Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nan76
szerintem akik a környéken laknak azok ott pufogtattak az elsõ sorban 😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

tomsolo
kinézem belõlük hogy élessel csinálják, de jó lehet a környéken lakni 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Carlos
Nincs ezzel semmi baj. Csak hangos. 😊

Þór vígi þessi rúnar

qtab986

QuickOffice, pdf-et kezeli, mást meg minek.
Tatyla
Androidra mondhatnal egy normális readert sony Xperia u-m van

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

artschi
"edj pohar shurt kayrek." 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

tutituti
van vér a pucájukban!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Carlos
Szintén. Énis csak kindle-rõl olvasok jóformán.
Nekem is volt már olyan, hogy hééé, kimaradt 2-3 megálló...

Þór vígi þessi rúnar

"Vicces nézni pl a metrón, hogy egyre kevesebben olvasnak."

Papírról.

Az emberek minimum fele - Londonban legalábbis - okostelefonon, tableten vagy e-readeren olvas. Többek között én is. Néha annyira, hogy elfelejtek leszállni😊
A telefonról könnyebben olvasok budin, kádban, kajálás közben, sõt volt olyan könyv, hogy borotválkozás közben is olvastam😊

http://gaborszantai.co.uk/

Carlos
ok...már szaladok is! <#vigyor5>

p.s.: Nem is, megvárom inkább az ájfón ötöt...

Þór vígi þessi rúnar

Egyébként erre meg kurvaegyszerû a megoldás, elõször is veszel egy okostelefont meg egy fülhallgatót, ...

Carlos
A játék nem, csak a hülye hangos zene.

Þór vígi þessi rúnar

Dynamic
Vicces? Neked vicces, mert téged nem érdekelnek ezek, de miért kéne, hogy más is a te ízléseddel és értékrendeddel éljen? Van aki szeret zenét hallgatni (eddig is volt mp3 lejátszó, ugye) és tetszik neki az Angry Birds. Mi ebben a meglepõ? Aki meg szeret olvasni, ezután is fog olvasni.
Zomil
Mondjuk én a metron semmit nem hallok olyan hangos... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kifli
idõs néniket szokta csak zavarni a hangos zenehallgatás 😄
Lazarus
Igen, mert az övén csak fekete-fehér snake van és már nem meri elõvenni a telefont
Téged komolyan zavar, ha valakinek a fülesébõl kihallatszik a zene a zakatoló metrón? Az is zavar, ha valaki játszik?
BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Carlos
Énis a butatelefonok lelkes táborát gyarapítom. Egyszerûen nincs szükségem az okostelefonok nyujtotta dolgokra. Valahogy kibirom azt az 1 órát net, facebook, index, engribörc nélkül amig a melóból hazaérek.

Vicces nézni pl a metrón, hogy egyre kevesebben olvasnak. Rengetegen nyomatják a pöcs tüc-tüc vagy keményvagyokmetál foszenét (ezzel zavarva másokat, mert ugye az okostelefonokhoz szar fülest adnak) és nyomogatják a gagyibbnál gagyibb játékokat.

Þór vígi þessi rúnar

Elég vicces hozzáállás ez, hogy a tudásának felét használják ki.

Inkább úgy kell ezt felfogni, hogy ha valaki már csak egy olyan funkciót is használ, amit okostelefon tud, buta meg nem, akkor már igazolva van a léte, azt' kész.

Ha a telefonom majd tud beépített módon aerodinamikát számolni, akkor nekem a te hozzáállásod szerint hetente meg kéne terveznem vele egy repülõt, hogy a tudásának 100%-át kihasználjam?

Mondjuk engem nem érint a probléma, már a butatelefonon is azt a funkciót használtam hogy beszéljek vele messze lévõ emberekkel, hang útján. SMSt szökõévben egyszer, MMSt soha nem küldtem. Huh, megyek, el is sunnyogok, a telefonom tudásának csak 33%-át használtam ki. 😛

Carlos
Nekem nem az ájfón mániával meg az egyes márkákkal van gondom.
Hanem azzal, hogy NAGYON sokan úgy gondolják, hogy erre szükségük van, mert ettõl õk lesznek a janik a suliban. És mire használják? Szinte semmire. Legalábbis az "okostelefonok" tudásának felét sem használja ki a többség. Persze vannak kivételek, de szerintem ez az okostelefont kell venned, mert ettõl leszel menõ dolog egy hatalmas nagy parasztvakítás.
(nem trollkodni akarok vagy ilyesmi).

Þór vígi þessi rúnar

CoolX
😄

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

BoneDragon
<#eljen>

Egyszerubb trollok kedveeert egy illusztracio:

http://gaborszantai.co.uk/

Carlos
A sok hülye meg meg is veszi az ájfón szarokat.

Þór vígi þessi rúnar

jugen
Félresikerült Samsung kampány <#mf1>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

theone91
Naa, van új Cristofel szám?

Solid Snake
nan76
mi ez a ...???????

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

: DDDD

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

RelakS
TED után szabadon? :}

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

artschi
lol

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RelakS
<#idiota>

RatBaG
és megüli a space jockey... ehe ehe

Per Aspera Ad Inferi.

Lambda
mert mi a bajod velük ? <#vigyor>

The Protector
Az összes gangman style-osnak olyan pofont aadnék ami 2.06-nál vaN

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lambda
<#vigyor><#idiota>

Lambda
a Földön nem él ilyen

RelakS
mén-ien? <#ravasz1><#csodalk>

The Protector
alien

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BenedekFeco