Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
ukraine tunnel of love néven lehet megtalálni

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Frequency
<#taps>Már csak várni kell a viharra,addig is:

tutituti
hihetetlen szerencse kell az ilyenekhez.
Van Romániában egy vasútvonal,arról is van egy ilyen kép.elõkeresem mindjárt.

Dzsini
Ez jó sok pillanat 😊 Hosszú záridõ, szûk blende, és otthagyod pár percre - ötven alkalomból egy elkap pár villámot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Frequency
Gyönyörû,amatõr fotósként a fél karomat adnám az ilyen képekért <#awink>
Ez is egy jól elkapott pillanat:

Frequency
Ebben a melegben csak sportolni lehet!

tutituti

desigo
A rózsaszín gatyás a legnagyobb <#nyes>
tutituti
egy nevetéssel is beértem volna😉

Dzsini
Mózes I. könyve 5. rész
1. Ez az Ádám nemzetségének könyve. A mely napon teremté Isten az embert, Isten hasonlatosságára teremté azt.
2. Férfiúvá és asszonynyá teremté õket, és megáldá õket és nevezé az õ nevöket Ádámnak, a mely napon teremtetének.
3. Élt vala pedig Ádám száz harmincz esztendõt, és nemze fiat az õ képére és hasonlatosságára és nevezé annak nevét Séthnek.
4. És telének Ádám napjai, minekutánna Séthet nemzette, nyolczszáz esztendõre, és nemze fiakat és leányokat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RatBaG
bünti

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti

VWfan
Nézd meg belülrõl, nem égetik magukat 😉

#299027:
Tudom, én is ezt csinálom, de ha süketen full Respekt neki.
Na off vége <#awink>

tutituti
😄
Amúgy grat neki,hogy sérülten nem otthon ül,hanem tolja az extrém sportot!

kifli
érzi a motor vibrációján, illetve lehet azt éreznbi, hogyha nem úgy húz, fõleg ha elég tapasztalt is vagy.

#299021: Nemigazán nézik a profik a fordulatszámot, sõt idejük sincs ránézni 😊
artschi
nájsz ték -.-

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Frequency
Érzi hogy már nem gyorsul...

Sippie
jólvan menõmanó, ha valamit nem tudok megcsinálni nem megyek ki égetni magam az a különbség 😉
VWfan
SzirmosSzisza
A komoly NFS tudásom alapján mikor a fordulatszámmérõ a zöld helyen van!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

VWfan
Hogy érzi mikor kell váltani? <#nemtudom>

tutituti
legalább nem zavarja a motor hangja

VWfan
Kb. egy napos rendezvény esései vannak összevágva itt. Ezeken az akadályokon te még ennyire se tudnál átmenni...
Õ süketnéma...

Frequency
Ez sem rossz kritika:

Sippie
aztakurva 😄😄😄😄 szakadok 😄😄😄
back to kitchen tipikus esete 😄
Frequency
Elég ha ellopod a retiküljét,és megfuttatod picit.Lustáknak elég megjegyezni hogy nagy a segge <#wink>

SzirmosSzisza
I'm helping!!!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

w77d
tehát elég megijeszteni az utcán egy ilyet hordó csajt, hogy láss mindent XD

SzirmosSzisza
Jól tolják 😄

SzirmosSzisza
Ha felgyorsul a szívverésed átlátszó lesz a ruha :o

w77d
hááháá XD

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fresh Duke
Biztos vótmá', meg tudom, hogy Chuck Norris nem vicces, ezért csak linkben.
Chuck Norris stares a man to death...

A heavy cost. I pay it gladly.

tenkenorman

http://www.tenke.hu

Az úriember akkora beleéléssel játsza mint amikor mi játszottuk kiskorunkban a homokozóban hogy meghaltunk.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

pajti

pajti

BenedekFeco

Adaaam
caturday?

everything's better with music

Adaaam

everything's better with music

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

keresztpipe
<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#wow1>

szucsy89