Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
ENRICO FERMI olasz atomfizikus (1901-1954)
Amikor Fermit megkérdezték, hogy hisz-e az ûrlakókban, azt válaszolta:
"Már itt vannak, magyaroknak nevezik õket!"

HANS KUITERT holland újságíró véleménye a magyarokról 2001. július 31-én jelent meg a "De Telegraaf"-ban
"A nacionalizmus gyakran ellenérzést vált ki a világban: másokkal szembeni felsõbbrendûség érzését sejteti s olyan kellemetlen nevek kapcsolódnak hozzá, mint Hitleré, Milosevicsé és - néhány palesztin számára - Sharoné. A magyar nacionalizmus azonban más természetû, veszélytelen jelenség. A magyar nacionalizmus ugyanis a Marsról jön.
A Marsról, a nap negyedik bolygójáról, ahová a NASA áprilisban kutató szondát indított, noha kutatás végett elég lett volna egy Concordot küldeni Budapestre. Hisz Magyarország a Földre szállt Mars s a magyarok olyanok, mintha földöntúli elmék lennének: virtuózok a számítástechnikában, briliáns tudósok, akik Nobel díjakat nyernek, kiváló matematikusok. Egyszóval ha igaz a mese - az emberiség krémje."
ISAAC ASIMOV egy óvatlan pillanatban ezt mondta róluk: "Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok."
Az Európai Unió elõre látása tehát, úgy tûnik, messze túlszárnyalta akár az ifjabb Bush, akár Putyin legmerészebb álmait. Az EU ugyanis Magyarországgal nem egy más államokkal körbevett sztyeppés országocskát hívott az európai népek nyikorgó szövetségének sorába, hanem egyenest a földöntúliak országát. Mert mi más is lehetne a magyar lelemény magyarázata, mint hogy a magyarok olyan briliáns elmék leszármazottai, akik a Marsról érkeztek?

Csak így eshetett meg, hogy õk adták az emberiségnek az internetet, a computernyelvet, a modern repülõket, az atomfegyvereket és egyéb találmányokat.

Én személy szerint nagy rokonszenvvel figyelem ezt a fajta ártatlan nacionalizmust, hisz nem akar más országokat meghódítani, nem vezet tömegsírokhoz és az ENSZ Büntetõ Törvényszéke elé kerülõ vádakhoz. Csak arról szól, hogy hinnünk kell magunkban - még ha olykor azt gondolják is rólunk, s olykor mi magunk is akképp vélekedünk, hogy talán a Marsról jövünk."

innen ered a keresési találat😄(na meg pár alien hívõtõl😄D)

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Link

Nem tudjátok, hogy a T-72-es rész alatt minek a zenéje van?
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sippie
már maga a history csatorna egy szenny a National Geographichoz képest.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Frequency

SzirmosSzisza

RelakS
2. világháború alatt volt az amcsi tudósok között valami ilyen szóbeszéd, hogy az idegenek köztünk járnak. Onnan ismerni fel õket, hogy magyarul beszélnek <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BaliBoy
<#falbav>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BaliBoy
Nemrég kezdtem el nézni ezt a sorozatot. Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de rohadt idegesítõ egy idp után, hogy még a kutyaszarban idegen lényeket látnak... Jah bocs, azt is az UFO-k találták fel.. 😄

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Akronomus
Egy kis off, légyszi kattoljatok nekem erre a linkre, elõre is köszi ( sorry az offolásért ) : LINK

&#9583;°&#9633;°)&#9583;&#65077; &#9531;&#9473;&#9531;

skinnyman
Ez a gif melyik filmbol van?

Regards,

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

FZoleee
SzirmosSzisza
Kinek nem 😄

Amúgy igazából szimpatikusnak tûnik, mármint mosolyog végig és nem próbál keménykedni :

nekem is volt olyanom

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

flashpointer
chicago bullsos sapka 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Emancipate yourself from mental slavement!

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

BaliBoy
Szerencsétlen....

Az asszony most küldött sms-t, hogy hozzak kókusztejet.

A röhögéstõl annyit sem tudtam írni, hogy 'ok' 😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

tutituti
ennyit rég röhögtem!
köszönöm

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BenedekFeco

naddki asheggem

Lazarus
BenedekFeco

Nalam pont forditva volt. Hajszalvekony kenyer kozott egy 20 dekas parizsi szelet. 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szabi84
faterom is ilyen szenyókat csinált általánosban

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

BenedekFeco
Party Hard!

motyodlee
jajj de köszönöm 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

BenedekFeco

motyodlee
be tudná valaki tenni azt a kis képregényt, amiben a srác kimegy a konyhába közben beszél az olvasóhoz, hogy "milyen vicces, van hogy az ember elfelejt dolgokat, mikor már a közelében van" vagy ilyesmi. következõ képkockán meg egy kétségbe esett fárfi aki tart egy lányt és ordít, hogy "hozd már a gyógyszert" vagy valami ilyesmi. utsó képkockán pedig a konyhában kévõ a homlokára csap

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

nearo
ez szerintem vicces 😞

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

igen, be szeretném linkelni az összes neten lévõ képet ami fent van!! Eddig akkor jól haladok azt mondod??
Metalmilitiakid
amúgy te beírod google képek be, hogy random pictures és linkelgeted õket ide vagy mi ? 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ulvar
dafuq?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco