Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyeljétek már 6:04-nél hogy elrepül a csávó cipõje 😄😄

krva annyát a zinternetnekmár.

Positive Mental Attitude

Miért szeretik az emberek a - ráadásul nem is igaz - sztereotípiák folytonos megerõsítéseit? Jobban ragaszkodunk bizonyos meséinkhez, mint a valósághoz?
Kata
ez jó 😄

[/cserf][/fülünyúl]

nan76
<#idiota><#vigyor3><#taps><#eljen>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

köszi

HTS s3rg1nh00
az ilyesmik általában "autós biztonsági kamera" név alatt futnak,az egyik ismert olcsó számítógépes termékeket gyártó ("zseni" kicsit másképp) cég például már egy deák igazolványért is árul ilyet,ami 1280x720@30 fps-t tud,youtube-on anno kerestem,annyira nem is rossz a felvétele...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Lekopogom, de még szerencse, hogy nem találkoztam itthon ilyennel, itt inkább lopnak, legalább minket nem veszélyeztetnek az életveszélyes vezetésükön kívül mással.

Igen, az ilyenekkel ez a baj, bármikor elõránthatják az illegális fegyvereik, az ellen meg nem tehetek sokat...

Ilyenek miatt kívánom néha az emberiség kihalását, csak sajna az én temperamentumom miatt ha valaki ezt tenné velem, tuti nem bírnám ilyen nyugodtan, csak aztán a magyar törvények miatt mehetnék börtönbe... amúgy ilyen kamerát hol és mennyiért lehet venni? Milyen néven kell keresni, esetleg linket tudtok adni?

Sippie
amúgy necces valóban, ha megdobná a kocsit valszeg dühbõl elütném a gecibe, utána viszont a haverjai biztos végigkergetnének és ki tudja van-e náluk fegyver vagy ilyesmi.
tutituti
Erre gondoltam én is.Miért is tolatgatott.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

HTS s3rg1nh00
az elsõ alkalommal amikor megfordultak,nagy gáz+ablaktörlõ...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

tutituti
Azért itt összeszartam volna magam!

Palinko
ha már ebay 😄 amcsiból ha rendelsz és már eljutott a csomag Chicagoba akkor onnan már repül európába igaz? Viszont Cheyennebõl nem mozdul 3 napja a csomag :\ onnan nem hiszem hogy egyenesen repültették.
Alien69
Követésre ott van a Magyar Posta.
<#nezze>
Beírod a számot, és kiköpi, hol tart a csomag. Azt is, ha csak feladták a China post-on.<#vigyor>

SzirmosSzisza
Én kaptam egy kínai csomagkövetõ oldalt, ahol annyit írtak, hogy HK-ból kiküldték, aztán egyszer csak megjött, az oldalon még 1-2 hétig ugyanaz volt kiírva 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Alien69
Pf, sejtettem, hogy elmebajt írod. <#vigyor5><#alien2>

Alien69
De a DX EU raktárai már üresek, onnan nincs mit rendelni. <#ravasz1> Nem rég rendeltem a HK raktárból, két hét volt, míg postára adták, majd nálunk is szenyóztak vele, mert vámkezelésre küldték. Mondjuk, egy deak vámot nem raktak rá, csak pihentették kb még 5 napig, hogy kihozza a postás.<#csodalk>

passatgt
ebay.co.uk😊

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

RelakS
És hogy kéne keresni?
Dash Cam-re egyetlen találat van. 150 dodóért, és elogyott <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sippie
azért bebaszna ha lenne videófelvételem arra hogy a másik tolatott belém, és engem büntetnének meg...
repvez
azért mielött rendelsz nézd meg a jogi hátteret is hozá, mert ha jol tudom, hiába van felvétel az esetröl akkor sem használják fel bizonyitékként.söt bizonyos esetekben még neked lesz bajod belöle.Mint amikor felveszel egy telefonbeszélgetést a másik fél beleegyezése nélkül.
SzirmosSzisza
Hát majdnem én is így írtam le 😄 De amúgy erre gondoltam ja.

#306445: változó, én mikor DX-tõl rendeltem csak az volt 4 nap, hogy a csomagomat összeállítsák és kiküldjék Hong Kongból 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Alien69
Nekem mindegy, Õ honnan rendeli. <#ravasz1>
linket adsz, honnan lehet akkor anglijábúl? :-D

passatgt
1,5 hónap? 2 hét max, de egyszerûbb angliából rendelni, megjön max 1 hét alatt és ua az ár

Alien69
Hong-Kongból rendelsz, és itt van kb 1-1,5 hónap alatt, ha az utazási költségen is spórolsz. Kb 30 dollártól megvan a legolcsóbb.<#vigyor1>

RelakS
Ez 3:00-tól érdekes 😄

Sippie
ezt írta Cat sztem 😄 én is láttam, kemény...
RelakS
Ez csak valami amatõr.
Na, ez már biztosítás csaló:

Renjike
uristenmindmeghalunkjonasotetseg<#idiota><#idiota><#falbav>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

SzirmosSzisza
Mai telefonokkal nem olyan para. Mondjuk valahol láttam olyat is, hogy srácba bele akartak menni, kikerülte, kiszálltak, hogy wtf, aztán meg fatestápolóval mentek felé, hogy kéne a videofelvétel 😄

Sippie
sok a surmó, be kell kamerázni hogy bizonyíthasd ha nem te voltál a hibás bizonyos esetekben. Láttam olyat, hogy a BMW-s terepjáró a piros lámpánál elkezdett tolatni, kiszállt egy öreg nõ és pampogott hogy belementek hátulról, aztán a csávó mutatta hogy ott a kamera a kocsiban, és kikerekedett a szeme. Én is filózom hogy sajátba beszereltetek ha lesz rá zsé, baszott sok a kretén itthon is.
SzirmosSzisza
Biztosítási csalások miatt eléggé elterjedtek, pl

SpeedXHUN
miért van mostanság oroszból ennyi videó,miért rak mindenki kamerát a kocsiba? vagy direkt törik?😄😄:

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ez óriási 😄 kis adagokban adagolom a posztokat, így elleszek 1 darabig vigyorral 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

RelakS
omg?! Helyeként nem igazán értem, mire gondolhattak a sofõrök a manõverkor <#idiota>

Solid Snake
12:10 lekjobb <#hehe>
tutituti

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Adaaam

everything's better with music

Adaaam

everything's better with music

LasDen
fúú én attól irtózom...olyan undorító 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár