Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Alien69
Lehet, nem volt katona? Ugyanis, katonaságnál azért nagyjából elmondják. Az igaz, hogy ez az animáció 1000x jobb, természetesen. De, anno, elmondták, és lehetett azért látni, hogy kb mi történik amikor elsütjük az elsütő szerkezetet. <#ravasz1>

és egyéb kategória, kúl animáció
aszondja az orosz csomót lőtt vele de csak most értette meg a működését xD
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

ximix
Motocross in Romania
face video
Dency

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

ximix

BenedekFeco

BenedekFeco

minden kütyüvel
BenedekFeco

BenedekFeco

Tikal
az nem újdonság, nem is ezt mondtam.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sippie
mióta újdonság az, hogy kánye hülye?
biztos tetszenek neki a trump mémek <#awink>
Tikal
és miért akarná hogy trump nyerjen? ennyire hülye lenne mégis csak?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Caliph
hát ilyen ez a politika,itt nálunk sincs még szertintem értelmes alternatíva a jelenlegi ellen,persze ettől függetlenül a jelenlegi se jó. amíg egy politikus nem elszámoltatható,visszahívható,meg nemtom még mi kéne ahhoz hogy egy politikus nem lopjon és úgy kezelje az államot ahogy a saját cégét kezelné. jó tudom nem ilyen egyszerű egy céget egy országhoz hasonlítani,de törekedni kéne rá hogy a közbeszerzésen az olcsóbb ajánlat nyerjen,aztán kiverni és megkövetelni a minőséget,a határidő és a megegyezett árat,nem hogy nő még a végére pár miliárdal aztán hirtelen a legdrágább ajánlat lesz mire kész lesz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.07.08. 19:34:12

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

BenedekFeco

SzirmosSzisza
Trump után nem látom, Ő miért lenne rosszabb jelölt lol.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Caliph
+1,sztem is trollkodik 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Szerintem trollkodik, vagy arra játszik hogy ha kánya megosztja az ellenzéket Trumpnak nagyobb esélye lesz újrázni, múltkor is szoros volt, elég pár százalékot rontania a demokratákon
Tikal
már elveszett minden hitem ebben a csávóban, mármint Musk-ban 😄 Nehéz elképzelni, hogy ő írányitja a tesla-t és a spacex-et...

Metalmilitiakid

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

BenedekFeco

BenedekFeco
Szóval sem mondtam, hogy nem volt igazuk (az volt). Ez a ZINTERNET. Nemre, fajra, bőrszínre és szexuális irányultságra való tekintet nélkül, vallási és politikai hovatartozástól függetlenül mindenkit gyűlölünk és kigúnyolunk ha okot ad rá 😄
Ja, és azt is leszarjuk, hogy droidos, vagy almás vagy 😄

érdekes amúgy kigúnyolni őket,mert kívánom mindenkinek,hogy egy horda bassza szét a kerítésüket és vonuljon végig a saját kertjükön át,miközben fenyegetőznek,hogy felgyújtják a házat téged meg felakasztanak és megbasznak........

szsrencsére volt tökük és kiálltak megvédeni a tulajdonukat! respect nekik !
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Dency

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

SzirmosSzisza
azt hittem ez lesz

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

What Happened To The All Female League of Legends Team? ----> ONLYFANS.COM 😄

Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.08. 15:20:40
ximix
Biztosító: Írja le a káreseményt pár sorban.
Tulaj: Az úgy volt, hogy lejött a hegy és elvitte a kaput.

Trumpius Pilatus

Hány fokos?
ximix
ximix

gif A fejlett nyugat, vízöblítéses a fene hitte volna
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Két szúnyogfogás között egy kis pihi
gif

R.I.P.
sure
SZVSZ teljesen ontopik - nevetséges.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Akkor én most beokádok valami rasszizmussal kapcsolatosat.

Amúgy az senkit nem zavar, hogy mindenki barna brióst nyom a toalettbe. Nem rasszizumus ez a fehér kutyaszarral szemben?
sure
"Tikot ülj meg, ne biciGlit ecsém", avagy amíg még van fless (internet exploder nálam még megengedte megynyitni)

18+
És NE, ismétlem NE nézzétek fel a Rathergood youtube csatornáján a The Wanky Shit Demon című videót.

Utoljára szerkesztette: sure, 2020.07.07. 23:02:49

Isten nem bottal, hanem VMware.

Kmarha
Tetszik ez a város átalakítós "bicikli vs autós" fórum, csak zavarnak a humoros és aranyos képek/videók amivel itt néha megtörik ezt a jó kis contentet

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tikal
"De, utakat szélesíteni, át szabni még jobban a várost, azt nem merik, illetve, nagy költség" Inkább értelmetlen. Nem tudsz annyi utat építeni ami elég lenne.

Alien69
De most ezt mié? Most ezt személyeskedés akar lenni? <#ijedt> Jelenleg semmilyen NORMÁLIS megoldást nem lehet felhozni, mert adottak a körülmények. Pár jelentősebb megoldás volt eddig, de, nagyon lassan mennek a dolgok, mert nem akarnak drasztikusan lépni. Ugye, a nullás megépítése volt egy jelentős lépés, anno, előtte példul a Hungária körút bővítése, és a kamionok kitiltása. De, utakat szélesíteni, át szabni még jobban a várost, azt nem merik, illetve, nagy költség. Lásd, Hungária körút, és a fodrászat esete. <#kuss><#idiota>
Anno, már csak egy épület volt útban, egy fodrászat. Nem fogadta el, amit ajánlottak neki... A végén persze megállapodtak, és megépült az a szakasz is, de, a Hungária körút ahol Könyves Kálmán körúttá válik, MTK pálya után, az egyik oldal (az újabb oldal) jóval alacsonyabban van, ezért ugye amúgy kamionnal is el lehetne férni. A másik oldalt nem építették át, ott a troli is behúzza fülét-farkát.<#vigyor1>

kánya új dimenzióba emeli a politikát <#nevetes2>