Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Lazarus
Lazarus
12:54-nél áthajtott a gyereken? DDD:
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RatBaG
nekem nagyon tetszett az új dredd. csak valamiért végig abban a hitben voltam, hogy Guy Pearce van a sisak alatt, nem Karl Urban... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Eneff
Ha még páran rákontráztok, akkor tényleg vicces lesz.
miilann04
Elsõ nagyon jó,második olyan mintha a bukóra elfogyott volna a pénz és egy motoros sisaknak nekimentek volna kisflexszel.
De azért egyik sem egy batman.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

BenedekFeco
Az elsõ nagyon jó, a második olyan mintha a motoros sisakra elfogyott volna a pénz és egy kisflexsznek nekimentek volna bukóval

Wait, what?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

LeWyTy
Mindegyikõtök megfigyelése nagyon jó, olyan mint ha mivan?<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Steve Downie
Mindkettõ nagyon jó, egyik sem olyan mintha a bukóra elfogyott volna a pénz és egy motoros sisaknak nekimentek volna kisflexszel

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Sippie
Harmadik nagyon jó,negyedik olyan mintha a bukóra elfogyott volna a pénz és egy motoros sisaknak nekimentek volna kisflexszel
Khabbas
Második nagyon jó,elsõ olyan mintha a bukóra elfogyott volna a pénz és egy motoros sisaknak nekimentek volna kisflexszel

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

tutituti
elsõ nagyon jó,második olyan mintha a bukóra elfogyott volna a pénz és egy motoros sisaknak nekimentek volna kisflexszel

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Én csak Ausztriában jártam (Karintia, Salzburg tartományok), de azért ott is elég sokáig csak a fák tetejét láttuk a buszról. Amikor meg nem a pályán mentünk, hanem megnézünk egy alsóbb rendû utat, akkor meg csak pilléreket láttunk, az autópálya túl magasan volt <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bardocz
Najó, de itt 100km-en végig talajt kel cserélni, ott meg 100km-en van 20km, ha horváto.-t nézem. Persze nem védeni akarom õket, ha nem lopnák szét az egészet, olcsóbb lehetne. Csak ilyenkor érdemes ezt is számításba venni.
Norbi1990
RelakS
mintha lett volna némi hörgés, hogy minek az M6-osra viadukt meg alagút, nem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Broafka
tényleg, valahogy fel se tûnt, hogy nem mozog utána a keze! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

HTS s3rg1nh00
azért kíváncsi lennék én az árak viszonyára mondjuk egy 5 km hosszú talajcsere vs.ugyanolyan hosszú alagút fúrása/viadukt építése közt..

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SzirmosSzisza
Hát mert mindenki lop,csal,hazudik, meg zsidók, ezt mindenki tudja 😞

Amúgy lelkes tömegközlekedõ vagyok, szóval nem tudom. (bár a nyugatiban az automata bekaphatja, ami benyelte 400 Ft-om, aztán szekuritis meg közölte, hogy ja az a gép nem mûködik, de valami papírt rárakni vagy kikapcsolni luxus lenne 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bardocz
Mert itthon autópályaépítésnél a talajt ki kell cserélni 1 méter vastagon, ami kibaszottul megdrágítja. Horvátoknál, meg svájcba meg kivágják a hegyet, és kb mehet is rá a beton meg az aszfalt.
Roger6
<#eljen><#hehe> Ez jó volt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Adaaam
Erre van egy nagyon egyszerû megoldás: amin vízjel van az szar.
#310644: innentõl az lesz 😊

everything's better with music

HTS s3rg1nh00
nem a hófúvással van a baj,hanem a fél napig töküket vakargató hókotrókkal,akik hagyják az autóknak lejárni a havat ami megfagy és kész is a jégborda.
vagy mit gondolsz,ausztriában nincs hófúvás?
mellesleg a másik ami szintén rettenetesen idegesítõ itthon...nincsenek meg az istenverte prizmás útjelzõk.ha nem ismered az utat amin menni kell,könnyen a szántóföldön vagy a kukoricásban találod magad...
amin még el lehet gondolkodni:miért kerül hazánkban is annyiba kilométerenként az autópálya,mint mondjuk svájcban?(a két ország domborzati térképére érdemes egy pillantást vetni)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Roger6
Hölgyem! Azért retardáltnak nevezni valakit, mert nem egyezik a véleménye a másikéval, eléggé unintelligens véleménynyilvánítás. Az ötletét azonban díjazom.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza
Egyszerûbb, ha átgörgeted, retardáltakkal felesleges leállni veszekedni 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Roger6
"Azért egy minõségi szintet tarthatnánk itt." - XDDDDDDDDDDDD És ki lesz a döntõbíró? Te? XDDDD Na menj a tudod hova <#hehe><#hehe><#nezze><#mf2>

Adaaam
Azért egy minõségi szintet tarthatnánk itt. Ha valaki ilyet akar nézni meglátogatja azokat az idióta nevû blogokat mint ahonnan ez is származik. Nem kell a szintjükre lealacsonyodni.

everything's better with music

SzirmosSzisza
Hófúvást, hogy kell takarítani ?<#fejvakaras>

Dzsini
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem fürdetõs, fürdõs kurva - a római kortól kezdve a prostitúció egyik állandó helyszíne a közfürdõ, az utcák és bordélyházak mellett. Ez így volt a 19. században is, ahol az utcai prostitúciót nagyon szigorúan szabályozták, a bordélyházakat is állandóan ellenõrizték (bár igen komoly korrupció is volt abban az idõben, az 1870-es évek pesti rendõrfõkapitányának, Thaisz Eleknek a felesége, Reich Fanny volt az egyik legnagyobb bordélyhálózat üzemeltetõje), a fürdõházakat viszont kevésbé, ott szabadabban virágzott ez a tevékenység. Innen ered a "Sír, mint a fürdõs kurva" kifejezés, amelynek jelentése: sopánkodik, pedig nem lenne oka rá.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

sferrari
De nem az nem induljanak el mert járhatatlanok az utak meg meghaltok 😄 A helyett hogy takarítanák õket 😄 Ha elolvasod a cikket van egy kép Burgeland táblánál tiszta fekete az út még írják is hogy ez nem volt kihívás ezért letértek alsóbbrendû útra 😄 itt meg elzár település nem mennek a buszok, meg áll az élet

http://f1ferrari.hu

Roger6
Neked meg nincs görgõs egered, értem. <#idiota>

tutituti
Ja csak Jazzy nem linkel szart <#nezze>

Roger6
Egyetértek, mit kell mindenért sírni, mint valami fürdetõs kurv@? Jazzy barátomat idézem nekik: "nagyon drága egerem van, van rajta görgõ".

bardocz
Néztem a híradót, és egy külföldi azt hihetné, hogy itt 100 évente van hó, úgy csodálkoznak. Olyanokat mondanak, hogy öltözzünk fel rétegesen, mert még fagyási sérülésünk lesz. Nem Jamaicából jöttünk bazmeg. És -2°C mellett kurvára nem fog 2 óra alatt senki megfagyni.
eightmiles
+1, szerintem is jöhet

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RiCSi1234
Agyba-fõbe leszarom a véleményed, meg a másik vízfejû vízjelezõnek.. itt rohadjatok meg.. Már a faszkivan! Jöhet a büntetõ pont is, meg a ban is..

GTA V (*.*)

sferrari
Bár nagyon nem akarok közútkezelõ flémet indítani de annyira jó ez a cikk hogy muszáj megosztanom 😄 A nyugat.hu munkatársai átugrottak Ausztriába ahol szintén hatalmas szél van meg rengeteg hó talán még több is mint itt. A videó túl hosszú végignézni a cikket olvassátok el mindenképp!
És nem mentek messzire 😊
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/hol_vannak_a_kibaxott_prizmak_teli_utkorkep

http://f1ferrari.hu

Alexease
Mar ez is tulzottan hosszu😉)))
Kicsikiraly
Hidd el, amíg az r/trees él, addig ez a mém is fog.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bexter
Ilyen az idõ nálunk 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!