Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
respect to the man in the ice cream van
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
respect to the man in the ice cream van
#312049:én azt kifogásoltam,hogy valószínûleg nem sok fogalmuk van róla,mi is az egyáltalán.általában azok az emberek szoktak a leghangosabbak lenni a baj után,akiknek fingjuk sincs az egészrõl.
mellesleg az idõ és a km szám csak a rutin szempontjából érdekes,de lehet valaki friss jogsisként is ösztönösen zseniális a kormány mögött,meg 1 millió után is egy balfasz.ezt nem támadásként szánom ellened,csak megjegyeztem.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
egyébként is 3. autó, ilyenkor jár ki a mátrába csapatni még fel nem borul egyszer, amúgy rallyzik is hivatalosan
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagy hónál ez persze nem mûködik, meg városban sem igazán.
Nyilván ti többet vezetettek le életetekben már, mint én (én olyan 7-800.000 km körül cirka 10 autóba), de a motorféket is meglehet szabni ilyen úton.
Sõt egyes esetekben, a pánik hevében a hirtelen használt motorfék ránt az autón és elveszti azt a maradék kis stabilitását is ami volt neki.
Eleve:
- lejtõ
- jég
- kopott gumik
- fizika -> lendület megmaradás törvénye + gravitáció
Motorfékkel SE állsz meg.
Voltam már olyan helyzetbe, hogy ÁLLT már az autó és egyszerûen OLDALRA elkezdett lecsúszni mert arra lejtett. SEMMIT nem tudsz csinálni, SEMMIT. Ja de: imádkozol.
A tükörjégen max szöges gumikkal igen, durva hólánccal meg valami halovány esélyed van arra, hogy ne arra menj amerre a lejtõ visz.
Van egy olyan érzésem, hogy az a szerencsétlen hótolós sokkal többet vezetett le az elmúlt 1 évben, mint te ketten együtt az elmúlt 5-ben.
everything's better with music
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Hanem tapad is ad.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
(pl a hókotrós tökig letolta volna a lapátot és máris védett a sokk ellen -.-)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
jahopp ez nem az 😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict