Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ilyenkor szótárazok ugye,és így elszáll a varázs😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amúgy nagyon jó humorista a srác!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amúgy én a nMag-ra járok...
Þór vígi þessi rúnar
http://gaborszantai.co.uk/
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Kedveled · 20 perce
"It looks like Norwegian doesn't like Stockholm.
Thanks to Вячеслав Титов for sending us the screenshot. Flight took place on 5 December 2012."

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A cigók közé meg a rendõrök se mennek be, hiába hívják ki õket ha rendbontás van. Na de off vége.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Amugy meg: ha eltunne az osszes rendor akiket nem szeretsz, 1 het utan mar nem mernel kimenni a lakasbol, mert orkok garazdalkodnanak szabadon mindenhol😊
Vagyis valamit valamiert😉
( annyira ) nem utálom õket, õk is csak a munkájukat végzik, teljesítik a parancsot. Az más kérdés, hogy hogyan.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.