Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Mindenhol nő az esetszám, Magyarországon is. De mindegy is, maszkot azért hordasz hogy ne passzold tovább. Egyszerű.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Palinko
Tavasszal 5000-7500 eset manapság meg 1500 naponta úgy hogy a videón látható módon lepkehálóval fogdossák össze 😄
Tikal
Nem hogy nem pang most hanem több eset van mint tavasszal...egy két hete nem olvasol ujságot?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Áh, hagyjad, az ilyen bonyolult gondolatmenetet ma már csak kevesen képesek megérteni.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Nekem csak az nem fér a fejembe, hogy hogy jut eszébe bárkinek is ellenkezni egy rendőrrel. Ha igaza van, ha nem. Ezzel úgyis csak ront a helyzeten. Nyugodtan feljelentheti utána, ha nem érezte jogosnak az intézkedést, de így még többet fog kapni. Lásd a kis kerékpáros kisasszonyt, aki rendőrt rugdosott, miután áthajtott a piroson.
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2020.09.05. 21:30:19

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

ximix

Aquir
A maszk a továbbadást előzi meg elsősorban, nem fordítva.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Palinko
Meg a másik hogy a letartóztatás következtéven az öregnek már az elején lecsúszott a maszkja még 2-3 másik rendőr ugyanúgy a pofájába csúszott a delikvensnek és rádadásul a civil is. Szóval ha tényleg veszélyt jelent a férfi akkor most már 5-en is elkapták gratulálok, amúgy meg simán hazasétál hogy összefertőzzön bárkit is. Mert akik hordják a maszkot elvileg azért hordják mert véd, akkor miért kell szopatni aki úgy dönt bevállalja ezt a veszélyt? Tudom hogy akkor sokkal jobb a hatékonyság ha mindkét fél hord de mégis...

Totál nem volt agresszív karba tett kézzel üldögélt és csak szabadulni akart a szituációtól, de sikerült eszkalálni, én már kajak azt vártam mikor üti meg a rendőrt, sok országban nem csak kiszabadította volna már a kezét addigra. Ráadásul úgy hogy elég alacsony hőfokon pang a vírus, áprilisban májusban volt egy durvább felfutás azóta meg semmi nem tudom miért kell fasisztáskodni az emberekkel, majd októberben-novemberben úgy is mászkálhat mindenki szkafanderben mert akkor berobban a hagyományos ifnluenza is és senki sem fogja tudni megkülönböztetni hogy covid vagy sem még nem tesztelik, bár addig hagynának egy kis szabadságot az embereknek.
BenedekFeco
osztva <#rinya>

ximix
Néha nem értem az embereket.
A jard is ahelyett, hogy elővenne egy steril a maszkot, majd átadja az utasnak, hogy "lenne szíves felvenni", mert addig a szerelvény nem fog elindulni.
Bár valószínű, hogy azonnal levenné ahogy a jard elhagyná a szerelvényt, de az más tészta.
Ha köti az ebet a karóhoz, beszólnék erősítésért, majd leülnék mellé és higgadtan felvázolnám, hogy mi fog történni, miszerint ha ellenáll az intézkedésnek 3-4 rendőr a földre viszi és rabosítva lesz és minimum fél napig a rendőrség szeretetét fogja élvezni az otthoni ágyikó helyett.

Hülyén hangzik, de társadalmi életnek vannak megkötései, nem működik benne a korlátok nélküli egyéni szabadság.

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

sure
Dzsordzsibá, ki más? 8:25-nél

Isten nem bottal, hanem VMware.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

1070 de én csak 3070-et tervezek
Gpu-k mar nem rugnak labdaba a celhardverek mellett.. de az AI meg mindig nyomja a gpu keresletet.
SzirmosSzisza
Nvidia csak a referencia kártyák árát szabja meg, illetve ad egy ajánlott fogyasztói árat, de az néha eléggé messze van a valóságtól (pl pár éve mikor ment a bitcoin/etherium bányászat őrület).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ximix
Nem tudom volt-e terv az új kari bevezetése előtt, de csinálhattak volna akciót a 20-as szériára ha tudták, hogy ennyivel olcsóbb lesz az új, mert így elég érdekes szitu alakul ki.
Mondjuk engem nem érint a HD7870-el<#zavart1>
ximix
Képes két miskáért megalázkodni... elmegy melozni . . . "vakolni" biztos tud <#hehe>
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco
Dre válik

"she doesn't want to depend on Dre paying all the bills ..." de azért dobjon hozzá havi 2 millát

Dency

18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Palinko
Ja emlékszem most meg ezzel a zoomolgatással hangváltozgatással cseszi szét a videóit, pedig amúgy nem is lenne rossz a kontent de rossz a palira nézni és még meg is spékeli ezzel az undorító editeléssel.
elegsok feliratkozoja lett par honap alatt.

srac aki szoknyaban,lanynak adva ki magat basszusozott...

doggy888
nekem 3770k van, szerintem még elvagy a 2500k val is, de megtudod úszni olcsón ryzen 5 3600-as cserével, úgy vélem a 2-3-4 es szériák voltak a legjobbak intelnél a többi nemsok újítást tudott hozni..

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

SzirmosSzisza

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BenedekFeco

Musachy
Pont jó helyre pozícionálták a képet a lemezre... <#hehe>

imo :) science fiction is science fact

repvez
Synchronous
"szintén 3080 a cél"

Olyan aranyos az a 320W ott a technikai leírás végén.... lesz egy kis fogyasztása, valószínűleg kinéz egy tápcsere is. 😄

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

ximix