Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról nem beszélve, hogy ha megálltál a járdának nevezett jégpályán, akkor egyszerûen csúsztál tovább a szél irányába.
Amúgy nem kell sok egy dugóhoz jön egy nyári gumis kamion (elég sok van belõlük), ami elakad. A sor elkezd nõni, és befedi õket a hófúvás. A cégek meg szinte elrendeli a közlekedésüket. 22-es csapdája.
A vasútnál meg fõként a szél basz be, de nagyon. Fákat dobál a sínre, felsõvezetéket szakít, teletömi a váltókat hóval (3 mm rés elég a tõsín és a csúcssin között és már üzemen kívül kell helyezni a kitérõt). Csodálom, hogy lassan, de mennek.
Illetve az is elég gány volt, hogy tegnap nap közben nem sok útinfót hallottam. Az állami rádió semmit sem szólt (Petõfi), ami elég gáz. Sok újságban csak annyit írtak, hogy fennakadások várhatók. Ez azért elég kevés.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
stb.
A 85ös és a 86/87es tél az komoly volt. Pár száz méterre volt a suli, beleléptem a hóba, és derékig eltûntem. Ez messze van attól, de az utak a sok autó miatt még durvábbak lettek. 😊
87-es tél 😊
A medve nem játék.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Gondolom minden sarkon van olyan gép, ami méteres hótorlaszokat tüntet el és nem engedi visszafújni a havat az útra 😊
Ez bárhol ugyanezt okozza, nem magyarok a hülyék, az idõjárás a keményebb a szokásosnál 😊
sry az offért
A medve nem játék.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Biztos vagyok benne hogy azért küldték, hogyha netán meghalna néhány ember (vagy kialakuljon olyan helyzet mint ami van) és felelõst kellene keresni, tudjanak mutogatni hogy dehát írtunk is sms, mi megtettünk mindent. Egy nappal utána kezdtek észbekapni, hogy hú nem lesz ez így jó, mert ha számonkérés lesz mit mondunk bakker.
Mindegy, az Orbansturhbahnführer majd jól kitüntet pár embert, hogy szép volt, aztán megy minden mintha misem történt volna, ahogy szokott
Emancipate yourself from mental slavement!
Miért? Négy napja híradókban, internetes portálakon, még a pápaválasztás elõtt is bemondták, leírták, hogy NE INDULJANAK EL, mert az lesz csütörtöktõl, ami Franciaországtól-Ausztriáig végigturnézta Európát. Erre mi történik? Semmi? A kamionok F1et játszanak a jeges autópályán, valakik meg macskástól viszik wellnessezni, meg hosszú hétvégére a családot. Ezek szerint mindenki süket, rádiót nem hallgat, vagy csak a hülyeség marad meg benne, így - gondolom kizárásos alapon - maradt az SMS.
ON.
A medve nem játék.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Info innen van.
Nem kaptam SMS-t
A vodás pórázra persze jött (munkahelyi mobil)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
a nyitnikék is b*zdmeg-eket csicsereg
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
<#mf1>#mf1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ಥ_ಥ

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
de legalább a gólyafos sem láccik meg úgy az utakon <#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"