Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Én egyébként azt néztem, hogy milyen szürke színû a Golden Gate, lehet valami nagy karbantartás miatt amúgy is le volt zárva, így kihasználták az idõt. Nem tudom mekkora forgalmat bonyolít le ez a híd, de nem lehetett könnyû megoldani a "helyettesítést". Még ha csak pár óra is volt, jó nagy dugó alakulhatott ki.
The Matrix has you...
gondolom vót má :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ez nem azt jelenti, hogy elzárkóztam a vitától. Azt te teszed, most.
És a hazugozással, ha nem támasztod alá, TE hazudsz. Csak szólok.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"The trees move. Do you not see it?"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Leírtad, hogy a fakivágás gyilkosság a szemedben, vagy nem?
Mi köze van ennek ahhoz, hogy mit írtál elõtte? Hol érdekel ez engem?
Majd nyilván az elsõ osztályos A-betû sormintáidig mindent vissza fogok olvasni ahhoz, hogy egy aktuálisan kijelentett faszságodat minõsítsem, ugye te is így gondolod?

Szegény doboz...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

http://gaborszantai.co.uk/
Nem értem az ilyen embereket, mert még ha nem lenne ez nyilvános fórum és nem olvashatnák el mások is az elõzményeket, node így?! Szánalom.
Maradjunk abban, hogy inkább rólad mond el sokat az, amit itt produkáltál...
Nem szeretem ismételni magam, így ha nem érdekel amiket írtam, nem baj, miattad fõleg nem fogom itt megsimételni egyik hzsz.-emet sem, de ha HAZUDSZ olyasmirõl, amit nem is olvastál el, az már hitelrontás.
Leszarom, mit írtál MÉG azon kívül, hogy szerinted egy fa kivágása gyilkosság, ez az egyetlen véleményed azonnal a sötétzöld kategóriába tesz minden épeszû ember szemében. Akár akarod, akár nem.
Az, hogy nem is mersz a témában vitatkozni, sokat elmond.