Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
2.20-as arcon még mindig könnyezek. 😄D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Metalmilitiakid
Esetleg ha valaki nem látta még, akkor remélem neki is jó lesz a napja tõle, én sírva röhögtem 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nonicks
-1

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

theone91
Elsõre mindfuck, de szerintem csak egy mezei képváltoztatós print.

Capt. Obvious tovaszáll.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
nem, nem kell.
moderálva
flashpointer
http://velvet.hu/trend/2012/09/08/gangnam_style_vigyazzon_ha_meghallja_on_is_fuggo_lesz/

itt írnak róla mirõl szól

Emancipate yourself from mental slavement!

Ulvar
Szerintem a mai pop számok közül ez kifejezetten jó, mert utána kérdeztem meg jártam, ez igazából egy fikázó klip és szám Szöul gazdag negyedérõl (Gangnam). Persze a stílus nem kedvencem, sõt...,de még mindig jobb, mint a konkrétan fényûzésrõl meg nyálról meg ilyen szarokról szóló pop számok, ez legalább poénos. De ez megint OFF.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

robotnyk
a színvonal meg van hozzá
Daell Drow
Szerintem igy csinaltak:

Ulvar
Hát vannak dolgok amik miatt nem szánalmas, mint pl: ez is. De nem topichoz tartozik.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

clio1616v
kamu 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

qtab986
clio1616v
Csináljatok már egy olyat, hogy:

Az RTL kettõ, A Galaxis három, Az iPhone öt

<#vigyor3>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Palinko
szerintem azok azért gazdagok mert értik az ár/érték arány fogalmát és max a gyerekük könyörgi ki 😄
Bokafix2
Mit számít hogy menni az átlagfizetés itt? Nem kell parázni az Apple-nél is tudják ezt ezért is viheted el már 19 ezerért... aztán fizeted évekig... Szted a sok fazon aki így ráugrott a telefonra mind kõgazdag cégigazgató?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

http://gaborszantai.co.uk/

LeWyTy
így mennyivel elviselhetõbb<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

http://gaborszantai.co.uk/

Alexease
Banman-os kep😉
milk4
BAN

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

nan76
ez LOL!!!!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
bazzzzzz megint :/ ja amúgy hehe😄

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Piszkos  Fred
asszem ez, de nem vagyok biztos benne:

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Sippie
mi az az iphone?
<#idiota>
Calver
sok lesz már egy napra a reklámból

"The trees move. Do you not see it?"

musha
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

desigo
Klippje 300 milliós nézettségnél jár 10 hét alatt.
Ha így megy megelõzheti Justin Biebert,Michel Telót meg Pitbull fost...
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

az oraszag nagyresze hajlektalan, munkanelkuli, csoro, emberek fagynak meg az utcan a nyugdijasok meg a lakasukban...

Csak nem Üzbegisztánból írsz?
Alexease
Szanalmas ez az iP5 mania, hogy ekkora feneket keritenek neki:/ Foleg Mo-on, ahol az atlag fizetes ennek a fele, a minimalber meg az otode, az oraszag nagyresze hajlektalan, munkanelkuli, csoro, emberek fagynak meg az utcan a nyugdijasok meg a lakasukban... De nem baj, ezt nyomjuk, ez a tui, a sok felmajer-kocsog-felbuzi-manager-szob-barom meg vigyorog, a tobbi meg tapsol melle:/
desigo
ez beteg <#wilting>
nan76

LasDen
<#taps><#taps><#taps><#nevetes1><#idiota><#idiota><#vigyor>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BenedekFeco
Igazán nincs mit.

Lazarus
<#wilting>
Klemice
elég lesz mára, köszönjük

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

nan76

nan76
ookéy,,,