Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
<#nezze>#nezze>
Beírod a számot, és kiköpi, hol tart a csomag. Azt is, ha csak feladták a China post-on.<#vigyor>#vigyor>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Dash Cam-re egyetlen találat van. 150 dodóért, és elogyott <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
#306445: változó, én mikor DX-tõl rendeltem csak az volt 4 nap, hogy a csomagomat összeállítsák és kiküldjék Hong Kongból 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
linket adsz, honnan lehet akkor anglijábúl? :-D
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!