Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

40 kommenttel alattad...

http://gaborszantai.co.uk/

Palinko
itt a gyalogosok a gond, bringások a gond, nem értem miért kell ott csinálni ahol így is közlekednek.

szerintem kifizetné a kocsid, lenne másik, testbõl viszont nem adhat másikat...
Master91
Az ördög soha sem alszik, simán nyomorékká tehet bárkit.

Az meg a legkisebb, hogy van egy autód amit egy gyökér úgy rommá tör csak azért, hogy villogjon a youtube-on meg a haverjai elõtt, hogy õ a bazdszájba mert nfs-en nõtt fel, mehet a bontóba a verdád, és mehetsz bicajjal 4 évig bárhová, mert nem keresel úgy hogy másik autód legyen.
Igen is kapja be a f*szt a mûmájer köcsög.

Palinko
tudok olyat aki lelépett az útpatkáról, elesett és meghalt. szal simán belehalhatnak, de ennek olyan hangja van hogy még fülessel is észreveszed.

félreértés ne essék, nem támogatom ezen sport utcán való mûvelését, pályán a helye. és ha még forgalomban akkor sem ott és úgy ahogy az ürge csinálja néha.
ki ne találd már, hogy ha elüti azokat akik épp visszafelé siettek az útról, azok nem halhatnak bele...

Jah Live!

Palinko
tudnátok ez a kocsi alig döcög, senkit nem fog megölni....
HTS s3rg1nh00
remélem azért a mentõ nem fog így sietni,amikor porrá zúzza magát egy busz/kamion alatt. 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

passatgt
persze én is elírtam😄

passatgt
bmw-ét ?😄 Ez olyna mint a 3-om

Krinyo
Tarkólövés

a zebrán a gyalogosok vissza felé sétáltak mikor meg látták(meg hallották) a bmw-ét.
Sippie
na újabb gyöngyszem... remélem úgy fog megdögleni hogy mást nem visz magával ez a jaszkarizó f*szfej
Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

insane!!! 3:00 tól izgi...
Ams
Csere László, miért kellett ezt? Miért??

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Jó Éjt!!! 😊
Vicces vagy nem,de én jót nevettem rajta...

Jó éjt 😊 !!

http://www.youtube.com/watch?v=1pQMj8V5Z74
passatgt

NagyiBMX
😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Klemice

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

SHADOWEYES7
Webkamera fail!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sippie
azért fáj a lába a kiscsajnak. Az ilyen városban száguldozó gyökereknek meg instant fõbelövést adnék...
Crem

szerencsések...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

flashpointer
ez jutott eszmebe róla, de látom másnak is 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

tutituti
ez a kép inkább fuck the police

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
agyfaszt kaptam!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Dzsini
Ahogy Winston Churchill is mondta: csak azt lehet ugratni, aki ugrik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nearo
Nem hiszem el, hogy még mindig azon kell lovagolni, hogy benéztem ezt a szart.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Krinyo
Nem hiszem el, hogy egyetemista/fõiskolás létedre ennyire hülye vagy.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Dzsini
Azért az utolsót elég sok városi kölök könnyedén elszúrja 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Subakka

ಠ_ಠ

SzirmosSzisza
Mi is kapunk néha könnyû kérdéseket, pl.:

Egy hálózat a 365 napos évbõl 361,35 napot mûködik üzemképesen. Mennyi a rendelkezésreállás? 6p

Melyik nem tipikus magyar karácsonyi étel? (Bejgli, tölött káposzta, lecsós sertésszelet, halászlé)

Sorba kellett tenni gyümölcsöket érési szezon alapján.
málna, eper, sárgabarack, szilva, dió

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Különben is ha tanulsz, mit keresel itt? 😊

nearo
jó hagyjuk inkább -.-

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dzsini
Opsz, bocsánat 😊 Akkor legyen ez:

Dzsini
Nem hiszem, hogy fizika szakos egyetemistaként ilyen kérdést kapna, hogy válaszolhasson rá.

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

passatgt

nearo
Azt olvastam elsõre, hogy "a kép fordítása", és nem értettem, hogy mivan :|
Különben meg vizsgákra készülök, és nem gondolkodok ilyesmin, hogy egy kép esetleg nem valódi. Így viszont szar és erõltetett... legyen bátor (vagy inkább hülye?) és csinálja meg és utána töltse fel a kijavított dolgozatot 😞

Dzsini

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco