Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak
Én sem szívlelem ezt a fajta büntetést ellenük hidd el 😉 Egy sor cigány,egy sor... 😉
benőmenő
Nincsenek elõítéleteim a szõkékkel szemben, de egy ilyenbe értelmes ember nem flip-flop papuccsal a lábán ül be vezetni 😊
Palinko
most szedtem le az egész versenyt, érdekes lesz. emígy nem haltak meg már pár éve ha jól tudom.
Alexease
Elmegy egy csomo penz az ugymenetre, es ugy sem tortenik semmi erdemleges. Ha esetleg lecsukjak, akkor is „mi” fizetjuk, hogy egyen-igyon-gyurjon-tvzen...
Lenne egy jo megoldas, de az (meg) nem torvenyes. 😊
ozimak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Frequency

Sippie
kis hazánkban pont az a jellemzõ...
vótemá?

Narxis
"Hipster mûvészet" 😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem egy hét alatt (nyáron) több motoros, hal meg az utakon nálunk Mo-on, mint itt egy ilyen verseny alatt...

allock
<#eljen>

#hhwnd

bardocz
Senkit sem kényszerítenek rá.
brutális,de nem tudom felfogni hogyan engedélyezhetnek egy ilyen versenyt ahol kb. mindenki halálra van itélve aki elindul meg aki nézi!:S😞(((

Lazarus
<#wow2> Van egy sebességük
Frequency

Frequency

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bercy
Remélem azért a büdös cigány kezét lecsapják baltával 😉
norbre
humans

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Ulvar
xDDDDDDDDD Magyarázatot kérek! Mi a faszom? Azt a kurva ezen nagyon felsírtam xDDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
Google Sky a neve 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

én is láttam már élõben ilyet, a hülye picsá lóbálta a vadonatuj 100ezres telóját azt kikapták a kezébõl
Alexease
Google Milkyway StreetView mikor lesz?😊
LeWyTy
Legalább a a leg távolabi csillag melletti lakott bolygón meg lehetne nézni az õslakosokat vagy valami.... ez így gagyi<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

skinnyman
9 gigapixeles kep a tejutrol: Link

Regards,

skinnyman

Regards,

Krinyo
Semennyire. A TASZ megvédi.

Lullaby
Vajon mennyire lesz a srác agyonverve ha rátalálnak?

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Nem egy videót láthatunk youtube-on, ahol felveszik az állva alvó embert a metrón poénból. A fazon színlelte az alvást, jól idõzített és gazdagodott 1 mobillal...
Lehet hogy megrendezték, szerintem nem. A kis csaj túl élethûen alakítja
a károsultat.
csgery
Mivel mocskos retkes cigányok, simán lehet. Bocsi, de tényleg azok.
Dynamic
Na, akkor drogos stimmel😉 Legalábbis más is így gondolja.
norbre
kicsit gugliztam, végül is lehet

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Dynamic
Simán lehet úgy tartani a telefont, mintha néznék rajta valamit. Nem csak úgy lehet kamerázni, hogy feltûnõen kinyújtott karral nézek közben az arcába. Lehet, azért kamerázták a gyereket, mert amúgy bárgyú, drogos feje volt, és röhögni akartak egy jót.
norbre
😊 +1

laca133
Tudod én már meg sem lepõdök, az emberi hülyeségen. 😊
norbre
erre gondoltam én is

norbre
gondolod ekkora suta lenne hogy direkt lebuktatja a saját haverját?

norbre
mondjuk ettõl függetlenül a módszer valós.. egyszer sikerült beejtenem a sínek közé a telefonomat, és a szolgálatban lévõ hölgy aki segített visszaszerezni, õ mondta hogy nem árt odafigyelni a metrón a mobilhasználatra, mert pont a videón látható módon szoktak emberek eltulajdonítani készülékeket..

danikosz
lehet a haverja volt és felvették direkt hogy csinálják. nem?

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Solid Snake
Oktató filmnek készült <#hehe>
mcmoha
Ez nekem is feltûnt.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Carlos
Megrendezettnek tûnik nekem...

Þór vígi þessi rúnar

norbre
mondjuk érdekes hogy a srácnak nem tûnt fel, hogy telibe "kamerázzák", a "kamerás" meg pont tudta hogy kit kell felvennie

Frosty01
massive attack - paradise circus?

practitioner of the forbidden arts of death

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

ScarY MAN
nagyonjó 😄DDDDD másodjára néztem meg 😄DDDD ez jól jött, köszi! 😄D

...

szomferi
fõleg a vége, a nemzetiség, meg a fogyatékosság... 😄
azon szabályszerûen visítoztam 😄 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ScarY MAN
-közterület neve?
-pálcika, pálcika, létra, sátor, fenyõfa, agancs
-micsoda?
-jaaaaa bocs... rovásírással mondtam véletlenül!
-Ond!
-Mi van?! Mond!
-Ond! Mi a címünk, Mond!
-Vereckei-hágó 57A.
-És mi a lakóegység típusa?
-Ez ez tényleg avar ez a csávó, azok kérdeznek ilyen hülyéket... lakóegység?!
-Hát ilyen pajtás típusú 4fõs sztyeppei jurta.
-Mikor épült?
-Tegnap...mindig tegnap!

k*rvanagy 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

...