Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

VWfan
600RR... Azért egy ilyen gépnél elég csak eldûlni vele (nem is nagyon ér le a lába), vagy valami és már egybõl lejön a zománc. Részemrõl csizma, sisak alap, de mivel én csak pályázok, ezért általában tejes felszerelés.

Effe88
az igen<#wow1>

Dunaharaszti, Höhöhö...

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

Hogy a picsába vált? A körmét nem kapja le a második váltás után a váltókar? Még sima sportcipõben és érezhetõen szar érzés váltani. Tuti én vagyok a gyík de így nem ülnék motorra. (Mondjuk szoknyában amúgy sem mert férfi vagyok 😊

Smicy2
nálunk se rossz a helyzet 😄

Charade GTti

SitatiS
Ami a pályán van az eléggé hibádzik,mert még gatyó sincs rajta<#smile>

Let the good times roll.

Adaaam
Motoros bõrruhára gondoltam 😊
#305306 Több ilyen közérdekû reklám kéne, csak ami van az se pontos. Az autópályán látható védd magad vagy valami hasonló felhívás ami a helyes ruházatra hívja fel a figyelmet se a legjobb, mert krossz felszerelés látható a plakáton mikor azzal nem sokat lehet érni utcán.

everything's better with music

Forolto
Egy olyan nem olcsó dolog,bár volt osztálytásam vett 6 kilóért felszerelést,egyszer nem vette fel...elég egy járdaszegély és nincs többé szükséged semmire. 😞

Vagy kifejezetten motorosruhába. Kevlárbetét, gerincmerevítõ, kutyafasza. Nem véletlenül találták azt ki.

Mondjuk olyanok ellen, mint amit a haverom csinált, az sem véd. Õ átesett a vezetõkorláton, a motor meg a jobb lába viszont az út felõli oldalon maradt. Na nem szakadt le a lába, "csak" olyan irányba hajlott be ~100-120 fokot, amerre nem szokott a térd hajlani.

Carlos
meg ugye gerincvédõ...

kedvencem amikor a nagy nyárban a kemények papucsban, rövidgatyában és pólóban bukóval mociznak... Mit gondolnak? Ha a fejükre esnek akkor kitörik a nyakuk. Ha csúsznak akkor meg radír csontig!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Helyes.
Ezért is szerettem azt a reklámot a tévében amikor a keménymocis pofára esik a banánon motoros ruhában.
"Inkább nevessenek rajtad, mint sírjanak a temetéseden." Vagy valami ilyesmi volt. Végre értelmes "közérdekû felhívás".

Þór vígi þessi rúnar

Adaaam
Én is annak a híve vagyok hogy motorozáshoz rendesen be kell öltözni, érdemes bõrruhába mert az nehezebben szakad szét.

Alexease
Ja, nem erdemes vaganykodni sem felpuceron probalkozni. En leszarom milyen meleg van, 40 fokban is nadrag, kabat, kesztyu, csizma - ingyen sosfurdo es szauna😄
Carlos
láttam én már rotten-en 20-30 méteres vérkását amit egy mocis csinált. (a kupac ami maradt belõle nem érdekelt... de volt rajta sisak... sokra ment vele)

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
A gaz az, hogy nem csak horzsolasok es hegek lehetnek, hanem bele is lehet halni. Az aszfalt eleg szepen tud radirozni, gyorsan kopik a bor/hus csontig, ott arteriat er, 1-2 perc es over. Nyilt toresnel hasonlo a helyzet.
Palinko
motrosnak takar az ülés....
SzirmosSzisza
😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
milyen nagy a sor mögötte....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Adaaam
Ha a fejeddel megütöd az aszfaltot akkor abba könnyen bele lehet halni, így ha esik akkor "csak" a bõrén lesznek életre szóló hegek.
Rajta legalább kesztyû is van 😊

Palinko
vagy csak nem szeret elkapni egy bogarat, vagy kõfelverõdést a fejével? 😄 meg nyitva akarná tartani a szemét?
Ezen ülve nincs rendõr, ami utolér. 😛 De egyébként ja, valószínûleg ez az ok. Hogy nem a biztonság a cél, az elég egyértelmû.

SzirmosSzisza
Nem nagyon értek hozzá, de a sisak nem olyan, mint a biztonsági öv? Értsd megszexuál a rendõr ha nincs.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az a sisak akkor már minek? Elcsúszik hatvannál, nem marad belõle semmi, csak a bukó meg a cipõk, a többi elkopik az aszfalton...

RedDevilsza

Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!

In Soviet Russia.....LIKE A BOSS😊

CSOCSO
gratula...
Akartam inni egy pohár teát nemrég, de annyira belenéztem, hogy még most is egyszerre szakadok a röhögéstõl + forog a gyomrom, komolyan fogtam és legyártottam egy ragecomicot belõle 9gagre, mert kb tényleg oda való kategória:
http://9gag.com/gag/5673224

(Azért link, mert egyrészt nagy a kép, plusz ha tetszik akkor szavazhattok is egybõl 😊)

A poén, ha valaki nem tud jól angolul:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mint kiderült, telibe lehúztam fél pohár enyhén teára emlékeztetõ, de furcsán ízetlen, gyanús színû teáskancsóáztatólét. Valami bele volt száradva, és az ázott kifelé belõle, jó esetben csak õsrégi tea, mert olyan színe volt, az tévesztett meg. Amikor megtudtam, egyszerre kezdett ugrálni a gyomrom és kapott el a röhögõgörcs.
Arthas

<#wow1><#taps>

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Sippie
azannyát 😄
Adaaam

Sippie
Nagyon találó 😄
desigo
ProGabe
😄!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Alexease
Lesz ebbol strandkorlat-kek is, ha kiszivja a nap😊
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

nan76
<#nevetes2>

Eddig souncloudolt.

BenedekFeco

Alexease
Ezt lerobbantotta, nem fel😉 <#zavart1>