Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Trump számomra a felnyalt hajú elnök 3 dimenziós megtestesülése az Alien vs. Monsters-ből, aki a második típusú találkozáskor Axel F.-et nyomott a szintiről. Szerintem ő is ugyanezt csinálná hasonló helyzetben. Igazi showman.

//www.youtube.com/embed/tLXNDzc-2fA

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Tikal
Bush hozzá képest egy igazi szónok volt :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha nem tudnám, hogy ő az elnök, akkor tényleg azt hinném, hogy ez valami paródia :D

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

SzirmosSzisza
igazából stand uposnak elmenne :D

//www.youtube.com/embed/OsBOWSjOLsE

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Caliph
semmi baja,csak a George Bush....ööö..Trumpék akarják ezzel meggyőzni az embereket(és még mielőtt,igen,Trump sem normális :D :)

//www.youtube.com/embed/Gj0DRjlfvhw
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.06. 12:22:06

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

extra sensory
Ez megjátssza, vagy tényleg ennyire demenciás?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

BaliBoy
Redvás szendvics és gennyes tus....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Synchronous
//www.youtube.com/embed/2dVlO5-zELE

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

0Fritz
Egyből lefagyott a rendszer. :)

Erről ez jutott eszembe, pedig itt legalább aranyos a kislány:
//www.youtube.com/embed/wDqeqf59hKg

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

<#taps><#taps><#taps>
BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/rXQhpdK7OiE

#justnevadathings
BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/EfvpMPiaEiY

//www.youtube.com/embed/AUmMUmLYT1Y
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2020.11.05. 18:02:18

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Csak megfelelő cyberware kell, amivel kitolhatta az életkort.
Synchronous
108 évig élt a papi?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

BenedekFeco
<#rinya>

ximix
No Nut November
BenedekFeco

xDDDDDD

cuki ahogy próbálja elfojtani, pedig ezért megfeddni olyan lenne mint a kerekesszékesnek felróni hogy nem állt fel a himnusz alatt
BenedekFeco

BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/yv-8rG8awFI

BenedekFeco

BaliBoy
Csak ugyan!
Most jutott eszembe, hogy megnézzem a hozzászólásokat és ott is azt írják. Nem is értem, hogy én eddig ezt, hogy nem ismertem... :D

ximix
Én is csak tippelek, szerintem a Bittó Duó-ra gondol.
Átlagos kis kétfős mulatós zenekar volt, csak Zsozéatya a videós embör, az élő adások végét, az ő egyik zenéjükkel zárta,
így hamar népszerű lett a kis csapat.
Hát akkor közkívánatra
//www.youtube.com/embed/CK4jm6kPhgQ
BaliBoy
Mit mond a "magunknak milyen jó" után? Mit tudnának rakni/adni? Isten bizony nem értem. :DD

ximix
A végén az a "csodálatos" zene mű, gondolom a rendőrségi vallatásoknál most jól jön a franciáknál.
A terroristákkat székhez kötözve, 0-24-ben csak ezt nézetném, bevallanák még azt is amit nem követtek el :)
ximix
Amikor a helyszínelőnek gyereke születik

Magunknak milyen jó <#hehe>
facebook link
Musachy
Asszem inkább az van, amit zárójelben írtál... Nem is értem, hogy miért írsz egyáltalán magyarszerű nyelven, hiszen az angol biztos jobban megy.

imo :) science fiction is science fact

Tikal
ha még csak az ékezetek hiányoznának, az nem zavarna szerintem senkit, de általában kétszer háromszor el kell olvasnom, hogy megértsem, aztán inkább feladom :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

van benne.. en is csukott szemmel gepelek... nem nezem mit irok,nem is gondolok ra,azt sem tudom mit csinalok legtobbszor.

//www.youtube.com/embed/GWdayW5rf4c
Utoljára szerkesztette: toza, 2020.11.03. 21:58:14
Synchronous
Gondolom ezt a mondatot most 5-ször átnézted, nehogy legyen benne hiba. :D

angol windozon baszhatom ekezet nelkul. (meg szarok is ra :)

//www.youtube.com/embed/CLyCjdKdMw0
Vannak ilyen kretének, akik arra büszkék, hogy szándékosan igénytelen a helyesírásuk.
Tikal
de az övében láthatóan nincs, vagy nem használja, nem tudom :)

PLaci
A böngészőkben is van helyesírás ellenőrzés már sok-sok éve. ;)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

0Fritz
A harmadik mappa szerencsére nem függ a választásoktól. :)
ximix
Valhalla-ban nézték már ? <#hehe>

Ui:
The Story of Technoviking - Trailer
Vimeo link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.11.03. 17:23:20
miaza vvord?

kicsi lagy szo lagy aru ?

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.11.03. 17:22:13
Musachy
Nem beszelni mádzsár <#banplz>

imo :) science fiction is science fact

Tikal
Word-be bedobhatnád a szöveged mielőtt a Küldésre nyomsz

peretek, 2013 ben, videjojert, minding :D

tudtad hogy a eredetit le akarta szedetni a srac es peretek a keszitot 23000 eurot bukott rajta 2013 ben a 2000 res videjojert ,es meg minding nem tudjak hogy kiaz... stb.

//www.youtube.com/embed/gkxGs4ETeg4

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.11.03. 15:47:54
BenedekFeco

BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/SUb77fknBps

BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/M-m0RH9YhQE

PLaci
//www.youtube.com/embed/T9j7kLG7VK8

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ximix

Puyehue vulkán kitöréséből származó hamu (Chile, 2011).

Nem semmi látvány lehetett 2011-ben, valamiért ez idáig elkerülte figyelmemet, hogy az ilyen nagyobb vulkán kitöréseknél ilyen elektromos kisülések, villámok is létrejöhetnek.

//www.youtube.com/embed/VTGWa8eXuEw