Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Adaaam

everything's better with music

BenedekFeco

Adaaam

everything's better with music

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

tutituti
Akkor nem vagy nagy Monty Python rajongó ha jól sejtem?😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Én leírás alapján kb erre számítottam, személy szerint én inkább a 306988-ban szereplõ fazontól szartam be...😄
SötétBarom
Zseniális 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

artschi
😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

tutituti

BoneDragon
<#banplz><#banplz>

DanielT
Cherry coke reklám volt, google azonnal dobta, csak a 3 szót írtam be.

Youtubeon nem az eredeti van, de ha keresel, lehet, hogy találsz.
Broafka
hali, bocsi hogy ide írok, de itt nagyobb az esélye, és relatíve a témához kapcsolódik:
Keresek egy videót, egy régi reklámot. Annyira emlékszem, hogy a csávó áll egy futószalag elõtt, és felmondja azt ami elé kerül (Fa, cipõ, piritós) és a végén meg megörül az utolsó dolognak. Ha jól emlékszem pepsi vagy coca-cola reklám volt, de ez nem biztos. Nem ismerõs valakinek?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tutituti

ps7a
Oh hogy a.... 😄
Bekakáltam!

wander01
ez legyen csak az õ problémájuk... és családi ház, nem panel 😉 a szomszéd 30 méterrel odébb lakik 😄D

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

jugen
Ezek is elég jók.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

bujcsik555
Már nem azért, de mivel gagyibbak szerinted mint az európai/amcsi pop slágerek?

Sõt, nekem egy csomó sláger szám egyszerûen érthetetlen miért, mikor egy förmedvény az egész. Pl.:
Flo Rida - Whistle A zenei alap is egy nagy nulla szerintem, de a szöveg meg...
"Csak összeszorítod a szádat és nagyon közel jössz, tudod-e fújni a sípom?"
Nicki Minaj - Starships Ez meg szimplán csak hallgathatatlanul szar. De legalább csúnya az énekes csaj is.
Ezek amik nagyjából aktuálisak és eszembe jutottak, de régebbieket egy csomót tudnék sorolni.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bardocz
Azt hittem egy gyors szabadrúgás, de így már világos.
Alexease
En sem ertettem, mint altalaban ezeket a focis dolgokat, majdnem lelottem a videot, de 0:25-tol van a lenyeg😉 A feherek visszadjak a labdat a pirosaknak, gondolom valami szabalytalansag, mueses, nagyhalal stb. tortent, es a visszaadott labdara ramozdul az IQ-bajnok es rug egy fantasztikus golt😉 Aztan fingja sincs hogy mi tortent – de ebben nincs semmi kulonleges;D
bardocz
Nem értem a problémát.
nearo
lol... nem fogtam fel azonnal, elsõre azthittem öngólt lõtt 😄
(bár úgy a cím is értelmetlen volt 😊)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

tomsolo
De kár hogy nem angliába nyomta ezt el. Már menne is a riot hetekig. 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SzirmosSzisza
😄D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nan76
tudom,hogy régi meg vótmá' meg téptirirámripittyom..de jó:

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

vrtg

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RatBaG
nincs olyan kitétel, hogy figyelmeztet-e.
"Hirtelen ijesztgetõs alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetõpontokat eredményeznek!"

"Inkább hangos mint ijesztõ 😄"
ránézek a linkre, jpg. mi lehet azon hangos, jön az elsõ gondolat, erre beleordít full képernyõn az arcomba ez az ismert faszság.
nem ijesztõ, mi? a kurva anyád.

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Én kaptam már úgy is <#miaz>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hixer
kis OFF:
amúgy is rohadt híres volt a hazájában, nem éppen "küzdött" pénzproblémákkal...
kicsit sajnálom, hogy sokan elkönyvelik mostanttól õt vicc kategóriában, mikor pedig a semmibõl jött fel tisztán a zenéjével, hogy pont ezzel a számmal lett ultra híres arról mindenkinek megvan a maga véleménye, de ha valakinek van kedve más számait is hallgatni, itt van kettõ, melyek számomra kedvesek

PSY - Father
PSY - It's ART

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Mivel figyelmeztetett:

nem.

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG
mehet a ban.

Per Aspera Ad Inferi.

FZoleee
tutituti
Ca(OH)2 análisan!

Alexease
A hazimozi es a szomszedok amugy is osszeferhetetlen dologok😉
Carlos
áúúú... zenehalgatás után télleg nem jó móka. 😄

Þór vígi þessi rúnar

wander01
bazdmeg -.-'

házimozin, gitárhiró után. nemcsak én hugyoztam be, hanem a szomszédok is az kurvaisten.... aaaaaahhh

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Végül is figyelmeztetett ,de mire elolvastam volna már kattoltam is 😄 szerencsére a füles nem volt rajtam, így csak messzirõl hallhattam eme csodás hangokat.

gagax
gondolokodtam h mit írjak hozzá 😄 de azt már csak nem írhattam hogy kapcs ki a hangfalat😄

ozimak
<#vigyor>
nearo
Anyádpicsája... még jó, hogy nem zenehallgatás közben nyitottam meg full hangerõvel. Mondjuk legalább figyelmeztettél.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Lazarus
BenedekFeco