Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
neked bizony a jó édes ku*va anyádat !!!

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Unknow
Grat a banhoz retardált...
kifli
de ha dupstep van a videó címében, miért nem dubstepet mutattak nekik? 😄
nem sokszor nézem azt a hidat, most már tényleg nem olyan 😄

The Matrix has you...

hopsza, ezt benéztem. Eléggé hasonló, ráadásul utána is néztem és tényleg nagyobb rekonstrukció alatt van a GG 😊 no mindegy, ezt is tudom legalább 😊

The Matrix has you...

Aquir
eredetileg poén, de már kezd jobb mint a flém, és vita a semmirõl

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pamparampa
mert így is van<#nevetes1>

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

robotnyk
egyik korábbiban, amiben ilyen döntött pályán volt a nagy része, úgy kezdte, hogy az elsõ kanyarnál hozzávágta, szal' 😊
robotnyk
4:00 -> Word.
desigo
ezeket a képeket mindig azt hiszem,hogy 10 éves kislányok postolják ide...
nonicks
2:15-nél fail<#idiota>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Ha egy Bruce Willis-nek lezárnak egy fél várost, akkor neki a Golden Gate smafu 😊

Én egyébként azt néztem, hogy milyen szürke színû a Golden Gate, lehet valami nagy karbantartás miatt amúgy is le volt zárva, így kihasználták az idõt. Nem tudom mekkora forgalmat bonyolít le ez a híd, de nem lehetett könnyû megoldani a "helyettesítést". Még ha csak pár óra is volt, jó nagy dugó alakulhatott ki.

The Matrix has you...

szucsy89
sry ha noob kérdés, nem értek a lovakhoz: szóval ez a videó vmi fake, vagy számítógéppel van kicsit alakítva? nem létezik hogy San Fransisco ilyen kihalt legyen még ha le is zárják több helyen.
miért nem egy ilyet nézetnek meg velük, imádták volna :-)

gondolom vót má :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Broafka
hát erre én is hasonló kép reagálok, ez iszonyatos, szétszakad a fejem...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Igen, trollkodás, aláírom, de közben kurvára jogos.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Látom a szövegértés is nehezedre esik. A sötétzöld témában, onnantól, hogy leírtad, amit, lényegtelen a többi kijelentésed.

Ez nem azt jelenti, hogy elzárkóztam a vitától. Azt te teszed, most.

És a hazugozással, ha nem támasztod alá, TE hazudsz. Csak szólok.

Sir Quno Jedi
Neked nehéz lenne bármit bizonyítani, mivel bevallottan nem érdekel, amit írok/írtam. Nos itt be is zárult a paradoxon...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Solid Snake
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

Nem, a szép az, hogy amíg nem nevezed meg, hogy mi az, ami valótlan, és nem bizonyítod, hogy tényleg az, addig a hazugozásod csak belõled csinál hülyét.

<#vigyor3>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sir Quno Jedi
Bárhányszor is ismételgeted a hazugságaidat, az még attól hazugság marad. Ez benne a szép.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Miben hazudtam, kedves? Mi olyat írtam, ami nem felel meg a valóságnak?
Leírtad, hogy a fakivágás gyilkosság a szemedben, vagy nem?

Mi köze van ennek ahhoz, hogy mit írtál elõtte? Hol érdekel ez engem?
Majd nyilván az elsõ osztályos A-betû sormintáidig mindent vissza fogok olvasni ahhoz, hogy egy aktuálisan kijelentett faszságodat minõsítsem, ugye te is így gondolod?

BenedekFeco

davidka003

Szegény doboz...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

pamparampa

pamparampa

rád csak a sötétzöld eleje igaz...

http://gaborszantai.co.uk/

pamparampa
a zöldrõl jut eszembe

szuperzöld 😄

Sir Quno Jedi
Na idefigyuzzá, mivel pár hozzászólást sem vagy képes visszaolvasni, mégis miért vitáznék veled? Merés kérdése szerinted valakivel vitába szállni, aki alapvetõ tényekben is hazudik, de nem is akárhogy, hanem nyíltan? Olyasmiben aminwk bárki utánanézhet 10 másodperc alatt?

Nem értem az ilyen embereket, mert még ha nem lenne ez nyilvános fórum és nem olvashatnák el mások is az elõzményeket, node így?! Szánalom.

Maradjunk abban, hogy inkább rólad mond el sokat az, amit itt produkáltál...

Nem szeretem ismételni magam, így ha nem érdekel amiket írtam, nem baj, miattad fõleg nem fogom itt megsimételni egyik hzsz.-emet sem, de ha HAZUDSZ olyasmirõl, amit nem is olvastál el, az már hitelrontás.

Még egyszer megjegyzem, a sötétzöldséget nem te fogod magadra aggatni. Nyilvánvalóan.

Leszarom, mit írtál MÉG azon kívül, hogy szerinted egy fa kivágása gyilkosság, ez az egyetlen véleményed azonnal a sötétzöld kategóriába tesz minden épeszû ember szemében. Akár akarod, akár nem.

Az, hogy nem is mersz a témában vitatkozni, sokat elmond.

Ja, ha elkapják, meg ha foglalkoznak vele. Nagyon naív vagy, barátom. Meg szemmel láthatólag új az SGn.

BenedekFeco

BenedekFeco
Nyár közepén a karácsonyfákról vitatkoztok. Mindig meg tudtok lepni...

Aquir
igaz is