Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
<#taps>#taps>
Positive Mental Attitude
btw rasszizmus flame on
Dum spiro, spero.
soroljam még?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
pontosabban mondva, õk tartják fent leginkább ez a politikailag korrekt bullshitet.
Per Aspera Ad Inferi.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Felülírott kérvényezi soron kívül 1 személy világûrbe küldését.
Célszemély adatai:
Neme:nõ
Testsúlya:90 kg
Magassága 153cm
Kora:60év felett
Jellemzõje egy szóban:hisztérikus
Betöltött posztja a társadalomban: anyós
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Személyenként különbözik, hogy mit mivel asszociálnak össze. Ami szerintem arra is utal, hogy más érzetet kelt bennünk egy-egy szín, szag... Mert például, ha ketten ugyanazt a betût látják (szerintem az már abszolút és ugyanúgy érzékeljük), akkor ha ugyanolyan érzetet kelt bennük egy-egy szín, akkor az adott betûalakhoz szerintem kis szórással ugyanazt a színt rendelnék mindketten.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://gaborszantai.co.uk/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A lényeg, hogy ezért nem kiadni autóvezetõi engedélyt hülyeség, mert ugyanúgy meg fogsz állni a "piros" lámpánál, és a zöldnél fogsz elindulni
Hivatásos jogsim nem lehet, úrvezetõit csinálhatok csak ( ez a normál jogsi).
Amúgy szerintem mindent látok, természetesen a közlekedési lámpákat is, de azt is fel tudom sorolni, hogy hogy jönnek egymás után 😊
Érdekes téma, nyissunk neki topikot 😄 neeem, nem kell...
The Matrix has you...