Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
szerintem kifizetné a kocsid, lenne másik, testbõl viszont nem adhat másikat...
Az meg a legkisebb, hogy van egy autód amit egy gyökér úgy rommá tör csak azért, hogy villogjon a youtube-on meg a haverjai elõtt, hogy õ a bazdszájba mert nfs-en nõtt fel, mehet a bontóba a verdád, és mehetsz bicajjal 4 évig bárhová, mert nem keresel úgy hogy másik autód legyen.
Igen is kapja be a f*szt a mûmájer köcsög.
félreértés ne essék, nem támogatom ezen sport utcán való mûvelését, pályán a helye. és ha még forgalomban akkor sem ott és úgy ahogy az ürge csinálja néha.
Jah Live!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Jó Éjt!!! 😊
http://www.youtube.com/watch?v=1pQMj8V5Z74
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
szerencsések...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egy hálózat a 365 napos évbõl 361,35 napot mûködik üzemképesen. Mennyi a rendelkezésreállás? 6p
Melyik nem tipikus magyar karácsonyi étel? (Bejgli, tölött káposzta, lecsós sertésszelet, halászlé)
Sorba kellett tenni gyümölcsöket érési szezon alapján.
málna, eper, sárgabarack, szilva, dió
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Különben meg vizsgákra készülök, és nem gondolkodok ilyesmin, hogy egy kép esetleg nem valódi. Így viszont szar és erõltetett... legyen bátor (vagy inkább hülye?) és csinálja meg és utána töltse fel a kijavított dolgozatot 😞

http://gaborszantai.co.uk/