Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg fogsz lepõdni, mert már hallottam olyat, hogy valaki ezt mondta - azt hiszem pont NFL meccsen -, hogy köszönjük a haza védelméért tett szolgálatot. Nem kicsit meglepõdtem. Egyébként annyira nem is kell, mert ugyanúgy vannak Õk is fanatizálva pl az Al-kaida ellen, mint a plesztinok a zsidók ellen. 2001 óta más a világ felosztása 😊 vagyis inkább 😞
The Matrix has you...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ahogy a többiek mondták,KÖTELEZÕ!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
És szeretik a húsos barackot is😄D
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Adjál a kukoricából! 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szerintem így korrektebb! 😉
De ez valahogy nem tartozik a "humoros, aranyos, stb". közé.)
Max ha vicc akart lenni a Bobby, vagy <#lama>#lama>csinálta.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
practitioner of the forbidden arts of death