Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
ez a christwire ez ilyen hírcsárda/the onion szerû paródiaoldal, ugye? UGYE?

"The trees move. Do you not see it?"

Szerintem meg viccesek a pónik, egyáltalán nem zavarnak, nem idegesítenek... na erre varrjál gombot. :­D
Attól még, hogy egy-két ember számára nem vicces, nem kéne elbaszni a többiek szórakozását és kitiltani a pónis képeket... át lehet görgetni rajtuk... :­D
Dzsini
Méretre majdnem stimmel 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

robotnyk
+1
Dzsini
Ezt is lejátszottuk itt a topicban már vagy tizenötször az elmúlt évek során: nincs olyan kép/videófajta, ami miatt ne nyivákolnának páran, ezért lett a fejlécben az elsõ sorban kiírva, hogy ha valami nem tetszik, akkor ne nyafogj, hanem tegyél be te olyat, ami neked tetszik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Már van poni topik pár perce

Metalmilitiakid
Ez az ami nálunk A bárányok harapnak néven fut ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

CharrDen
Értem én, de ha ennyire háborognak a pónik ellen akkor miért kell õket szándékosan hergelni, miért kell ilyen szarokat linkelgetni? Úgy tudtam ez humoros képes topik, nem pónis.

Fresh Duke
Reklám, ban.

A heavy cost. I pay it gladly.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lazarus
Dzsini
Sok különféle kép =/= ugyanaz a kép háromszáznyolcvanötször. Pónis képek voltak már sokszor, amikor volt más, "értelmesebb" hozzászólás, akkor elmúltak eddig is - nyivákolás nélkül is (lásd fejléc, elsõ sor).

Master91
Batmant szeretem 😄 Cseréljük le :

- A batmanosat meg már tudjátok, ua.

erre:

- Pónikat a picsába linkelgessetek.
CharrDen
Kérlek hagyjátok már ezeket a pónikat, csináljatok saját topicot és oda linkelgessétek, ez is kezd olyan lenni mint anno a batman. Jussunk el megint oda, hogy ezért is ban jár?

Dzsini

Master91
Sziasztok, merre találom a humoros képek / videók topikot?
Dzsini

<#vigyor3>

Frequency
Hja,izzadok is mint egy ló..akarom mondani csillámpóni.

PLaci
Tudom, hogy ti (akik pónikat linkeltek) tegnap felvonulni voltatok, és még ma is euforikus hangulatban vagytok, de azért ez kicsit sok.... <#mf1>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Solid Snake
Shep
Na mi van, ma mindenki megnézte reggel a matinét a Sky-on?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dzsini

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

+1
norbre
<#falbav>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Nyissatok magatoknak csillámpóni topikot...

Bexter
LeWyTy
Maradj is ott<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lazarus
off:
Dzsini

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Aquir
ok

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Frequency

LasDen

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Dzsini

LasDen

Bexter
Amikor táncol a póni elõször azt hittem az a lába között a heréi, de rájöttem, hogy nem 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

★★★★★

LeWyTy
Every day Pónik!

Nem hogy csinálna már valaki egy BRONY topikot<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?