Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Bokafix2
Már csak egy Keanu-s kép kéne amint ül a szélén.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

BenedekFeco

Lazarus
Tarkónlõném
BenedekFeco

Adaaam

everything's better with music

Dency
HEEEEEEEY SEXY KURVASSSSS 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

tomsolo
ahahahaha

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

tutituti
Nagyon jó.Végre normális színvonalat hoznak a srácok.Egy ideje zuhanórepülésbe csaptak át.

Viszont az egészben a legnagyobb igazság az ez a mondat:
"Tíz éve próbálok én is Ganxsta Zolee lenni,
De ahhoz a spenótból, tesó többet kéne enni!"

És ez így is van!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BenedekFeco

Deh ááhhh...az a lada rész nagyon durva 😄

MerlinW

[merlinw.org]

DDDDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SzirmosSzisza
Baazz 😄D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

cement
😄DDDDDDDDDDDDDD

respect to the man in the ice cream van

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

tugyiti
XDDDD
robotnyk
ha arra gondolsz, hogy esetleg ha nem nyílik ki az ernyõ akkor ne menjen ki élõben, de 20 mp-vel késleltették a streamet ha esetleg valami baj van.
Palesz2
hát én nemtudom, de nagyon lazák XD

SzirmosSzisza
Vannak most is. De eléggé izék vele, pl YouTuberól instant leszedi a red bull :/

HöfEE
Azzal nem tudom tisztában vagytok e, hogy a kapszulán lévõ 4K kamerák mekkora méretûek voltak, méteres nagyságrend. Azok is speciális kamerák voltak kifejezetten ûr vagy ûrközeli körülményekhez igazítva. És mert valahogy meg kellett oldani az adatátvitelt a föld és kapszula között, ez infrával ment csak.

Nyílván ekkora kamerák, fõleg élõben nem lehet rászerelni egy ilyen space suit-ra. Viszont, voltak kamerák a ruhán amik rögzítették az esést,aki figyelt az hallhatta is, hogy az utolsó item-check pont a suit camera indítása volt, mielõtt kiugrott. Gondolom a felvételek késõbb jönnek majd.

szvsz tudnának teljesen jó képminõséget adni élõben is róla, csak egyszerûen nem akartak.
flashpointer
nem is kellett 380k km-re adnia.
Kíváncsi vagyok mi indokolta a 8bites felbontást... Lehet nem akarták az ott közlekedõ zufókat lefilmezni 😛

Emancipate yourself from mental slavement!

DanielT
A holdraszállásról nem az élõ képek az élesek és jók, sõt, a nem élõk is szarok inkább.

A holdkomp rádióadójának nagyobb teljesítménye volt egy kissé, mint egy zuhanó emberre szerelt antennának.

lassan itthon is meglesz az usa iq szintje

the world is mine

SzirmosSzisza
NASA-nak tippre nagyobb volt a költségvetése 😊

JSbyMSI8800
Talán ebbõl is látszik, hogy kamu volt a Holdra szállás <#fejvakaras>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Kata
Érdekes, hogy itt tart ma a technika, amikor 69-ben, a mára megkérdõjelezett holdraszállásról éles, sokkal jobb minõségû felvételek vannak, nem 36, hanem 400ezer km távolságból.

[/cserf][/fülünyúl]

cikasz
A medencében NEM voltak hullák csak õ a végén. Nézd meg a filmet mielõtt okoskodsz...

http://www.akciofigura.hu

Az a Lada 3:00-nál biztos lopott volt 😄

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

RatBaG
8:24 silent hill

Per Aspera Ad Inferi.

N1ggA
ja így van értelme, én azt hittem a hangsebességen van a hangsúly, félreértettelek. sorry

Spread De Love!

Palesz2

RatBaG
stimmel <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

robotnyk
*kell
tutituti

robotnyk
ja, a farzsebében meg felvisz egy tv tornyot, hogy a kapcsolat ne szakadjon meg.
még egy autóversenyen sem mindig tiszta a kép a belsõ kamerákból, pedig ott nem 30 km magasságból adatot küldeni hangsebességnél, X km-re a központtól.
tutituti
El kell küldeni az Életnek a bug-reportot!

SzirmosSzisza
Különbözõ ballonokkal feleresztünk pár wifi routert, meg akksit hozzájuk, aztán már csak annyi kell, hogy lefele ne verje le õket 😄

N1ggA
Hát nem tudom miért okozna ez problémát, a fény kb. 1 milliószor gyorsabb, mint a hang.

Spread De Love!

robotnyk
volt rajta két kamera is, gondolom idõvel lesz majd róla felvétel, de nem hiszem hogy az élõ közvetítés megoldható még miközben valaki hangsebesség környékén zuhan 😊
nálam se így van, lehet, hogy csapda...
nekem ennél még durvább, nekem egyik ujjamon sincs a második ujjpercemen, csak a gyûrûsön. de mind a két kezemen 😄
tutituti

Looooser
bazd...meg...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

tutituti
Zárható a topik!!!
Hatalmas!