Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az meg lejöhet a hozzászólásomból, hogy teljesen tisztában vagyok vele, hogy pixelszámból számol sebességet, PONT ezért kérdeztem, hogy hány monitor kell hozzá, gondoltam vízszintesen elrendezek hármat, akkor az már 3*1920 pixel, az meg pont háromszor több annál, amit egy monitoron el lehet érni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ez 14 éves most már, jó szórakozást hozzá.

Van ez a Lana Del Rey klip (Burning Desire)
Barátnõm hetek óta nyaggat, hogy derítsem ki 0:43nál a videó forrását, ahol egy nõ sétáltat egy bazinagy tigrist az utcán. Nézegetem a kommenteket, sokan kérdezték ugyan ezt, de senki sem válaszolt. Lehet full értelmetlen ezt itt megkérdeznem, de lehet valaki még is tudja, vagy beugrana neki...
A sétáltatós videó kéne neki teljesben, vagy jobb minõségben, vagy egy kép róla. Nagyon nyúz miatta, de én meg nem találtam semmit róla.
A Heineken kitölti a teret – úgy, ahogy még sosem láttad.
Az elsõ 140 fõre meglepetés vár.
Néhány perc, amire sokáig emlékezni fogsz. Küldd tovább!
http://www.facebook.com/events/262386940563900/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Megfogod a kezet az egérrel, kihúzod jobbra, nem engeded el a gombot.
Megkerülöd a képet és balról behúzod a majom mögé.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !