Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
martian manhunter?
Nesztek bazdmég macskák! 😊 Ez is two in one.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo
No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Az elérhetetlen szerelem

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
max zárt helyen ismerõsökkel... de utcán én ezt nem praktikusnak, hanem inkább parasztságnak gondolom
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"A 25 dollárért (kb. 6000 Ft) megvásárolható Batman Belt Buckle övcsat (elvileg) bármilyen öv elejére felszerelhetõ, ami már önmagában is hízelgõ, de ez a termék nem csak dizájnelem, hanem egyszerre egy hangszóró is. A két darab mikroceruza (AAA) elem behelyezése után a zenét bármilyen szabványos jack csatlakozóval rendelkezõ eszköz szolgáltathatja. Ezzel teljesen kiváltható a manapság divatos fülhallgató, ráadásul praktikus is, hiszen környezetünk is hallgathatja a muzsikát. Stilszerûen érdemes a 60-as évek Batman zenéit elõvenni, majd maximális hangerõvel, bõszen mutogatva az övet szórakoztatni embertársainkat."