Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Amúgy fáradj át a pécés leáldozós totyigba és pl. Tinman barátunk fel tud homályosítani, hogy már a régebbi nokiájával is milyen brutálisan jó videókat lehet rittyenteni instant. Merthogy télyeg jó benne a kamera. Ott a fiúk mindég egymásnak ugrasszák az ájfónt a nokiának kontra sima kamerák stb., me ez a mániájuk (kitudjamiért) és bezony atnulságos videókat/képeket tudnak szállítani (saját gyártmányúakat is). Szal. kétlem, hogy ne lenne alkalmas egy reklám erejéig a szarfosuk (mást nem letterboxban a két videó egymás melett). Meg lehetett volna ezt kultúráltan is oldani (akár a mostani reklám is belefért volna, némi módosításokkal), csak meg sem próbálták és ez a gáz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ezen lehetne vitázni nagyon sokáig így mindig marad a youtube és a készülékek tesztje, vagy inkább a valóságban való körbe tapizás😄 😊
Sir Quno Jedi
"de ha nem hivatásod a marketing vagy nem tanultad és hasonló, akkor ne próbálj "okoskodni" a témában"

Szépen mondtad. Nos ez itt a probléma lényege (a markecinges). Pont mint a politikusoknál, egész szakma épül az emberek átverésére. EZ a szomorú ebben. Olyan, mint az itt a piros, hol a piros, csak egyetemen "taníccsák"! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kifli
Lehetne humoros reklámot csinálni, de akkor senki nem fogja tudni, mi az az ois. Ebben a reklámban ez volt a lényeg. Ezt a technológiát pedig tudja is a telefon.
kifli
Egy reklámnál fontos a külsõség, azaz a képminõség is. Lehet nagyon jó az érzékelõ abban a telefonban, de egy lófasz objektív van elõtte. NEM alkalmas reklám forgatására.

Az meg csak mégroszabbúl jönne ki, ha a jóminõségû képbõl egyszercsak a telefon képére váltanának. Úgy hatna, mintha a telefon egy nagyongagyi kamerával lenne felszerelve. Persze azzal is van a dslr-hez képest. De az egyszeri ember azt látná, a reklámban, hogy hirtelen romlott a képminõség.

Egyébként nem megsérteni akarlak, de ha nem hivatásod a marketing vagy nem tanultad és hasonló, akkor ne próbálj "okoskodni" a témában. Hidd el nagyon sok pénzért, valaki nagyon jól kigondolta miért így legyen a dolog, és ne úgy, ahogyan te gondolod.

Ha nem lett volna ott az az ablak, és nem látja meg senki a felvelõ furgont, akkor az égvilágon senki nem panaszkodna a reklám miatt. Mindenki betudná egy sima reklámnak.
Sir Quno Jedi
Amúgy nálunk kultúráltabb országokban nem efféle kamuzással akarják eladni a mosóport, hanem vicces és látványos reklámokat csinálnak, amiket az emberek szívesen megnéznek, attól függetlenül, hogy tudják, hogy az csak egy reklám. Ha nem a szaros gatya kontra új fehér ing képlettel akarnak meggyõzni, ami ránézésre is kamu és unalmas, meg undorító is, máris én sem pampognék. A figyelemfelkeltés sokkal hatásosabb egy szellemes reklámmal, mint a kamuteljesítményekkel.

Sir Quno Jedi
Na, látod ez nekem nem tûnt fel (nem vagyok csipslávõ), de ha így van, akkor EZEN IS fel kell háborodni!

Sir Quno Jedi
A gond az, hogy láthattunk VALÓDI felvételeket (én pl. számosat) is a rázkódáscsökkentésrõl és abból is megérti a paraszt, hogy mi a különbség a kettõ között. Ebbõl kifolyólag felesleges csalni, kamuzni, ha 1x valós felvételekkel is bizonyíthatunk. Még értelme sincs.

A reklámokban a csipszes zacskó se csak félig van, de azért még senki se háborodott fel 😊
kifli
Ha csak reklámok alapján vásárolsz meg valamit, akkor úgysem érdekel, hogy valóban tudja-e azt az adott termék, mint amivel reklámozták. Aki csak reklámk alapján válaszol, annak már elég az is, hogy valami hasonlót tud.

A reklám arra való, hogy beletáplálja az agyadba, hogy neked kell az a termék. Illetve, ha valami új technológia jelenik meg, tudják az emberek mire is jó. Vagy szerinted, egy olyan ember, aki nincs otthon az informatikában, azt látja, hogy ois, tudja mi az? Tudja mire is jó?
Lehet a telefon nem tudja ilyen látványosan csökkenteni a rázkódást, de legalább megérti a nem techbuzi is mire jó a cucc.

Amúgymeg akkor pereljük a mosópor gyártókat is. Tuti nem mossák ki azokat a koszos pólókat igazából, hanem egy vacsiújat mutatnak mint kimosott ruhadarab.

Aki hisz egy reklámnak, az naív, és nem ezen a bolygón élt az elmúlt tizenpár évben.
Sir Quno Jedi
Csak nem a készülékkel mutatta be. Az meg hogy jön ide, hogy boszorkányüldözés?! Igaz amit írnak? IGAZ! Ennyi. Nyilván a samunak és az epölnek ugyanúgy vajas a füle, adott esetben õket is pellengérre KELL helyezni.

A világtörténelem leggonoszabb emberei a markecingesek vaze! 😄 Már hánycsillióan beszopták, hogy odaát mekkora jóság lesz már nekünk?! 😄DD

Akkor se érthetõ a felháborodoásod...bemutatott valamit amit a készülék TUD....elmész megnézed a készüléket kipróbálod ÉLÕBEN és eldöntöd kell ...ez egy gyönyörû boszorkányûzés az Apple és a Samsung által gerjesztve nem más.
Sir Quno Jedi
csak a puffin ad neked erõt és mindent lebíró akratot

Sir Quno Jedi
Nézd én is tudom, hogy hazudós világban élünk, mikor dinamikus kontraszt van, PMPO, bifiduszesszenzisz és 9 fogorvosból 120 ezt ajánlja, DE ettõl ez még nem jó. Törekedni kéne az ilyesmi írtására, de gyökerestõl. Gyûlölni kéne és üldözni. Tudatos "vásárló" emelje fel a hangját, hogy ez így tisztességtelen, ne hagyjuk rájuk, ne tegyünk úgy, mintha minket nem zavarna, mert akkor még sokkal jobban elkanászodnak! Lehet hogy semmi nem vátozik jó irányba, de legalább szóltunk...

Ennyi erõvel a Szulák Andit is belehetne perelni, mert õ a bifidusz eszenzisz és egyebek reklámarca, de a valóságban meg soha nem evett a cuccból vagy akármilyen reklám ahol valaki elmondja milyen hatásos az adott termék de sose fogyasztotta..
kifli
Énis ezt mondom, hogy fest képstabilizátor nélkül, és hogy fest képstabilizátórral. A képminõségrõl szó nincs...
Reklámtól ilyeneket ne várj.

Kérdezz meg valakit, aki marketingel foglalkozik, miért így lett megcsinálva. Az majd elmagyarázza, nekem nincs kedvem tovább magyarázni most.
Hülyeség de sebaj😄
Sir Quno Jedi
Neeeheeem, azt mutatták, hogy hogy fest azzal és hogyan fest anékül a képe. AZ meg kamu volt a javából. Engem az sem érdekel, ha csalnak és nyilván úgy rendezik meg a dolgot, hogy naaagyon a stabilizálás jöjjön ki durván gyõztesnek (a körülmények ugye), de legalább tényleg azzal a szaros telefonnal készítsék el.

kifli
A képstabilizálást reklámozták, azt pedig tudja a telefon. Hol a probléma?

Vagy lehet te benfentes vagy és tudsz valamit. Bemutatták, mi az a funkció. Lehet valakinek az a 3 betû nem mond semmit. Valahogy be kell mutatni mit is tud kb.

Aki meg azthiszi, hogy a képminõség változása nélkül távoli képrõl, egyszercsak a mobil nézetébe ugrik a kép és onnantól telefonnal van felvéve, az szimplán megérdemli, mert hülye.

Azért ilyen kisméretbe nem lehet egy kamerát úgy összezsúfolni, hogy filmforgatásra legyen alkalmas.
Sir Quno Jedi
Namost itt KONKRÉTAN ezt feature-t reklámozták, hogy azzal és anélkül hogyan fest a felvett videó, így ez a vásárlók megtévesztése és szénné is lehetne õket ezért éppenséggel perelni (vannak bezonyos fogyasztóvédelmi szabályok). Ezért is írják oda manapság a zújságokban, hogy a fotó csak "ILLUSZTRÁCIÓ", azaz, köze sincs a valósághoz, kamu, hazugság, átbaszás. Ha itt is nagybetûkkel kiírták volna, hogy ezek a felvételek csak illusztrációk (azaz nem nokiával készültek és stb.), akkor egy szót sem lehet szólni. Ez is tisztességtelen, de jogilag nehezebben támadható.

Mintha egy kétéltû autót reklámoznál, hogy lám EZ úszik, de valójában nem tud úszni és mocicsónakkal vették fel azokat a jeleneteket. Simán meg kell az ilyeneket büntetni, a reklámcégnek meg bevonni az engedélyét. Szebb világban élnénk...

kifli
Éncsak azt nem értem, hogy ki az a madár, aki azt hiszi, hogy egy telefonnal forgatnak reklámfilmet 😄D

Sõt, ki az aki azt hiszi, hogy egy reklámban mutatott valamit, 100%-ban tud az adott termék?
Vagy ti is azok közt voltatok, akik gyûjtöttek valamelyik szappanopera fõhõsnõ szemmûtétjére, mert igaznak hittétek?

Nem vagyok nokiabuzi, de szerintem kurvára fel van fújva ez a dolog, hogy millió 1 cikk íródott róla stb. Bár így mégtöbben beszélnek a telefonról...
Casillas
Ott csak van egy vágás, a teljes mûsorban simán húzzák befelé a lába alatt a falba a talajt, ahogy telik le az ideje, miközben megpróbálja megoldani a feladványt, Internetügyi Szakember Úr.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tutituti
Mondjuk én jobban élveztem mint a 'celeb vagyok,hagyj ott megdögölni és egyéb retek klubbos szarokat'.De persze így is kaotikus a dolog.Angol nyelven megnéztem egy részt belõle a kérdések mondjuk kellõen nehezek.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

bajgunar
Ezektõl én nem várok semmit. De ez akkora kamu volt, mint a nokia reklámja.
tutituti
mit vártál?aranyhalat?😄

bajgunar
17:52-nél hova tûnik a csávó lába alól a "talaj" ?
Mekkora sz@r kamu baromság ez már.
tutituti

http://gaborszantai.co.uk/

Lazarus
robotnyk
a 4 óta van, de nem baj
LasDen
nem nokia meg nem telefon, de nézzétek el nekem hogy offolok....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lazarus
mer vaku nélkül is jó képeket csinál 0 lumen mellett
davidka003
Apple felhasználóknak nem is kell. Megmagyarázzák, hogy flash-ra semmi szükség.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

SzirmosSzisza
A RÁK

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lazarus
ájfonban se szoftveres se hárdveres flash se van
unamito
davidka003
Az a vicc, hogy már 2005-ben is volt vakus telefonja a Sony-nak aztán mostanában is adnak ki olyat amihez nem jár. xd

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

SzirmosSzisza
Nekem 1 hónapja van vakus telefonom, 100 képbõl legalább 20 sötétben készült 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sferrari
Egyébként már egyik ismerõsömnél is rákérdeztem aki szerint mekkora cucc lesz ez a telefon mertsötétben milyen jó képet csinál. Miért is akarunk mi sötétben telefonnal fényképezni? 😄 Komolyan valaki ez alapján választ telefont hogy hó de állat képeket csinál sötétben? 😄

http://f1ferrari.hu

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

desigo
Az viszont ciki,hogy a demóképeiknél is csaltak...
Lazarus
hungary27
Csak megtaláltam valamelyik szaron:
Metalmilitiakid
A jó anyukák hagyják, hogy nyalogasd a habverõt. A nagyon jó anyukák ki is kapcsolják elõtte.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tomi890125
valaki fordítsa már le

The Only One!

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

http://gaborszantai.co.uk/

davidka003
Már napokkal ezelõtt volt cikk, hogy a Nokia elismerte és elnézést kért.

lehet 😄
LasDen
szerintem ez egy 4 kerekû nyitható ajtós bicikli és az a kezében meg egy szuper titkos nagyon új titkos nokia telefon...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár