Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frequency

pajti
Milyen jót lehetett volna raftingolni 😄

FalseHeLL
"Eddig 5 áldozata van a csõtörésnek, ugyanis a pánikoló tömeg mely a villamoson utazott, ellökte és beletaposta 5 utazótársuka a vízbe. A BRFK keresi az Al Qaeda-kapcsolatokat és motivációkat az ügyben. Amerika haderõket csoportosít át a Közel-Keletrõl Magyarországra."

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Frequency
Akarod mondani:Búvárújságokban <#awink>

Alexease
"A környéken lakók beszámolói szerint a víz az Orlay utcában a második emeletig ért."

Gondolom a holnapi bulvarujsagokban mar a 4. emeletig fog erni?😊)))

Remelem holnap reggelre megoldjak, mert arra szoktam menni.
Adaaam

everything's better with music

pajti

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

benőmenő
Ez még a pindúr pandúrok fõcímében is benne volt lol xd
norbre
ja 😄

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

hamar vége lett 😊

★★★★★

norbre
eksöön! 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
kvajó 😊

Dzsini
Elég naiv 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

0Fritz0
Lehet fogadni, hogy a közeli mentõállomásról induló egységek hányszor fognak beleszirénázni a forgatásba.
Vagy naiv dolog azt hinni, hogy helyszíni hangokkal dolgoznak?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

pajti
😮

flashpointer
no és melyik pixelt nézzem

Emancipate yourself from mental slavement!

norbre

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini

az Amen Break, a leghíresebb dobloop

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A témához illik:
DarwinTunes
Dzsini

0Fritz0
"azért ez így nem teljesen igaz 😊 van egy pár % ami eredeti.."

Persze, durva is lenne ha nem.
Viszont amikor idõnként jönnek bociszemekkel, hogy "Ne másold a zenét..."
Na ekkor szoktam felröhögni: "Nocsak, zavar a konkurencia?" 😊

#299166: Jah, Õk aztán nem szarral gurigáznak.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SzirmosSzisza
Azért ez kari napokra készült, poénból (pontért 😄), nem kell ezeket komolyan venni :$

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Looooser
hééé az indiai filmipart vedd ki a felsorolásból! ahhoz külön lap kell

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

norbre
mi pánik lehetett bent 😊

Dzsini
Múltkoriban lefulladt, és "rendes" hajókkal kellett kivontatni õket 😊

norbre
azért ez így nem teljesen igaz 😊 van egy pár % ami eredeti.. pl tegnap tudtam meg hogy Presser Gabor - La Baletta száma a BBC híradójának szignálja volt egy idõben

SzirmosSzisza
Tudom, hogy direkt ilyen a busz, de akkor is vicces 😄

LasDen
az egész zeneipar ilyen, nem csak itthon....
a rap pedig a samplerezésbõl áll....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

0Fritz0
A magyar zeneipar 70%-ban koppintás.
A maradék 30% pedig az eredeti áthangszerelése, plusz valami szöveg alá.

Children of Distance feat. Oláh Ibolya - Még utoljára
eredetije:
Falco - Jeanny

Süsü
eredetije:
Memphis Horns - Cherry Tree

Heincz Gábor (Biga) - Learning to let go
eredetije:
Bruno Mars - The Lazy Song

Zorán - Volt egy tánc
eredetije:
Leonard Cohen - Take this Waltz

Oláh Ibolya - Magyarország
eredetije:
Cirque du Soleil - Alegria

A sor nagyon hosszú, hiszen már az Omega is "igen kreatívan" használt fel más számokat (cserébe tõlük is nyúltak), azóta meg csak még jobban elkurvult a zeneipar.

Mondjuk az amerikai rap-hez képest egész jól állunk, mert ott aztán tényleg nagyiparban butítják le a számokat (néha egyszerre többen is ugyanazt) és tesznek alájuk kemény fekete "jólmegmondom" szövegeket.
Már majdnem egálban vannak az indiai filmiparral. 😊

flashpointer
innen volt ilyen ismerõs a zene, azt hittem eredetik 😞

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Master91
+18-al jelöld máskor 😄 SP hivatalos oldalára felmentem, jézus isten!
nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

oh, leesett - ez a Fluor csaja?

http://gaborszantai.co.uk/

<#fejvakaras> nem lettem okosabb

Master91
Espé..
ki a harmadik nem hetero?
Twilightos srac, Justin Bieber, ...?

Master91
Casillas
JURÓ TRÉNIN!!!4

Vivimos por ti, vence por nosotros.

0Fritz0
Akkor megnyugodtam, ennek örömére megyek is vissza edzeni.

flashpointer
Az nem úgy van, mert akkor mi már rasszistafasiszták lennénk, mert nem hagynánk érvényesülni õket a saját hazájukban, és amúgy is hagyjuk õket békén. Fordítva természetesen semmi gond.

Ne trollkodj, Dzsimi, ne trollkodj!
Dzsini
Nem is a te kérdésedre válaszoltam, csak két egyforma sorszámú hozzászólás van 😊

0Fritz0
Ettõl függetlenül a kérdésemre nem kaptam választ.

Dzsini
Ettõl függetlenül a lenti állítás, miszerint "ghánai születésû" nem igaz - Palermoban született, ghánai szülõktõl.

LasDen
a szülei voltak ghánaiak...késõbb került olasz nevelõszülõkhöz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

0Fritz0
A multikultiban nem úgy kéne, hogy Afrikában és Ázsiában meg fehérek induljanak?