Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyáád
Renjike
az hát :'DD ezen gondolkozom 2 napja hogy "ki volt az akit itt mutogattak a srácok"

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

gyorvasi

Ki viszkető seggel fekszik, büdös újjal kel.

Boconadi
😄SA😄AD:SAdsaas
Szolnokboy1
humoros vagy aranyos te fasz!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Casillas
Tabby?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

egy kiütött szemmel megúszta?? mázli...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Solid Snake
Sokak álma válik valóra ezzel és lecserélheti az utált vindózt!

<#nezze><#banplz><#violent>
Amugy az ilyen melokat gyakran indianok (marmint az amerikai, nem az azsiai, mert az utal dolgozni) vegzik, mert joval biztosabban dolgoznak magasban.

Majd Dzsini biztos linkel valamit ezzel kapcsolatban😊

http://gaborszantai.co.uk/

pamparampa
lehet hogy az nem is egy deszka, hanem egy létra, és még arra is figyelniük kell nehogy a lyukba lépjenek.

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

SzirmosSzisza
Egyszerre robbant fel 20 percnyi tûzijáték, fuck yeah AMERICA!😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ott a kocsin a G. Gagne, ez egy Quebec-i koltozteto ceg, tehat Kanada😊

(lehet sok CSI/NCIS/Bones-t nezek?)

Alien69
De aki itt azt látja, hogy le van zárva az utca, az vak. Az utca közepén áll, de mind két irányba kikerülhetõ! A problémát a munkavédelmi elõírások többszörös megsértése okozhatja. Egyfelõl, amit emlegettek, egy olyan pallón lehetne ezt TALÁN megoldani, mely meg akadályozhatja, hogy bármi is az útra eshessen, azaz mondjuk valami korláttal rendelkezõ palló. Amúgy, nem valószínû, szinte kizárt, hogy OTT bármi is NEHÉZ lenne, mert azt feltételezné, hogy van benne anyag, márpedig ott nem úgy gyártják. Ha meg olyat vesznek, nem ilyen házban laknak.<#circling> Ezen felül az utat is le kellett volna zárni, legalább egy embernek biztosítani, hogy ne mehessen alájuk senkise. STB...
<#vigyor1>

Renjike

Renjike
NEM NEM NEM srácok 😄D fiatal festett szõke és énekelt.

★★★★★

RatBaG
ha még csak a kezében lenne, max eldobja. de a nyakukba van akasztva!

Per Aspera Ad Inferi.

Hegi90
azért bátor dolog fotellel a kézben 10 méter magasan egy deszkán hátrafele haladni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Én olasznak néztem, de igazad lesz, akkor valószínûleg Kanada, usa-hoz közeli része. 😊

The Matrix has you...

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.

A tablan franciaul van, hogy 'STOP', igy nem hinnem, hogy USA.
Kanada talan?

Ulvar
Amcsiknál kezd divatba jönni a spórolós hybrid verdák elterjedése de még mindig nagy számban vannak (fõleg délen) böhöm V8as benzin zabáló gépek. Alapból a világpiaci ár feléért adják az olajat az országban (100 dollár/ hordó helyett 50).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ott a pont 😊

közben az is eszembe ötlött, hogy nem sokkal lehet ez sem drágább, ha az alapján számolnak, mint itthon. alapár amiben egy autó van meg a sofõr, felár azért ha kérsz még egy rakodót. Ha egy ilyennel jönnek akkor maguknak tesznek jót, mert nem kell szarakodni a lépcsõkkel, liftekkel. szerintem praktikus megoldás. Árban ugyanaz lehet, mert a GMC akkor is 30 litert eszik, ha nem ilyen puttonya van 😄

The Matrix has you...

Ulvar
Akárcsak azt is hogy elviszik az egész házat, ha költöznek.

azt Én is láttam, de az egész annyira amcsis stílusú. na meg a böhömnagy GMC... mindegy, Én leszarom miért csinálják, de biztos van értelme, valaki annak idején kitalálta ezt is, hogy legyen.

The Matrix has you...

LasDen
nem hinném...a stop táblán valami más szöveg van...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ha ez amerika, akkor kurvára nem férnek el a lépcsõházban azzal a cuccal...szerintem legalábbis.

The Matrix has you...

Sippie
hmm, sunázható
miilann04
bruce wayne?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

nan76
Stephen Hawking

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Mario Balotelli? 😊)))))))))))

daemonervosa
Steven Spielberg?

Trolling is a art.

V43 1105
Balázs Pali?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

nan76
Csala Zsuzsa?

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ulvar
Selena Gomez?

Sippie
SP

esetleg Fluor
justin bieber
Sippie
Rebecca Black?
Renjike
Srácok ki volt az a fiatal énekes lány akit itt nagyon linkelgetett mindenki régen? 😄D

vérpocok
O.. ezt a baromságot... nem egyszerûbb lett volna teleportálni a cuccot A-ból B-be?

<#idiota>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Ezért vannak a holland (Amszerdam) házak homlokzatán kiálló csigák. 😊

Fresh Duke
Gondolom sokszor költöztél már a másodikról, úgy, hogy Te vitted a cuccot. 😊

Amúgy meg ha van pénze, akkor mit érdekelné az extra fuvardíj? Lehet megéri az illetõnek, hogy nem kap sérvet és megspórol 1-2 órát. (Azt meg se említem, hogy lehet volt olyan cucca, amit a lépcsõn nem lehet levinni.)

A heavy cost. I pay it gladly.

ProGabe
Koreában továbbfejlesztették a dolgot:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pamparampa
szerintem itt pont az a poén hogy nincsenek biztosítva.nem olyan nagy szám hogy fél órára elfoglalják az utat.

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

bardocz
"ki kell biztosítani a 2 embert"
Oké, hogy nem magyar a kép, de azért ennyire naív ne legyél már.
szucsy89
mert aztán azt a 2 emeletet olyan nehéz lett volna 2 embernek megtenni egy mosógéppel, szekrénnyel akármivel... így meg lezárták az egész utat, míg felemeli, berakja a hidat, átviszik, ráadásul gondolom ki kell biztosítani a 2 embert nehogy leessen... egyébként gondolom kurva drága egy ilyen, úgyhogy a fuvardíj is magasabb

mind1, nekem nem jött át.
Calver
talán azt, hogy nem kell 3 emeleten át lecipelni egy elbaszottul nehéz mosógépet, esetleg egy fél kilométeres kanapét, egy olyan lépcsõházban, amit oldalazva közlekedõ etiópokra terveztek, 5 centi széles lépcsõfokokkal?

amúgy tényleg ötletes, csak lehet kishekusok errefelé nem igazán díjaznák ha az ember leáll az út közepére egy ilyen döggel.

"The trees move. Do you not see it?"