Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
00:13 Döbbenetes hír rázta meg a popipart nemrég!
00:50 Biztos vagyok az igazadban.
00:54 De hogy érzed, hogy ezt a Lady Gaga zeneszerzõje egyedül lopta el 01:12 vagy voltak esetleg bûntársai is?
Azért ez -fõleg hogy ha ez a nemzetközi sajtóban is kipattan- akkor Lady Gaga karrierjét is akár kettétörheti.
stbstbstb
Ha láttad a srác többi videóját, akkor rájössz, hogy õ csak szórakozik a riportalanyokkal.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nálam az év ironikus videói között dobogós.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
csak megjegyeztem, h ott fuj a szél 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
sandycam live

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict