Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Let the good times roll.
#305306 Több ilyen közérdekû reklám kéne, csak ami van az se pontos. Az autópályán látható védd magad vagy valami hasonló felhívás ami a helyes ruházatra hívja fel a figyelmet se a legjobb, mert krossz felszerelés látható a plakáton mikor azzal nem sokat lehet érni utcán.
everything's better with music
Mondjuk olyanok ellen, mint amit a haverom csinált, az sem véd. Õ átesett a vezetõkorláton, a motor meg a jobb lába viszont az út felõli oldalon maradt. Na nem szakadt le a lába, "csak" olyan irányba hajlott be ~100-120 fokot, amerre nem szokott a térd hajlani.
kedvencem amikor a nagy nyárban a kemények papucsban, rövidgatyában és pólóban bukóval mociznak... Mit gondolnak? Ha a fejükre esnek akkor kitörik a nyakuk. Ha csúsznak akkor meg radír csontig!
Þór vígi þessi rúnar
Ezért is szerettem azt a reklámot a tévében amikor a keménymocis pofára esik a banánon motoros ruhában.
"Inkább nevessenek rajtad, mint sírjanak a temetéseden." Vagy valami ilyesmi volt. Végre értelmes "közérdekû felhívás".
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Rajta legalább kesztyû is van 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!

http://9gag.com/gag/5673224
(Azért link, mert egyrészt nagy a kép, plusz ha tetszik akkor szavazhattok is egybõl 😊)
A poén, ha valaki nem tud jól angolul:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.