Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

http://www.tenke.hu
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ÉS tényleg, ilyen hosszú szünet rég volt itt!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Igen. Ez is igaz. Nekem is azért bele tellett kis idõbe, mire összeszedtem tapasztalatokból, hogy mi mennyire igaz. Ez most is tart. A magam részérõl mondom azt, hogy nekilendülésnek, és reményadásnak azért jól jön egy-egy ilyen videó. Fõleg amikor valaki a mélyponton van.
Lehetnének olyan motivációs videók, ahol reálisabban motiválnának ferdítések nélkül, csak az nem lenne olyan sikeres.
Az élet nem ilyen. Küzdelmekkel és lemondásokkal teli. Nagyon unalmasak már az ilyen motivációs videók. Mindegyik "fekete-fehéren" mutatja be az életet, pedig sem nem fekete sem nem fehér hanem a szürke valamelyik árnyalata amibõl végtelen számú létezik.
Attól, hogy ülsz a foteledben és "vizualizálod" magad ahogy a egy sport kocsit vezetsz, még nem lesz sport kocsid, nem adja meg az univerzum a semmit tevésre. Neked, magadnak kell érte tenned!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Regards,
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár