Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Youtubeon nem az eredeti van, de ha keresel, lehet, hogy találsz.
Keresek egy videót, egy régi reklámot. Annyira emlékszem, hogy a csávó áll egy futószalag elõtt, és felmondja azt ami elé kerül (Fa, cipõ, piritós) és a végén meg megörül az utolsó dolognak. Ha jól emlékszem pepsi vagy coca-cola reklám volt, de ez nem biztos. Nem ismerõs valakinek?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Sõt, nekem egy csomó sláger szám egyszerûen érthetetlen miért, mikor egy förmedvény az egész. Pl.:
Flo Rida - Whistle A zenei alap is egy nagy nulla szerintem, de a szöveg meg...
"Csak összeszorítod a szádat és nagyon közel jössz, tudod-e fújni a sípom?"
Nicki Minaj - Starships Ez meg szimplán csak hallgathatatlanul szar. De legalább csúnya az énekes csaj is.
Ezek amik nagyjából aktuálisak és eszembe jutottak, de régebbieket egy csomót tudnék sorolni.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
(bár úgy a cím is értelmetlen volt 😊)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Hirtelen ijesztgetõs alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetõpontokat eredményeznek!"
"Inkább hangos mint ijesztõ 😄"
ránézek a linkre, jpg. mi lehet azon hangos, jön az elsõ gondolat, erre beleordít full képernyõn az arcomba ez az ismert faszság.
nem ijesztõ, mi? a kurva anyád.
Per Aspera Ad Inferi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
amúgy is rohadt híres volt a hazájában, nem éppen "küzdött" pénzproblémákkal...
kicsit sajnálom, hogy sokan elkönyvelik mostanttól õt vicc kategóriában, mikor pedig a semmibõl jött fel tisztán a zenéjével, hogy pont ezzel a számmal lett ultra híres arról mindenkinek megvan a maga véleménye, de ha valakinek van kedve más számait is hallgatni, itt van kettõ, melyek számomra kedvesek
PSY - Father
PSY - It's ART
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
nem.
http://gaborszantai.co.uk/
házimozin, gitárhiró után. nemcsak én hugyoztam be, hanem a szomszédok is az kurvaisten.... aaaaaahhh
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(