Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halottról jót, vagy semmit, így megtartom magamnak a véleményem róla
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Emlékszem ezt a csávót mutatta nekem egy ismerõsöm. Már akkor is mondtam, hogy a nagy jampiskodásnak ez lesz a vége. És tessék. <#shakehead>#shakehead>
Szerencse a bajban, hogy fának ment, nem másik autónak.
when you see it... 😮
"Nulla tenaci invia est via"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://gaborszantai.co.uk/
No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Elnézést, hogy ki kell igazítanom a kommentet, de ez a szárszói hétvége "politikus-mentesként" lett meghirdetve. Az, hogy valaki politikusokat lát bele, az nyilván csak tévedés lehet.<#hehe>#hehe>
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...