a mutogatás 😊

extra sensory
Õszintén szólva én is rohattul kezdem unni ezt a Chuck Norris-ozást... mit kell foglalkozni meg viccelni ennyit ezzel az ürgével?? Ki az a Chuck Norris? Minden viccoldal, meg topik ezzel van már tele... unom.... Miért olyan nagy sztár õ??
Ha tényleg igaz amit róla mondanak, ha tényleg akkora irdatlan kemény gyerek, meg olyan ultra menõ ember, akkor jöjjön ide és verje a fejem a billenytûzxxxlsdldldm dlvkgvbg kldjlfdjlk lkjdlhslkhs nnnnnnnnnnnnnn

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

DanielT
Ezt süketeknek készítették, hogy minden szót elmutogatnak? Annyira idegesítõ volt, hogy nem bírtam fél percnél tovább nézni.
nearo
Helyette raktak rá másikat, valóban sokkal jobb -.-

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Adaaam

everything's better with music

Frequency
Szép bömös,majdnem olyan szép mint ez:

Akkor már énis.

SzirmosSzisza
Legalább leszedték a 9fag logót :/

Carlos
gyász ez a magyarítás... 😞

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza

Frequency
Mehet õ is az aranyosba <#awink>

Master91
Ú de mennyire utálom ezt a csajt.....rá nézek és görcsbe rándul a jobb kezem hogy le csapjam. Hihetetlen!
sferrari
Legjobb példa Pákó akinek direkt olyan szöveget írnak hogy még véletlenül se tudja kimondani 😄 Bár az is lehet hogy rájátszik már és folyékonyan beszél magyarul 😄

http://f1ferrari.hu

tomsolo
narrow?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

szucsy89
Aranyosba.
Dzsini
Senki nem kövez meg senkit, amíg meg nem fújom ezt a sípot! Világos?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Southy
Es ezzel egyutt generalodik egy olyan kozonseg aki a felsobbrenduseget erez, es ezert hipsterkedve kritizalja mindket csoportot. Leirtam a velemenyem a magyar, agyonmagyarazott Chuck Norrisos viccrol, meg lehet kovezni erte ha akartok.

FLAME OFF.

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

Dzsini
Minden divathullám generál egy legalább ugyanakkora ellendivat-hullámot is - és nagyon könnyû felszállni bármelyik oldalra, hangosan ekézve a másikat.

Már nagyon régóta komoly üzletet csinálnak ebbõl pl. zenei és ruhafronton.

sferrari
Szerintem se rossz én mondjuk azt tartom szánalmasnak hogy mostanába annyira divat lett ez a Chuck Norris nem vicces dolognak hangot adni 😄
Ha nem vicces nem kell rajt röhögni ennyi 😄

http://f1ferrari.hu

BenedekFeco

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dzsini
szerinted... ? 😊

(mondjuk a klip annyira nem rossz)

flashpointer
Ha már alá kell írni ki kicsoda hogy ráismerjenek elég gáz

Emancipate yourself from mental slavement!