Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
A vlog mint mûfaj már önmagában is baj.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

passatgt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"neki telik rá", "nekemvan-nekedmegnincs-bibibí", ez szerintem egyáltalán nem jön le a videóból, még csak utalás sem nagyon van ezekre, vagy legalábbis én nem hallottam. + én meg azt olvastam, hogy hollandiában valami gyárban dolgozott. Tipikus esete annak, hogy ha nem tetszik, nem kell nézni. Egyáltalán nem gáz, normálisan beszél, artikulál, nem tûnik butának a videók alapján(átlagnál semmiképp). Az, hogy a videó tartalma érdektelen sokaknak, nem az õ hibája.

Kata
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért az a videó messze túlmutat azon, amit mondasz. Az összes vlogja arról szól, hogy õ vásárol (magának) és ezeket megmutogatja mindenkinek, hogy neki telik rá és mennyi jajdejó holmit tud megvenni. A termékeket önmagában nem mutatja be vagy teszteli, mindegyikrõl elmondja hogy micsoda, majd áradozik róla, hogy tök jó - mert õ vette.
Ott kezdõdik a baj, hogy ez nem más mint magamutogatás: "lássátok, hogy én anyagilag megengedhetem magamnak, hogy 2-3 hetente összevásároljak minden szart több tízezer Ft értékben, ti meg nem bibibí".
Gondolom nincs összehasonlítási alapod, de egy normális nõ, nem vesz ennyi ruhát és smink cuccot még havonta sem. Egyszerûen azért mert eleve ekkora mennyiséget képtelenség elhasználni, akkor sem, ha naponta sminkeli magát az ember. Ruhákkal ugyanez a helyzet, mert nem bírná az ember elhordani az összevásárolt ruhákat. (Én nem vásárolok ilyen gyakran és ennyi ruhát, és még nekem is van olyanom, ami soha nem volt még rajtam.) Csak hogy érezd mennyire túlzásba esik a vlogger hölgy.

Mellesleg kicsit utánanéztem, hogy ki õ. Elvileg Hollandiában élt 1-2 évig, nemrég jött vissza Mo-ra - itt võlegénye volt, õ maga nem dolgozott, eltartott volt. A családja sem szegény. De a háztartás helyett inkább csak festette magát és vlogolt, meg költötte a võlegénye és/vagy szülei által megkeresett pénzt, elég tetemes mértékben. Szóval nem mezei videókról van szó, amiben egy nõ örül a nõi holmiknak, hanem ez egy magamutogató, virító nõ, aki azt hiszi menõ, mert hetente több tízezer Ft-ot (meg Euro-t Bécsben) verhet el ruhákra és smink holmikra. Azért írom múlt idõben, mert a võlegénye otthagyta és - mily érdekes - akkor pár hónapig nem vlogolt. (Erre mondhatnánk gonoszul azt is, hogy dolgozik a karma). Most állítólag megint van valakije, így 1-2 hónap kihagyás után újra vlogol és költi a szülei és/vagy az új pasas pénzét. Amivel nem lenne probléma, ha nem csinálna belõlük ilyen értelmetlen (hasznos információt nem ad át), pusztán mutogató, 'nekemvan-nekedmegnincs-bibibí' videókat.

[/cserf][/fülünyúl]

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Lazarus
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lazarus
Looooser
jól betanult koreográfia! <#eljen>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

RatBaG
jó ebédhez szól a mortal kombat...

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ha már játék!
Szvsz nagyon vicces! 😛

Prop Hunt
sz4bolcs
Pfujj, egy nõi dolgoknak örülõ nõ unboxing videója. Borzalmas.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

jön valaki multizni?😛

35:00....

theone91
A legextrapoláltabb reakciók érdekében, csak fekákhoz menjünk.

tomi890125

The Only One!

The Protector
ismerõsöm facebookján.Mit néz a srác?Már csak a fejráközelítõs meme kéne ráXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi84
azt hittem, kompjuter alkatrészeket húz elõ a szatyorbó, ebben a formában nem volt túl érdekes

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

SzirmosSzisza
Nincs vele semmi baj, csak felkapják az emberek és kapja a nézettséget. Sok "híres" YouTube user is kommentel alá, még több nézettség, még több pénz, ki van ez találva 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
Dancsó válasz videóit nem kell komolyan venni. ironikus parodizálás, mintsem valós hate a videó irányába...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Master91
Katababy 55 másodperce

A videót nézve, néhány perc után az agyam ledobálta az összes ékszíját vészleállást produkálva, és egyetlen besült gondolat világított az 'adáshiba képernyõn': "aztakurva!" - így egybe írva.

Én kérek elnézést a nõk nevében, és megnyugtatnék mindenkit, hogy nem mindegyikünk ennyire sekélyes és attention whore.

😄
PrasCo
Nekem az tûnt fel, hogy nem különösebben ripacskodik, normálisan artikulál, képes mosolyogni, ilyesmi. Én csak egyetlen dolgot nem értek:
...úgy en bloc a videó értelmét. 😄

Egyedül azt tudnám elképzelni, hogy mondjuk a barátainak mutatja meg, de ehhez inkább a privát beállítást használnám, vagy a linkes metódust.
Broafka
igazából én sem, egy elkényeztetett liba, de amúgy nem picsáskodott, mindennek örül. Én sem értem annyira

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

oneal1
köszi!!😄

!Forza Ferrari!

passatgt
trololo

oneal1
ebbõl a videóból, a 2. részlet 30. mptõl. milyen néven találom meg youtubeon?
köszi😄

!Forza Ferrari!

kommersz
a konyv megjobb.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

passatgt
belenéztem, én személy szerint nem értem a felháborodást

Ilyenek hogy a picsaba maradnak eletben?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kötél !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti
úgybiza!

hihetetlen jó mû!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

qtab986
A Clockwork Orange (1971)

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

robotnyk
WhiteStar

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

dehogy, most mar ujra eleg 1 jegyet vennem moziba 😊

http://gaborszantai.co.uk/

DarkHorSe
Es amugy hogy megy a dieta? Mazsa megvan meg? 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

RatBaG
AAAWW

Per Aspera Ad Inferi.