Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Máris többet foglalkoztunk a hírrel a topicban, mint kellett volna. Részemrõl off vége, több kommentre itt nem válaszolok ebben a témában.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"vessetek a mókusok közé" :)
Afaszt... akkor vagy egy faszparaszt, ha egybõl poénra veszed, kigúnyolod. Ugye szokták mondani, hogy halottakról jót vagy semmit... ha nem érdekel, akkor inkább görgesd tovább, de ne szólogass be faszságokat, mert ez lesz a vége, hogy 20-an rádugranak, és úgyse jössz ki gyõztesként a vitából. Csak feleslegesen felbaszol mindenkit... persze nem tudhatom, lehet ez volt a célod eredetileg, és egy troll vagy. De ez csak egy feltételezés.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Per Aspera Ad Inferi.
Te meg fröcsögsz mint egy buta tini pedig az adatlapod szerint már kinõhetted volna 😊
Azt írtad pontosan, hogy "A fb-on már hányok.."
Többet nem kötözködök csak azért egy kis emberiség néha nem ártana még ha kihalóban is van 😊
Humiariba ahányszor bekerül egy elhunyt sztrárról egy kép aznap mikor beghalt egybõl megjelennek a "száz éve fanatikus rajongó vagyok" emberek és ha nem is reagál valaki már egy szívtelen szemétláda.
És nem írtam hogy csak a fb barátaimtól kell hánynom,valszeg ezért is került ide az ami!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A fb-on már hányok azoktól akik életükben nem hallottak Republic számot és most meg sírnak rínak!
És annyit ér mint az én képem!
én ha nagyon bunkó akarok lenni, akkor nem érdekel, hogy meghalt...
("Tell me how big fan you are" meme is jöhetne akár)

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

http://gaborszantai.co.uk/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever