Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom nem összehasonlítható a dolog de akkor te meg ha esetleg a bibliát akarod olvasgatni akkor simán tanulj meg arámi ill héber nyelven mert nem is tudom hogy mered elolvasni esetleg magyarul. ja a görögöt véletlenül elfelejtettem mert az újszövetség már azon a nyelven íródott.
De hogy elejét vegyem a nagy összetûzéseknek.
Én is a mondó vagyok hogy sajnos kevesen hajlandóak megtanulni idegen nyelveket (sajnos én is csak gagyogok angolul), bár szerintem ma már azért a fiatalok döntõ többsége beszél valamilyen idegen nyelven és egész elfogadhatóan. Ettõl függetlenül egy egy ilyen fordításban még ha nem is jön át teljesen akkor is inkább a szándék a léyneg hogy megpróbáltak egy vicces képregényt azokkal is megosztani akik esetleg nem beszélik a nyelvet amin íródott. Egyébként meg nem is értem hogy miért nem vezetjük be hogy mindenkinek kötelezõ az angol nyelv a magyart meg felejtsük el hisz az nem világnyelv<#wilting>#wilting>
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Vagy csak én nem értem mit akarsz, legalábbis én még az életbe nem hallottam, hogy valaki a fõellenséget fõnöknek mondta volna. Sõt, igazából a fõellenséget se hallom/látom sokat, mindenki boss-ozik. Lehet még úgy is jobban átjön a poén, ha azt mondja, hogy "pill, csak leverem a bosst".
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
www.smart-bus.hu
http://gaborszantai.co.uk/
amúgy mitõl is néz ki így? egyáltalán itt most a festés tûnt el, vagy ez csak valami lerakódás?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kit néznek hülyének, most komolyan...
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Itt a nézettség a lényeg, az összes Discoverys sorozat a naiv emberek hiszékenységére épít és azok átverésérõl szól.
Elég volt olvasni azt a hírt a napokban, ami arról szólt, hogy az USA-ban mennyien hitték el a kamu videó alapján, hogy léteznek sellõk...
Szóval én nem állítom, hogy Dynamo nem ügyes és nem tud megcsinálni szuper trükköket, de õ sem fog a vízen járni meg õ sem fog átmenni üvegfalon, meg zárt üvegbe mobiltelefont tenni...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
http://bexter.hu Szép Fényeket!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
az összes ember be van avatva? azt a számot hívja ami ahhoz a telefonhoz tartozik amit már elõtte beleraktak az üvegbe?
nem bonyolult ez... 😊
Bazinga!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Masreszt eloben talalkoztam ezzel a sraccal bent a boltunkban es megcsinalt nekunk jo par trukkot..
Nem tudom hogy csinalja, de nagyon jo.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Nulla tenaci invia est via"

<#idiota>#idiota>