Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Meg mindenhol win59 meg NT ui \o/

Emancipate yourself from mental slavement!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pedig holnapra örültem volna egy ingyen BKV-nak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Kutya feje 😄

http://gaborszantai.co.uk/
Amúgy is hülyeség volt ez a beszívott meme csávó az elejétõl fogva.
Rá írsz valami hülyeséget, bumm kész, vicces, mert úgy is bevanszívvaéshátösszevisszabeszél poén.
Ezek a hasznavehetetlen meme-k.
Magyarosítottra inkább nem is mondok semmit!
Roger6.
Ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna 😉
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A maximális sebességhatár nem azt jelenti hogy csak annyival lehet közlekedni, se többel se kevesebbel. A sebességet úgy kell megválasztani, hogy minden hirtelen felbukkanó akadályt/vészhelyzetet el tudj kerülni. Ahol nem lehet jól belátni az utat, ott értelemszerûen lassabban kell közlekedni. Lehet hogy ha kilép a gyalogos az az õ hibája, de ha az autós elgázolja, amibe belehal vagy nyomorék lesz egész életére, az autósnak se lesz kellemes a további élete. Márpedig egy kisgyerek, vagy részeg bármikor letérhet a járdáról, és akkor téged is megb*sz a jard ha kiszámolják hogy gyorsan hajtottál, vagy csak meglincselnek helyben a szülõk, ha esetleg rossz faluba tévedtél.
Az esetet nem lehet egyértelmûen a Peugeot számlájára írni, mind a két autós hibázott.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
magyarul foshalmaz szerintem.Fõleg hogy szinte nincs is köze máraz origi mémekhez
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Bazinga!
★★★★★

Innentõl kezdve a gyorshajtó a hibás. Plussz szerintem nem is fékezett a becsapódásig, ergó észre se vette, hogy ott valaki kanyarodni akarna talán.
Þór vígi þessi rúnar
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mazdának zöld van.
★★★★★
0:35 megy át keresztbe egy Daewoo, nézd meg. Az is gyorsnak tûnik, pedig az egy normál tempó.
★★★★★
Þór vígi þessi rúnar
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
60-nál többel nem megy a Mazda, a videón látszik a többi autó is hasonló sebességgel közlekedik.
★★★★★
http://gaborszantai.co.uk/