Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szerintem ez volt a legjobb ötletük amit tehettek.a terminátor2 után csak hanyatlás volt,kár kertelni.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
A sajtóközleményben nem térnek ki arra, hogy Schwarzenegger, vagy “The Rock” szerepelni fog-e a filmben. Ellenben azt már tudhatjuk, hogy producerként Megan Ellsinon és David Ellsion fog tevékenykedni.
Dana Goldberg és Paul Schwake executive producerek lesznek, míg
Laeta Kalogridisre és Patrick Lussierre a forgatókönyvet fogják megírni.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Emancipate yourself from mental slavement!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
If you give a little love you can get a little love of your own

Najó, igazából fogalmam sincs Eminem milyen dumát nyomat.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(hasonló feltételek vannak a repperek, a blues énekesek és a többi "tematizált" zenei ágazat irányában?)
Aki kislány, az tessék szépen babázni, meg kistehenet dúdolni, az hiteles, köszöntem!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Helyenként nagyon hamisnak tûnik, most hallgatom az eredetit.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
(Igen, jobb.)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.