Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.harcipogacsa.comyr.com/ látogatsd

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

A méretarányok mondjuk ezen az animáción is erõsen el vannak torzítva 😊
NASA Eyes on the Solar System
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ritkán adok pluszt, de ezért most kapsz. <#eljen>#eljen>
Amúgy, kondenzcsíkot nem hiszem, hogy húznak maguk után... <#idiota>#idiota>
A heavy cost. I pay it gladly.
(http://i.imgur.com/Z7FpC.gif)
Tipikusan olyan kép, amire mindenki azt mondja, hogy "persze hogy így van", de azért ezt így látva egészen más a dolog. Meg kéne nézni élõben is, csak a húzott csíkokban nem vagyok biztos! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Régen volt egy videó, mely animált volt, egy madár elkezdett énekelni, majd jött egy másik állat, utána még vagy öt és folyamatosan elismételték hátulról. Kb. 2:40-3:10 perces. Sokszor volt linkelve. Tudtok segíteni ?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Jó, ez nem az, de akkor is 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE