Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini és Tutituti értem mire akartok célozni a mi nyelvünk valóbán más jellegû és ebbõl adódóan számunkra ez totális balfaszkodás😛 ahogy sanyiute kolléga mondta vicces,hogy valaki lebetûz egy szót és ezért állva tapsol többezer ember😛

BenedekFeco
Én pl. csak azon csodálkozok, hogy még nem hallottál errõl. Nekem a 9éves lányom is tudja, hogy "külföldön" van ilyen betûzõ verseny. Mellesleg itt is fel szokott bukkanni kb. évente ez a téma, mint ahogy most is...
Betûzõ-Flém Fuck Yeah! :-)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

nyilván használja az "agyát" és egybõl tudni fogja, hogy melyikre gondoltak...
GYHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez KURVAJÓ😄😄 errõl beszélek baszki!

Dzsini
A fúrójuk és a fúrólyuk azonos kiejtésû magyarul, és mindkettõ helyes - ha ezt kapod, megkéred, hogy mondjon vele egy mondatot, és az alapján tudod, hogy melyikrõl van szó.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Homofón_magyar_szavak_listája

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tutituti
volt tollbamondás,igen.
És mindenki hibázott !
Ezért mondom, hogy ez a nehéz benne,de ugye mivel a magyar nyelv kuszább, mint a gordiuszi csomó így persze hogy ez nekünk mókásnak hat.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

passatgt
passatgt

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nah végre egy partner!😄 pacsi!😄

kisztihand😊

könyörgöm itt nem mondatelemzésrõl van szó hanem egy pofon egyszerû dologról amit az agyad autómatikusan lát mikor kimondassz egy szót! Tehát véleményem szerint az,hogy kimondom,hogy FAPAPUCS majd ezt leirom /nincs hosszu I-m/ egy táblára és onnan visszaolvasom a betûket egyesével az rohadtul nem nagy kunszt ám!
Mi ebben a nehézség? nem jövök rá?
Nektek nem diktált a magyar tanár szövegeket amit lekellett irnotok? mondjuk "Jancsi a konyhába ment rántott szeletet enni" ekkor visszakérdeztetek,hogy elnézést tanárúr,de mondana a rántotthús-al egy példát,hogy letudjam irni??!!

pfff nem vágom😄 nekem ez nagyon is humoros

FZoleee
SPELLING BEE FLAME!
Ilyen se volt még (?)
Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

passatgt
pedig egyszerû, definetly

<#gonosz1>

nem fonetikus az írásmódjuk, úgyhogy nincs értelme összevetni a magyarral...
Dzsini
A magyar egy erõsen fonetikus nyelv - a legtöbb dolgot úgy írod le, ahogy kiejted (és fordítva) - kivétel pl. a j és ly, amit már nagyon kevesen ejtenek másképp, de az írásmódja még mindig különbözik - itt magyarul is meg kell tanulni minden egyes szóról, hogy melyiket hogy írod, mert a kiejtés alapján nem egyértelmû.
Az angol (és még nagyon sok másik nyelv) nem fonetikus, az írásmód inkább "történeti" formát hordoz, és nagyon sokszor csak távolról utal a kiejtésre - az ilyen nyelveknél a szókép mellett a kiejtést IS meg kell tanulni minden szónál, mert nem következik egyértelmûen az egyikbõl a másik.

A wolf szót "vulf"-nak ejtik, a worm szót "võm"-nek - pedig ugyanaz az o van benne, kiejtés alapján az elsõt lehetne wulf-ként is írni, vagy a másodikat vurm-nak ejteni de nem ezek a helyesek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Én mai napig nem tudom leírni a definitely szót pl általában 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti
szerintem a Curling a hülye sport mert csak sikálják a padlót közben elég komoly tudás és évek kellenek hogy ennyire jól csinálják amit csinálnak.

lehet kurva nehéz betûzni az Angol/Amerikai szavakat de én értelmetlenek gondolom ezt a "sportot" meg viccesnek tartom hogy ki mond egy akárki egy nehéz szót és állva tapsol a publikum 😄

RelakS
betûzd szépen: BETÛKET
szóval lehet kötekedni 😉

tutituti
Na azért ez nem így megy!
Itthon is vannak nyelvtan versenyek,csak azt nem közvetíti a tv.Nincs rá igény.
pont amiatt hogy egyes emberek így reagálnának rá.

Egyre jobban megbizonyosodok róla,hogy érdekes ember vagy te!
annyira szélsõséges és abszurd elgondolásaid vannak amik számomra érthetetlenek.
Nem megbántani akarlak, csak ezzel a megnyilvánulással jöttem erre rá.

jó,de egy angolnak az az anyanyelve....lehet nekünk szarabbul menne,de te vagy bárki az ismerõseid közül szerinted nem tudja zsigerbõl mondani a betüket amibõl állnak a szavak? számomra ez humoros volt😛

RelakS
guetapens ... éééletemben nem hallottam ezt a szót. Gondolom, angol nyelvterületen is nap-mint-nap használják <#guluszem1>

Dzsini
Ott van például a ghoti szó, amit természetesen úgy kell kiejteni, mint a "fish"-t (egy alternatív megoldás szerint pedig teljesen csendes). Ennyire nem okoz nehézséget angolban a kiejtés alapján a szó pontos betûzése.

te mire használod az agyad?

Ams
Akkor mire vársz? versenyezz, aztán légy gazdag...

De a trollkodást mellõzd.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

és az összes szót le tudtad betûzni egybõl? mágus vagy...
ha te hallassz egy szót akkor elkezded a tenyeredbe rajzolni,hogy felfogja az agyad? ezek retardáltak keményen😄

RelakS
Szerintem vegyél elõ egy magyar helyesírási szótárat, mert lehet, hogy angolul jó vagy, de magyarul borzalmasan írsz. Aztán majd jönnek a nyelvtan nácik, és jól megaszondják 😉

öngól,mert? 12 éve használom napi szinten és általánosban miután megtanultuk az angol ABC-t már akkor sem okozott nehézséget...itt meg nézem ezt a "versenyt" és 13-14!!! évesek mikor hallják a szót a kezükre kezdik "rajzolni",hogy kitudják betûzni....

RelakS
double post rulz 😊
dí-ou-jú-bí-el-í pí-ou-es-tí <#idiota>

Mondjuk ez most nagyon nagy öngól 😄 Tanulj angolt és akkor megérted, hogy miért olyan nagy szám ez....

Jah Live!

RelakS
Azért, mert õk angolul beszélnek.

Ha kimondják, hogy brék, akkor azért kér példamondatot, hogy tudja, hogy mit betûzzön: bí-ár-éi-kéj-í (brake), vagy bí-ár-í-éi-kéj (break)

Count Adyn
Mondjuk az angol nyelvben rohadtul nem egyértelmû általában hogy egy szót hogy kell leírni hangalakja alapján, ellentétben a magyarral azt vágod?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dzsini
Nézz körül a fórumokon, hogy hányan írják le pl. a muszájt ly-al - az angol pedig egy cseppet bonyolultabb kiejtés-leírás szempontból, közel sem olyan egyértelmû, mint a magyar (és nálunk is van bõven furcsaság).

sokkot kaptam...nyalják a seggét mekkora talentum😄

PAZMEG ez igaz?? kapcsolgattam a Tv-t....a film mania-n valami 90-es évekbeli játékfilm ment ahol országos betûzési verseny volt....mondom WTF?? rákeresek neten erre ilyen tényleg van!!! ez az USA ,hogy lehet ekkora idióta ország? az eszem megáll....hallod amikor kimondják a szót akkor még rákérdeznek a jelentésére meg példamondatokat kérnek az adott szóval,hogy a nyomorék agyuk felfogja mit hall??
KÖNYÖRGÖM ha kimondok egy szót mondjuk FAPAPUCS abban mi a rákfene nehézség van,hogy tudjam a betûket amibõl áll a szó???!!! fekszem a padlón a röhögéstõl

itt a 2012-es bajnok hallgassátok😄

tutituti
<#eljen>
ezzel a hárommal le is mosta gandalfot

Dzsini

Dzsini
Nem, úgy gondoltam erre magától jön rá aki nézi, hogy mire válaszoltam.

nem ezt akartad?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Dzsini

buzikat még linkben se ha lehet!

BenedekFeco
<#banplz>

HTS s3rg1nh00
olyan válogatósak vagytok...van még rajta lyuk,nem?<#miaz><#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

The Protector
sajnos de😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BenedekFeco

V43 1105
Tudja a franc.. de az az "árbóc" a szoknya alatt sejtet valamit.. nem ? <#szomoru1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h