Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

MerlinW

[merlinw.org]

repvez
Ez egy játékbol vették fel amolyan modként , de sokat nem tudtak javitani az alap kinézeten.
Nem a film kedvéért csinálták a modelleket és az animáciot. de pont ezért is nagy leguzás, mert az egész lényegébe kész volt, csak a pénzt keleltt felvenni érte.

Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.12.22. 15:39:12
Ekkora igénytelenséget képesek leadni a tv-ben (textúrák, animációk, modellek mind borzalmasak? Nagy a kontraszt a korábban belinkelt VFX demó és e között.
Hány milliárdba került? <#zavart2>
Caliph
😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

csintalanul
Felhős volt az ég, talán ma látszik majd valami
Sippie
"ÉS ha már van oscar dijas operatörün meg olyan CGI csapatunk, amik nagy haliwoodi filmekben járatosak akkor miért nem tudnak itthjon is valami nézhető filmet csinálni"

Mert itthon nem fizeti meg senki. Superhero movie, ugyan... csak a Kincsem-re lehet milliárdokat összekalapolni.
Dency

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

majd biztos magyarorszagot tamadjak meg a foldonkivuliek... csak a segelyert meg a csokkert biztos...

repvez
egyébként több sikere lenne az biztos mint a mostani gagyi politikai komidiáknak , mert most más sem tudnak csinálni, hogy ne legyen benne valami elvtársozás vagy politikai kötödéls és mind egy kaptafára készülnek ugyan ugy a gyorsan rázumolok a föhösre vagy épp a begyorsitom a mozgást efektek.

Egy ilyen mozi kész felüdülés lenne és ha ilyen minüségben tudná a teljes filmet hozni, akkor külföldön is nagyobb sikerre számithatna.
ÉS ha már van oscar dijas operatörün meg olyan CGI csapatunk, amik nagy haliwoodi filmekben járatosak akkor miért nem tudnak itthjon is valami nézhető filmet csinálni
Remélem ebből egyszer lesz film!!
Tuti a nemzetközi kasszasiker, ha végig ilyen minőségű lesz/lenne a teljes mozifilm! <#papakacsint> <#alien> <#hawaii>
PLaci
Cyberpunk 2077 spoiler!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

nem nem..most nezd meg hol a nap. es egy ora mulva ugyanoda nezzel vissza es ott lesz a jezuska!

hozza az iphone 13 madat.

Palinko
Akkor ezt is az újságokban nézzük meg szokás szerint, 10° azt kb még a tyúkól is eltakarja.
siessetek mindjart gyunk a betlehembe!!!!

"a napnyugtát kell figyelnünk – hétfőn ez a Budapestet is érintő 19. hosszúsági körön 15:56-kor lesz –, ezzel belőttük a délnyugati irányt. Ahol a Nap eltűnt, ott fog felbukkanni 17–17:15 körül a két bolygó 10 fokkal a horizont felett."

( saturnus az nem az illumiatisos satanosok bolygoja vagy miaz? lesz vmi anti krisztusozas is meg stb???)

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.12.21. 15:10:08
PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

playstation shopbol kiszedtek!? lol...

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.12.20. 11:37:05
artschi
Köszi az infót, nem lettem okosabb, a halott pénz számomra halott pénz 😄
Utoljára szerkesztette: artschi, 2020.12.20. 09:20:01

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ximix
Érdekesség
PLaci

Az operettet nem sorolnam azert komolyzenebe, de ezen kivul egyetertek 😊
ximix
Utána néztem, így már én is tudom, a DöglöttLóvé egyik emböre.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.12.19. 21:36:46
Alien69
Miért is kérdés ez? Talán, mert jó volt? A mai fiatalok egy részének fingja sincs a zenéről... <#awink> Mondjuk, az emberek többsége bekorlátozza magát egy stílusba, oszt csá. Metál, rock, rap, hipphopp stb, aztán a zenék nagy része régi zenék "inspirációja"... Csak más, gyorsabb ütem alatt.<#nevetes1>
Holott, ugye komoly zenét miért is kell elfelejteni példul? Opera, operett, stb...
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2020.12.19. 21:12:17

BenedekFeco

artschi
"nem ismertem Járai Márkot" az ki a jóisten?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

BaliBoy
Véleményem szerint köröket ver a legtöbb aktuális (értsd: 7-8 éves) zenékre! 1000x inkább ez, mint a Bruno Mars, a Despaszító meg a többi hulladék.
A múltkor "le lettem ugatva" egy céges rendezvényen mert nem ismertem Járai Márkot (ezt is most vissza kellett néznem, hogy kit). Ő danolászott nekünk online. Aztán utána néztem, hogy ki a búbánat ez... és egyből rájöttem miért nem ismerem.
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2020.12.19. 17:17:14

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

becauseIsaid
Talán, mert más volt, mint a többi. Nem a szokványos, egzotikus. Nagyon szerettük, sokat játszottam én is anno. A fiatal töri tanárunk meg egyenesen rajongott érte. Szegény Mory Kanté is idén halt meg.

Because I said so... that's why.™

PLaci
2018 -as Comedy Central videó:

RatBaG
ez is nagyon ment később:

Per Aspera Ad Inferi.

Ekkor indultak a műholdas csatornák itthon. Végre nem csak a propaganda műsort lehetett nézni. Sokféle zenei műsor volt mindenféle top listával. Ez a szám hónapokig listás volt és naponta 20-30 alkalommal ment.
Gondolom ezért. 😊
miert volt ez slager magyarorszagon 33 eve !?

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.12.19. 14:23:04
becauseIsaid
Elsőre azt hittem, hogy ez Sam Öldök, a kalóz. Pedig csak Irén, a szirén(a). <#idiota>

ximix
Nem értek a főzőcskéhez, de így elsőre kb
Lucskos káposzta szárazon székelykáposzta módra <#hehe>
becauseIsaid
Szíjasztok, sziasztok! Jó étvágyat mindenkinek! ... Ilyen lett a lucskos káposzta... Meg persze a húsleves. Zuzacsirkéből főztem... Jó étvágyat mindenkinek, tehát ilyen lett a lucskoskáposzta. <#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2020.12.19. 10:54:09

Synchronous
Ilyen lett a lucskoskáposzta.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

0Fritz

ximix
Worst Airbnb..
ximix
Bi BiP

Pokol cica

"Vettünk egy melegítőt a macskának 500 dollárért"

Palinko
Úgy néz ki mint valami izometrikus játék 2 szintje.