Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Szabi
<#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

hahahahaha miért nem kérdezte meg a közönséget, hogy van e ott dick nevû egyén.

BoneDragon
Zseniális a csávó, de ezt még nem láttam! <#wow1>

tutituti
igazigaz,de néha egykét poént nem értek meg.
ilyenkor szótárazok ugye,és így elszáll a varázs😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Carlos
angol gyakorlásnak kurva jó.

Þór vígi þessi rúnar

tutituti
sajnálom hogy csak egy részhez készült felirat.
Amúgy nagyon jó humorista a srác!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Carlos
Azt vágom, de mindenféle videómegosztókra gondoltam amit most lehetne hallgatni meló közben.
Amúgy én a nMag-ra járok...

Þór vígi þessi rúnar

A svéd kalózöbölben igen...<#ravasz1>

http://gaborszantai.co.uk/

Carlos
köszi. Online fentvan a full valahol?

Þór vígi þessi rúnar

Russell Peters Green Card Tour

Carlos
Ez melyik rész? Ezt még nem láttam!

Þór vígi þessi rúnar

ha már magyar nyelv

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Solid Snake
<#eljen> Nagyon szép és változatos a nyelvünk, legyünk rá büszkék!

hát ez baromira nem igaz és nem is vicces......

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ulvar
"A zsidóknak nincsen ritmusérzékük"

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Piros festék gondolom nem kellett. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Flightradar24.com
Kedveled · 20 perce

"It looks like Norwegian doesn't like Stockholm.

Thanks to Вячеслав Титов for sending us the screenshot. Flight took place on 5 December 2012."

1:44. Nyertem? <#vigyor>
Szabi84
köszi mindkettõt, kulkást már kerestem, beszarok a hszeken😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hungary27
Nem tudom de szerintem ez is vicces:
http://www.facebook.com/kulkafanklub?fref=ts
Szabi84
melyik az a néger színész akinek fanclubja van facebookon, de nem õ van rajta hanem egy másik színész?😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

BenedekFeco
Ezt kerestem! <#eljen>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

nearo
hosszabb, több:

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

BenedekFeco

BenedekFeco

SzirmosSzisza
Ez ilyen mendemonda ? Nekem haver mesélte, hogy 2 cigány család egymásnak esett és a megyeközpontból jöttek hajnali 2-kor a rohamrendõrök 😄

Alexease
<#worship>
bardocz
Menj ki a nyugatiba reggel4kor. A 4 rádmosolygó kancigány csak azért nem fog rádugrani, mert egész éjszaka rendõrök járõröznek körbe. Legalábbis pár hónapja még ezért nem kapták le az arcom ott, és nem hiszem, hogy ez változott volna bármit is.
én!
matyi0323
Rengeteg helyen most is õk garázdálkodnak, hidd el.
A cigók közé meg a rendõrök se mennek be, hiába hívják ki õket ha rendbontás van. Na de off vége.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Alexease
1 embert mutass, aki a magyar fizeteseert normalisan, becsuletesen, odaadassal, szeles mosollyal vegzi a munkajat😊

Amugy meg: ha eltunne az osszes rendor akiket nem szeretsz, 1 het utan mar nem mernel kimenni a lakasbol, mert orkok garazdalkodnanak szabadon mindenhol😊

Vagyis valamit valamiert😉
SzirmosSzisza
Vodkához minek dugóhúzó ? <#fejvakaras>

matyi0323
Ma találtam véletlenül.
( annyira ) nem utálom õket, õk is csak a munkájukat végzik, teljesítik a parancsot. Az más kérdés, hogy hogyan.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Caliph
annyira hogy a mai rtl hiradóban már meg sem tudta mutatni,nyilván elpasszolta egy felesért

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

jazzy
Szerintem a meleg cipõ akkor is jól esett annak a szerencsétlennek, ha már egy másik kapott egyszer.
BenedekFeco

BenedekFeco

ozimak
Tegnap óta kerested mi? <#wilting> Lépjél már túl a dolgon... tudjuk,hogy utálod(utáljátok) a rendõröket PONT
gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!