Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mért angolul más a jelentése? nem.. akkor hol a probléma. nyomorult szarok vagytok, nagyon menõ hogy tudtok angolul.. 😄

Bobber
" Ezek simán maradhatnak angolban, és akkor tanulj meg angolul basszus."

tudom nem összehasonlítható a dolog de akkor te meg ha esetleg a bibliát akarod olvasgatni akkor simán tanulj meg arámi ill héber nyelven mert nem is tudom hogy mered elolvasni esetleg magyarul. ja a görögöt véletlenül elfelejtettem mert az újszövetség már azon a nyelven íródott.

De hogy elejét vegyem a nagy összetûzéseknek.
Én is a mondó vagyok hogy sajnos kevesen hajlandóak megtanulni idegen nyelveket (sajnos én is csak gagyogok angolul), bár szerintem ma már azért a fiatalok döntõ többsége beszél valamilyen idegen nyelven és egész elfogadhatóan. Ettõl függetlenül egy egy ilyen fordításban még ha nem is jön át teljesen akkor is inkább a szándék a léyneg hogy megpróbáltak egy vicces képregényt azokkal is megosztani akik esetleg nem beszélik a nyelvet amin íródott. Egyébként meg nem is értem hogy miért nem vezetjük be hogy mindenkinek kötelezõ az angol nyelv a magyart meg felejtsük el hisz az nem világnyelv<#wilting>

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

nearo
Jó, de ennek pont az a lényege, hogy a második képkockán még azt hiszed, hogy a fõellenséget akarja leverni, aztán az harmadikon kiderül, hogy nem. Tipikusan olyan poén, amit nem, vagy csak nagyon nehezen és erõltetetten lehet magyarra fordítani, mivel mi nem ugyanazt a szót használjuk a boss-ra (fõellenség) és a boss-ra (fõnök).

Vagy csak én nem értem mit akarsz, legalábbis én még az életbe nem hallottam, hogy valaki a fõellenséget fõnöknek mondta volna. Sõt, igazából a fõellenséget se hallom/látom sokat, mindenki boss-ozik. Lehet még úgy is jobban átjön a poén, ha azt mondja, hogy "pill, csak leverem a bosst".

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Broafka
pedig még magyarul és néha mondjuk hogy a Fõnököt. Amúgy ezek a magyarított 3 (HÁROM) kockás képregények (tudom ez most 4) tipikusan mutatja, hogy a magyar ember egy világnyelvet ennyire lusta megtanulni, vagy nem is tudom. Ezek simán maradhatnak angolban, és akkor tanulj meg angolul basszus. Én is látok pár német nyelvû képregényt, de igazából inkább nem érdekel, vagy akkor már tényleg elhatározom, hogy megtanulok németül, ha ennyire zavar a dolog

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Fura Alak
Háááááááááááááááát, ez magyarul messze nem jön úgy át, mint eredeti nyelven..... <#wilting>

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

sz4bolcs
<#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Aquir
ezt én is tudom, de ettõl még nem feltétlenül ugyanaz, duh

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
6000 éves ez a cucc :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Törölt felhasználó
Csak beindulni nem fog, mert a komplett motor is kuka.... Miskolcon mikor volt az árvíz, az autószerelõbe maradt autók motorjából homokozó lapáttal lehetett kivakarni az iszapot....
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

baszhatod az összes elektronika döglött benne, onnantol meg ugyanannyiba lenne mint ha vennél egyet ujonnan

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

De elõtte felveszik a biztosítótól a teli árát...

www.smart-bus.hu

újrahúzzák az elektronikát, kicserélik a mûanyag, gumi elemeket és eladják pár hurkásnyakúnak

http://gaborszantai.co.uk/

az iszap lesz.....

annyiért én is kihajszárítóznám 😄

nearo
egész dizájnos ezzel a "festéssel", majdnemhogy tetszik 😄
amúgy mitõl is néz ki így? egyáltalán itt most a festés tûnt el, vagy ez csak valami lerakódás?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

broman191
Jöhet bármelyik így is, szobornak az udvarra! <#vigyor2>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ebben az állapotban adok 300K az elsõ képen lévõ autóért 😄

Jaguár+Rover kereskedés😞

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Gondolom csak kapcsolat kérdése, nálunk így néz ki az 1-2 milliárdos élményfürdõ, illetve ~1 éve épült mélygarázs (mondjuk ezeket eddig is mindig elárasztotta az árvíz, ha rekord volt ha nem 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bardocz
Amióta belovagolt a hét vezér, azóta vannak árvizek kb minden évben. Annyira meglepõ, mint hogy télen hó esik.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Magnum PI
Nem vagyok jó folyóból, de gondolom ártér hamarabb volt mint épületek. Miért vannak ott akkor épületek? Erre adnak engedélyt arra meg nem, hogy építs fasufnit a kertbe?

SzirmosSzisza
Gondolom van egy belvárosi házuk meg egy ártéri is és a sok hülye, inkább az ártéribe költözik ...

Sippie
mondjuk én sem szoktam megsajnálni az amerikaiakat, amikor jön a hurrikán, és elvisz mindent. Mi a fasznak élnek ott? 😊 na ugye 😊
RatBaG
a kretén kb újjászületett...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
'MURICA!

Per Aspera Ad Inferi.

azokra igen. de azokra nem akik nem ártérben vannak mégis érintettek, mert nem lehetett tudni h 9m-es lesz a Duna. Fogalmazok másképp: Idén nem poén mert mások is sz*ptak nem csak az ártériek.
playback-buzis-szar-fos.

Kit néznek hülyének, most komolyan...

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

WhiteStar
de, mert ez vonatkozik azokra az agyhalottakra is akik a duna árterébe költöznek vissza minden áradás után <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

vicces, de szerintem itthon nem kell komolyan venni
kifli
énis átmentem egyen, mondjuk a fél alkarom felhasította, majdnem csontig 😄
ocskoszilard
üvegfalon mindenki át tud menni, haverom is átsétált egy üvegajtón, sõt, utánna mindenki át tudott ratja menni <#idiota>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BaLeeX
Az összes ilyen részben tuti, hogy beavatott mindenki és az összes lehetetlennek tûnõ mutatvány kameratrükkel vagy beépített emberekkel oldják meg.

Itt a nézettség a lényeg, az összes Discoverys sorozat a naiv emberek hiszékenységére épít és azok átverésérõl szól.

Elég volt olvasni azt a hírt a napokban, ami arról szólt, hogy az USA-ban mennyien hitték el a kamu videó alapján, hogy léteznek sellõk...

Szóval én nem állítom, hogy Dynamo nem ügyes és nem tud megcsinálni szuper trükköket, de õ sem fog a vízen járni meg õ sem fog átmenni üvegfalon, meg zárt üvegbe mobiltelefont tenni...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Metalmilitiakid
Nem NSA?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

precision
elõre belerakják, lehet mûanyag, és össze van ragasztva?
az összes ember be van avatva? azt a számot hívja ami ahhoz a telefonhoz tartozik amit már elõtte beleraktak az üvegbe?

nem bonyolult ez... 😊

Bazinga!

Sippie
Metalmilitiakid
A bûvészek elsõ szabálya, hogy mindig légy te a legokosabb ember a szobában 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Bucser
Hogy kerul a telo az uvegbe es a vegen hogyhogy csorog amikor a haverja hivja?

Masreszt eloben talalkoztam ezzel a sraccal bent a boltunkban es megcsinalt nekunk jo par trukkot..

Nem tudom hogy csinalja, de nagyon jo.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

papucsálatka
Ja,ráadásul a szemüveges csávó sunyin elmegy a Dynamoval egybõl utána.

Szabi
az látszik, hogy amikor a srácot mutatják aki adja a telefont, akkor már nyúl hátra a kezével és a mögötte álló szemüveges srác kezébe van már az üres üveg, de attól még valahogy belerakta a mobilt abba az üvegbe amit a szemüveges sráctól kap 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
na de hogy teszi bele az üvegbe a telefont ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

király! És az üveg hova lesz közben?