Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Eddig 5 automata autóm volt és aki keveri a középsõ kurva nagy pedált a jobb szélsõ kicsivel, az nyilván full retardált, azt kell mondjam... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
A mérések alapján egyáltalán nem függ a nemtõl (az életkortól viszont igen, az idõsebbeknél gyakrabban fordul elõ), a felnõtt emberek átlagosan 15 százaléka keveri a bal-jobb irányt, vagy komolyabb nehézséget okoz neki egy ilyen teszt.

A te esetedeben az is számíthat, hogy mennyire figyelt oda rád, mennyi más dolgon járt közben az esze, úgy sokkal könnyebb nem pontosan emlékezni arra, hogy milyen iránymutatást is kapott.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

S2000
puklung<#ticking>

ha jól sejtem automata, tehát még csak puklung sincs benne...és tényleg baromi könnyû kettõt összekeverni..

errõl amúgy annyit, hogy többször találkozom olyannal akinek elmondom, hogy mit merre talál az épületen belül ahova éppen betévedt, pl menjen egyenesen 5 métert, aztán forduljon balra....a nõk 90%-a a másik irányba fordul 😊 férfiaknál ez kb 10%...de inkább kevesebb, kirívó esetek vannak, mert némelyik azt sem tudja, hogy fiú-e vagy lány...

The Matrix has you...

Metalmilitiakid
le volt írva, hogy egymás után kétszer keverte össze a féket a gázzal, nõi sofõr 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

joshua
De itt mit akart? Véletlenül nem lehet egy ember ennyire balfasz😄😄

armageddon666
csak gifben, videó szerintem még nem.

@

vótmá?

sferrari
Azért ez jobb volt tõlük 😄

http://f1ferrari.hu

😮

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

SzirmosSzisza
Poén leesett, csak a képregény megvalósítást nem tudtam mire vélni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LeWyTy
Sokan nem tudják milyen jó érzés abban az aktuális" helyi bandában lenni akiknek még a Rómaiak sem szólnak be.
(Fõleg az olyan 2méteres kulcsföldhözvágós hangember(ember?!?!) mint ez is)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

qetuol
a lelke 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Kata
SzirmosSzisza szõke nõ?

[/cserf][/fülünyúl]

qetuol
ez így intellektuálisan nagyobb kihívás, mint az eredeti, mert a pálinkafából lehet következteteni, hogy gyümölcsfáról van szó. persze a szõke nõk általában az eredeti, agyilag kevésbé megterhelõt preferálják.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Kata
igaz

[/cserf][/fülünyúl]

Bödöcs Tibor mondta amugy

LYONESS - Your Cashback Company

Szerintem látszik, hogy gyümölcsfákról van szó. 😊
Egyébként ha csak az elsõ két képet nézzük, vicces. A többi felesleges.
Kata
A "leleményes" készítõ Hadházi László egyik poénját próbálta elsütni, csak kimaradt, hogy gyümölcsösrõl, gyümölcsfákról van szó. A slusszpoénnak szánt valami mondjuk elég nyögvenyelõs lett.

[/cserf][/fülünyúl]

hungary27
yu lei
N o N a m e
dunno but i laughd
SzirmosSzisza
dafuq

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

N o N a m e
hungary27
<#eljen>
Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jazzy
do want

jazzy
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Néha érdemes nyelveket tanulni, mert sok olyan dolgot is megismersz amit mondjuk az anyanyelved elfelejt neked elmondani, hogy megértsd. Magyarul elolvastam az angol fordítását a dalszövegnek, ami lehet,hogy szintén veszített az értékébõl, de a tartalmát megértettem. Nekem amúgy tetszik a zene is 😊 de a Gentleman már nem.

The Matrix has you...

skinnyman

Regards,

atomabszorpcio
Deszkások vs Rómaiak

www.chem.yale.edu/

Petka

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pigo
lol amíg nem írtad, észre se vettem patrikot

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Sippie
lol amíg nem írtad, észre se vettem patrikot
LasDen
igen, tegnap óta csináltak egy részt, sõt, le is adták a tvben....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

elõször észre se vettem patrikot!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BenedekFeco

SzirmosSzisza
2 különbözõ részbõl lett összevágva.

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

képesek voltak csinálni egy ilyet?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BenedekFeco

BenedekFeco