Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver

nyertem? <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

OrioN the S
A connecticuti Matt 23 éves korában költözött Brisbane-be. Ausztráliában pedig elterjedt szokás, hogy mielõtt valaki megállapodna, egy darabig utazgat - ha nem is járja be az egész világot.

Matt ezen felbuzdulva 2003-ban felmondott munkahelyén, és összes spórolt pénzét egy világ körüli utazásra költötte, ahova barátja, Brad Welch is elkísérte. Utazásuk állomásain természetesen rengeteg fotót és videót is készítettek: így született meg az ötlet, hogy Matt minden városban táncoljon, ahova csak ellátogatnak.

Hazaérve Matt felrakta a képeket és videókat blogjára - és nem sokkal késõbb a YouTube-on látta viszont õket. Valaki ugyanis ellopta személyazonosságát, feltöltötte a videókat a megosztó-oldalra, sõt, ezzel még pénzt is keresett.

Bár Mattet ez nem igazán érdekelte, kezdte észrevenni, hogy egyre többen nézik meg videóit. Egy napon pedig felkérést kapott egy rágógumi-gyártó cégtõl, hogy legyen a reklámarcuk - Matt pedig természetesen boldogan körbeutazta újra a világot.

Ruandában azonban nem volt semmilyen látványosság, mely mellett táncolhatott volna, így néhány kisgyerekkel együtt ropta. Ekkor pattant ki fejébõl az ötlet: ha még egyszer ellátogathatna a korábbi helyekre, már nem egyedül táncolna - ezen pedig kapva kaptak szponzorai is.

2010-re már több reklámon is túl volt, sõt, "útközben" családot is alapított. Ekkor pedig ismét gondolt egyet, és eddig szerzett pénzébõl megint körbetáncolta a világot.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

picket
Extrém gagyi rosmt utánzat, ment a dislike :p

&#3237;_&#3237;

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sírva szakadok a röhögéstõl ! kötelezõ megnézni 😄DD

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/IIJwx9gqiqo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Sírva szakadok a röhögéstõl !! 😄DD

http://youtu.be/IIJwx9gqiqo
Prody
nekem sem 😊 jók

sokszor, amugy nekem nem buntetes😊

http://gaborszantai.co.uk/

tutituti
Die Antwoord igen is fasza!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza
bitch please

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco
Akkó' bocsi

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Prody
vótmá'

BenedekFeco
Bûnhõdjetek!

Akronomus

&#9583;°&#9633;°)&#9583;&#65077; &#9531;&#9473;&#9531;

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

theone91

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Lazarus
Lazarus
Frequency

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco
Szerintem még nem...
De ezzel a képpel már tuti, hogy volt:

pamparampa
én is megdolgoztam a modelleket.

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Fresh Duke
Ez meg gondolom vótmá.

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Teljesen igaza van, én is dolgoztam modelleken.

A heavy cost. I pay it gladly.

Mi ez a börtönterror azekkel a szabályokkal?

Húú, apám, már léptem is!
BenedekFeco

VWfan
Robert Kalanikupuapaikalaninui Wilcox II

pajti

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ez most így kellett 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

keresztpipe
Chael Sonnen és a riportere 😄

1:14-tõl <#bohoc><#bohoc><#bohoc>

Lazarus

pamparampa

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

http://www.nndb.com/lists/975/000106657/

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.

Frequency

Alexease
Nem lepodnek meg, mert en is dolgoztam modellekkel😉
az az 1% amit a media megetet az emberekkel, a tobbiektol meg eloben eldobnad az agyad, regota nem divat az anorexia, csak a bulvarmedia lemaradt😊

van nehany nagyon vekony modell, pl. Karlie Kloss, aki egymasra fordit ket pizzat es megeszi es nem latszik rajta, de ez genetika, aki szandekosan vekony, nincs meg a testtomeg indexe, az nem megy kifutora (par idiota, mint Karl Lagerfeld meg hasznal vallfakat, de mar a Vogue es bannolja oket, igy lassan az oreg perverznek is mas tipusu lanyokat kell hasznalnia)

Frequency

Nagyon meglepodnel, ha tudnad, hogy a modelleken mennyire keves alakformalast vegzunk, a celebeken, ott kell, de a modell lemegy minden este 1 orat a konditerembe es salatan el. A boruket rendberakjuk, de azt sminkes is tudna, PS olcsobb.

De nem azért, de a kifutós csajok hogy néznek ki?? Tiszta csont és bõr. Reflektorfény átvilágítja õket

Büdös Bohóc
a modellkedés nem verseny, ennyi 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Alexease
De az emberek (pontosabban az altaluk befolyasolt reteg) 99.99%-a nem is a kifuton es/vagy eloben latja oket, hanem csak kepeken😉