Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hatalmas!!! 😄D
Panzeradler

#300994 Valahogy nem.
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

artschi
az, nem tûnt fel? <#zavart1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Panzeradler
Ez most a humi ari topik?<#fejvakaras>
artschi
OFF

1. Ha már idézel, talán a _teljes_ mondatot lenne jó idézned és megnézni, hogy nem "ötéves terv szinten" kezelem - ha egyáltalán lehet ilyet írni:

"Az éremtáblázatban sem állunk fényes helyen, így Gyurta Dani nem kevéssel járult hozzá, hogy ez változzon." - így szólt a teljes mondat.

2. Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy brutálisan nagy eredmény az, hogy 157 sportolónk tudott kijutni az olimpiára és köztük Dani új világrekordot felállítva szerzett olimpiai aranyat.

Sajnálom, hogy azt olvastad ki a hozzászólásomból, hogy "nekünk csak az arany a lényeg, meg hogy hol fogunk állni a kibaszott táblázatban, mert az: jár nekünk.", sehol nem állítottam ilyet, a dzsúdosok ezüst- és bronzérmének ugyanúgy örültem, mint ennek a 2. aranynak.

Azért örülök, hogy a "teljes-szövegbõl-kiemelünk-egy-részmondatot-és-csak-arra-reagálunk" még mindig mûködik... <#sir>

Részemrõl a témát lezártam, még mindig a magyaroknak szurkolva.

ON

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

nearo
Annál az interjúnál én is néztem, hogy wtf... én spec Gyurta helyében elküldtem volna a riportert a halál faszára. Asszem nem lennék jó olimpikon.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

robotnyk
lehet nem vetted észre, de én egyetértek veled.
Daell Drow
"Az éremtáblázatban sem állunk fényes helyen,"

Ettol en is kiborulok mindig.
205 orszag kozul atlag 10-ik helyen lenni nem fenyes???
tomsolo
Az, hogy a comment blog milyen hülyeségeket akar felszopatni feleslegesen a néppel, az a legkevésbé sem érdekel, ráadásul semmi köze a ratyi éremtáblázatos példálózáshoz.

De hamár szóba került a kommentátor, szurkolósdi: nincs azzal semmi baj ha a valagát is kiüvölti, elbõgi magát: nem sakk mérkõzést néztünk, hanem egy versenyt.

Az sokkal nagyobb gáz volt - sõt egyenesen kínos volt - hogy miután kimászott Dani a vízbõl és a tüdeje még félig a vízben volt jött a nagyon kitanított riporter, a „Na és akkor mik a távolabbi terveid?” bullshitekkel, ahelyett hogy betérdelt volna elé gratulálva.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Vaxi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem, már az is kibaszott nagy eredmény, hogy kijut valaki az olimpiára.
imádom, hogy a média is fikázza a sportolóinkat, a sok tv elõtt rohadó sörhasú, életében nem sportoló gyökérrel egyetemben. (akinek nem inge...)
ehhez csak hozzájárulnak az ilyen aerobik fogyatékos norbika-féle megnyilvánulások.
szomorú..

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

robotnyk
word.

comment blogon volt egy bejegyzés, hogy az amerikai kommentátorok nem drukkolnak ennyire a hazaiaknak, és nem örülnek ennyire a sikereknek. persze hogy nem - ott minden elbukott aranyra van 10 másik esélyesük, nekünk összesen nincs tíz.
tomsolo
"Az éremtáblázatban sem állunk fényes helyen"

Ettõl a mondattól kapok agyfaszt.

Ahelyett, hogy kezünk-lábunk összetennénk, hogy van még pár lelkes sportember az országban aki nem húz el innen a vérbe, hanem szétgürizi magát, hogy egyáltalán legyen kit kiküldenünk egy ilyen eseményre, még mindig ilyen kommunista, ötéves terv szinten kezeljük õket.

Már az kibaszott nagy eredmény ha valamelyik bejut egy döntõbe, de nekünk csak az arany a lényeg, meg hogy hol fogunk állni a kibaszott táblázatban, mert az: jár nekünk.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

jazzy
Talán azért mert kis hazánk fia éppen az egész világot elpicsázza a világ valaha úszott leggyorsabb idejével? És mert az ország értelmesebbik fele 250es vérnyomással szurkol neki, hogy megnyerje és elhozza magának, a családjának, az edzõinek és az országnak az olimpiai aranyat világcsúccsal? Mert éppen 75 m-re van attól, hogy kimagaslóbb teljesítményt nyújtson mint a világ embereinek 95%-a? Igen, szerintem ezért.
SzirmosSzisza
Én se, de 1 magyar aranyért azért átballagok a TV-hez 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ulvar
OFF:

Már nem Phelps az isten hanem Lochte inkább.

Laci 200 m vegyesben indul ma döntõben, és a 2. legjobb idõt úszta az említett Ryan Lochte mögött pár századdal elmaradva az elõdöntõben.

Az éremtáblázatot nem így kéne nézni, hanem gazdasági és népességi mutatók alapján (ha úgy nézzük akkor az éremtábla 2. állunk/álltunk Finnország mögött).

Jelenleg a 11. helyen állunk a normális éremtáblázaton, olyan országokat verve mint Ausztrália, az otthont adó Nagy-Britannia, Brazília vagy Ukrajna. Szerintem mindig többet vár a sportolóktól a magyar nép, és ahelyett hogy felszabadultan örülne mindennek (mint a Britek) ahelyett mindig valamire panaszkodik. Szar a vízilabda csapat, szar Cseh Laci szar ez szar az... ami a legszánalmasabb dolog a világon, fõleg úgy fikázni a vízilabda csapatot hogy olimpián 12 éve nem kapott ki mérkõzésen, de hát ilyen ország vagyunk. Szánalmas, és az is marad jó pár ember itthon 😊.

Bocs a nagy OFFért de ez ki kívánkozott belõlem. Aki vitatkozni szeretne az inkább privátban tegye tovább.

ON.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Lazarus
Engem otthon se érdekelt 😞
SzirmosSzisza
Mert nyertünk egy aranyat gondolom. Vagy miután az ember külföldön él automatikusan nem érdekli õket ez ? 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

artschi
OFF

Talán mert igen-igen nagy eredmény ez nekünk magyaroknak, fõleg világcsúccsal, valamint ez a 2. olimpiai aranyunk Londonban. Az éremtáblázatban sem állunk fényes helyen, így Gyurta Dani nem kevéssel járult hozzá, hogy ez változzon.

Úszásban Cseh Lacitól vártunk még érmet, de neki ez sajnos nem jött most össze (nemtom, fog-e még indulni valamelyik versenyszámban). Lehet, hogy Amerikában megszokott az, hogy pl. Phelps megnyer minden versenyszámot, amiben indul és lehet, hogy ott ez már mindennapos dolog és nem jár hozzá ekkora "õrület", de itthon nem az...

ON

CSOCSO
nagyon buszke vagyok ra de MIERT KELL ORDIBALNI MINT VALAMI ORULT???????????????????????????????
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

szomferi
kis nosztalgia 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

nan76
<#taps><#worship>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Renjike
elsõ értelmes youtube hírdetés ...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

SitatiS
<#taps><#worship>

Let the good times roll.

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

nan76
2 girls 1 cup

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

pajti

pajti

tutituti
Janklovics Peti szerintem egy hatalmas figura.a standupjai is kurvajók!
Csak Sziget Arcaként lett elkönyvelve.Ezt egyszer mondta is hogy hatalmas hátrány neki.de hát pénz beszél!

BenedekFeco

I.C.ram
Rondák ígyis úgyis.
BenedekFeco

Sippie
hmm, akkor én írok a media marktnak hogy beleszerettem az 1 millió forintos tv-jükbe
davidka003
Én megtaláltam Facebook-on a bejegyzést. Nem fake.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

N o N a m e
Fake, vagy SPAR marketing kampány.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Azt.
Balyy
Szúrja a fosóját! 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Sippie
ezmiaszartcsinál? 😄
NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

tutituti
😄D

zeli
Ezen a képen sírok 5 perce.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.