Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez se mostani post 😄 , elkezdted elölrõl ? 😄
Alfa 145öt kérem inkább 😄

nan76
élõszereplõs Toy Story...vótmá'?

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

flashpointer
ez most volt az elsõ oldalak között, ahogy nézem az akkori vicces képek felét mostani userek többsége nemis értené 😄
Meg mindenhol win59 meg NT ui \o/

Emancipate yourself from mental slavement!

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Fura Alak
Mármint az út...

Fura Alak
Ha nincs takarítva, akkor megy az magától is! 😊

<#idiota>

na ja😊 a legtöbben még elindulni sem tudnak😄

Roger6
Én láttam olyat, aki hóban sem -.-

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

iszonyat durvákat lehet sérûlni freerun közben! nagy respect nekik,hogy félelem nélkül nyomatják!

hehe állat!😄

SzirmosSzisza
Itt már el is állt 😞

Pedig holnapra örültem volna egy ingyen BKV-nak.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ozimak
Vajon mé... <#rolleyes>
Sippie
<#eplus2> milyen kis keci... 😄

LeWyTy
Aha itt már nem szakad az esõ<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sippie
abszolútban is gyorsan hajtott az 😄
Alien69
Magyarul relatív gyorshajtás. <#idiota> Egy normális ember, ha látja, hogy elé kanyarodnak, azért fékez is, nem csak bele csapódik, mint egy kamikaze. <#falbav>

Sippie
jah õrülök... meg. 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Gondolom mindenki nagyon õrül ,hogy szakad a hó ...

Kutya feje 😄

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
Tényleg borzalmasak.
Amúgy is hülyeség volt ez a beszívott meme csávó az elejétõl fogva.
Rá írsz valami hülyeséget, bumm kész, vicces, mert úgy is bevanszívvaéshátösszevisszabeszél poén.

Ezek a hasznavehetetlen meme-k.
Magyarosítottra inkább nem is mondok semmit!
tutituti
ezzel nem téged szapullak.Én a magyarított meme-kkel nem vagyok kibékülve.

Roger6.
Ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna 😉

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Sippie
Lehet véleményed, csak nincs igazad 😄
A maximális sebességhatár nem azt jelenti hogy csak annyival lehet közlekedni, se többel se kevesebbel. A sebességet úgy kell megválasztani, hogy minden hirtelen felbukkanó akadályt/vészhelyzetet el tudj kerülni. Ahol nem lehet jól belátni az utat, ott értelemszerûen lassabban kell közlekedni. Lehet hogy ha kilép a gyalogos az az õ hibája, de ha az autós elgázolja, amibe belehal vagy nyomorék lesz egész életére, az autósnak se lesz kellemes a további élete. Márpedig egy kisgyerek, vagy részeg bármikor letérhet a járdáról, és akkor téged is megb*sz a jard ha kiszámolják hogy gyorsan hajtottál, vagy csak meglincselnek helyben a szülõk, ha esetleg rossz faluba tévedtél.

Az esetet nem lehet egyértelmûen a Peugeot számlájára írni, mind a két autós hibázott.
SzirmosSzisza
Szerintem maga a mém szar, majd kihal, csak várni kell :3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

vrtg
http://youtubedoubler.com/6uWz

1. eredeti zene némít
2. still alive max hangerõ
3. jizz

Roger6
Szerintem neked komoly gondjaid lehetnek. Ajánlom a görgõt az egereden, hogy ne tedd tönkre szegény ki idegrendszered még jobban.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ozimak
Nekem csak szimplán vicces... nem érdekel honnan jött, vagy van e köze az origi mémhez 😊 Egy átlagos napon ránéztem, és egy jót nevettem rajta. 😊 Ennyi...
tutituti
okádék!
magyarul foshalmaz szerintem.Fõleg hogy szinte nincs is köze máraz origi mémekhez

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ATYAÉG!

precision
semmi féknyom, semmi kormány félrerántás, semmi kísérlet a baleset elkerülésére... gyorshajtó és kész... normális ember ilyen sebességgel nem hajt be egy ilyen nagy keresztezõdésbe

Bazinga!

Solid Snake
<#nevetes1>
Ha fékezett is az utolsó pár méteren abban a helyzetben megállni már semmiképpen nem tudott volna. Én elmondtam a véleményem, a többi felesleges szócséplésnek érzem... majd a helyszínelõk eldöntik, mi az igazság. 😊

★★★★★

Carlos
+1.
Innentõl kezdve a gyorshajtó a hibás. Plussz szerintem nem is fékezett a becsapódásig, ergó észre se vette, hogy ott valaki kanyarodni akarna talán.

Þór vígi þessi rúnar

HTS s3rg1nh00
attól függetlenül kurvára nem 50-el jött.a videó kezdetén a fekete autó az 50-60,a mazda inkább 70...és attól függetlenül hogy valakinek zöld van,a sebességhatár az sebességhatár

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ha egy gyalogos megy át a tilosban, akkor az a gyalogos hibája.
Mazdának zöld van.

★★★★★

60-at írtam -.-
0:35 megy át keresztbe egy Daewoo, nézd meg. Az is gyorsnak tûnik, pedig az egy normál tempó.

★★★★★

Carlos
Szerintem azért nem 50-el jött az az autó ott. Lehet, hogy látta, hogy jön valami, de nem gondolta, hogy ilyen gyorsan. Gyorshajtó a hibás, mert ha lassabban jön (megengedett sebességgel), akkor vagy meg tud állni a keresztezõdés elõtt, vagy átér a kanyarodó autó után.

Þór vígi þessi rúnar

HTS s3rg1nh00
"más kérdés hogy nem alapvetõen ha az "
a nem felesleges,sry

HTS s3rg1nh00
a szabályok szerint a peugeot a hibás,más kérdés hogy nem alapvetõen ha az egyik sor áll akkor nem repesztek át fékezés nélkül a keresztezõdésen még akkor sem,ha nekem van elsõbbségem...és mi lett volna,ha mondjuk gyalogos megy át a mazda elõtt?annak aztán annyi...(mellesleg õ is fékezhetett/kikerülhette volna,ha már a reflexekrõl beszélünk)

Carlos
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Ez nekem egyértelmûen a Peugeot hibájának tûnik, ott tisztán kellett volna látni, hogy jön valaki szembõl, csak gondolom a gyalogosokat figyelte. Vagy ha nem lassít be pont ott, hanem a gyalogosokhoz közelebb fékez, akkor se lett volna gond mert akkor elfér mögötte, csak ehhez kell a rutin meg a jó reflexek.
60-nál többel nem megy a Mazda, a videón látszik a többi autó is hasonló sebességgel közlekedik.

★★★★★

És el is olvassák a videó alatti leírást 😊

http://gaborszantai.co.uk/

jugen
nyugi a rendõrség látja ezeket a videókat...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!