Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Nem tudom máshol hogy volt de nálunk a hó elõtt egy napig szakadt az ónos esõ. Olyan szinten ráfagyott a fákra, hogy törtek az ágak, rengeteg faluban leszakadtak miatta a villanyvezetékek.
Arról nem beszélve, hogy ha megálltál a járdának nevezett jégpályán, akkor egyszerûen csúsztál tovább a szél irányába.
Nohab
Szerintem te nem a Komárom-E megye és Somogy megye tengelyen laksz. Itt azért elég szopós a helyzet. (Tata környéke)

Amúgy nem kell sok egy dugóhoz jön egy nyári gumis kamion (elég sok van belõlük), ami elakad. A sor elkezd nõni, és befedi õket a hófúvás. A cégek meg szinte elrendeli a közlekedésüket. 22-es csapdája.

A vasútnál meg fõként a szél basz be, de nagyon. Fákat dobál a sínre, felsõvezetéket szakít, teletömi a váltókat hóval (3 mm rés elég a tõsín és a csúcssin között és már üzemen kívül kell helyezni a kitérõt). Csodálom, hogy lassan, de mennek.

Illetve az is elég gány volt, hogy tegnap nap közben nem sok útinfót hallottam. Az állami rádió semmit sem szólt (Petõfi), ami elég gáz. Sok újságban csak annyit írtak, hogy fennakadások várhatók. Ez azért elég kevés.
Master91
Lövésem sincs, de nem lepõdnék meg semmin.
passatgt
persze, csak kb ilyen hírek mehetnek ott😊

nearo
ez ugye csak ps? a kép legalábbis több mint 3 éves...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

stb.

A 85ös és a 86/87es tél az komoly volt. Pár száz méterre volt a suli, beleléptem a hóba, és derékig eltûntem. Ez messze van attól, de az utak a sok autó miatt még durvábbak lettek. 😊

87-es tél 😊

A medve nem játék.

Szabi84
És elindulnak kisgyerekekkel...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Master91
w77d
egy kis hó??? láttad a képeket? már kezd unalmas lenni ez a "szar az ország szar a kormány de szar nekünk" hozzáállás... máshol is megbénul a közlekedés, csak ott az emberek segítenek egymásnak nem egybõl fejeket akarnak látni hullani...

dave9004
jah nem nevezném kis hónak meg szellõnek.
Gondolom minden sarkon van olyan gép, ami méteres hótorlaszokat tüntet el és nem engedi visszafújni a havat az útra 😊
Ez bárhol ugyanezt okozza, nem magyarok a hülyék, az idõjárás a keményebb a szokásosnál 😊
sry az offért
a.carkey
Nem offolnék, de gondolom azoknak szólt volna, aki úton van. Az utakon meg nem havazás volt, hanem olyan, amit talán 85 óta nem tapasztaltam ...

A medve nem játék.

SzirmosSzisza
Nem tudom, szerintem durva, hogy egy kis hó, miatt így megállnak a dolgok. Ha 100 évvel ezelõtt lenne még talán azt mondom okés, de autópályán azért gáz ami van 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

flashpointer
Maradt. Pont idõben , az események után egy nappal 😊
Biztos vagyok benne hogy azért küldték, hogyha netán meghalna néhány ember (vagy kialakuljon olyan helyzet mint ami van) és felelõst kellene keresni, tudjanak mutogatni hogy dehát írtunk is sms, mi megtettünk mindent. Egy nappal utána kezdtek észbekapni, hogy hú nem lesz ez így jó, mert ha számonkérés lesz mit mondunk bakker.
Mindegy, az Orbansturhbahnführer majd jól kitüntet pár embert, hogy szép volt, aztán megy minden mintha misem történt volna, ahogy szokott

Emancipate yourself from mental slavement!

a.carkey
OFF:
Miért? Négy napja híradókban, internetes portálakon, még a pápaválasztás elõtt is bemondták, leírták, hogy NE INDULJANAK EL, mert az lesz csütörtöktõl, ami Franciaországtól-Ausztriáig végigturnézta Európát. Erre mi történik? Semmi? A kamionok F1et játszanak a jeges autópályán, valakik meg macskástól viszik wellnessezni, meg hosszú hétvégére a családot. Ezek szerint mindenki süket, rádiót nem hallgat, vagy csak a hülyeség marad meg benne, így - gondolom kizárásos alapon - maradt az SMS.
ON.

A medve nem játék.

Sippie
mer az pénzbe került volna, ez a módszer meg ingyenes vót.
Broafka
az utolsó bekezdés elgondolkodtató...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Norbi1990
Én T-s vagyok és jött 12:21kor. Akkor nem tudtam mi történt.
Info innen van.
RelakS
T-s vagyok
Nem kaptam SMS-t
A vodás pórázra persze jött (munkahelyi mobil)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sippie
Ez kéremszépen rassziszmus. A belügyminisztérium legyen zárt kapus!
repvez
Én T-s vagyok vodás 70es számmal mégsem kaptam ! 😊
Norbi1990
Telenoros elõfizetõk nem kaptak, csak Vodás és T-mobilosok.
Caliph
ártalmatlanított(fogatlan)kígyók

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

pajti

nearo
én nem kaptam sms-t... ha most kocsiban lennék még mindig pánikban lennék 😞 (nem)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

repvez
edios
nem normális<#ijedt> ezekbe mind be van injekciózva valami ellenszer?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

pajti

Szabi
ezt küldözgették sms-ben 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Én nemértem ezt a belügminisztériumos dolgot. Valaki magyarázza már el pls!

Dzsini
Megfelelõ oktatás kérdése:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Frequency

ozimak
repvez
tutituti
bezony!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Bokafix2
hallom ha kimegyek hogy a madarak itt szörcsögnek a fákon... biztos nem tudják elképzelni mi ez a két méteres hó tavasszal 😄

a nyitnikék is b*zdmeg-eket csicsereg

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

xxdani
Én megtettem. Meg kell mondjam sokkal jobb az új verda. Köszönöm Belügyminisztérium!

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

flashpointer
azthiszem egy újabb mém van születõben

flashpointer
Még szerencse, hogy nekem diesel kell, úgyhogy leszarom a fogyó benzint 😄

SigS
És ha az M7-esrõl postolunk épp? <#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Calver
#313532 örökérvényû szavai <#nezze>

"The trees move. Do you not see it?"

SigS
Ha elfogy az üzemanyaga...

<#mf1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

xxdani
csináltál hóembert?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

picket
Majd eljön az a nap, amikor ti ragadtok be egy hófúvás miatt elzárt úton az autótokba... lassan elfogy a benzin, ami melegen tart... kint süvít a 100 km/h-s szél... és akkor milyen jóízüen fogtok majd visszaemlékezni rá, hogy mekkorát nevettetek a poénjaitokon meg a képeiteken, amit a humiariba posztoltatok. Azok lesznek csak a szép idõk!

&#3237;_&#3237;

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

xxdani
Ez ma már a XXI. század. Áthúznak a szomszéd tudta nélkül egy hosszabbítót és megy az elektromos fûtõke.

flashpointer
Nem azért hideg mert drága a gáz, hanem mert szar a szigetelés

tutituti
Én már olvastam olyat is hogy ,ha hideg a lakásod mert drága a gáz akkor ülj át a szomszéd lakásba

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Bokafix2
olvastam hogy már megérkeztek a gólyákok Mo-ra... hát jól megszívták... lapátolhatják õk is a fészkükbõl a hawat kifele

de legalább a gólyafos sem láccik meg úgy az utakon <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"