Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott kezdõdik a baj, hogy ez nem más mint magamutogatás: "lássátok, hogy én anyagilag megengedhetem magamnak, hogy 2-3 hetente összevásároljak minden szart több tízezer Ft értékben, ti meg nem bibibí".
Gondolom nincs összehasonlítási alapod, de egy normális nõ, nem vesz ennyi ruhát és smink cuccot még havonta sem. Egyszerûen azért mert eleve ekkora mennyiséget képtelenség elhasználni, akkor sem, ha naponta sminkeli magát az ember. Ruhákkal ugyanez a helyzet, mert nem bírná az ember elhordani az összevásárolt ruhákat. (Én nem vásárolok ilyen gyakran és ennyi ruhát, és még nekem is van olyanom, ami soha nem volt még rajtam.) Csak hogy érezd mennyire túlzásba esik a vlogger hölgy.
Mellesleg kicsit utánanéztem, hogy ki õ. Elvileg Hollandiában élt 1-2 évig, nemrég jött vissza Mo-ra - itt võlegénye volt, õ maga nem dolgozott, eltartott volt. A családja sem szegény. De a háztartás helyett inkább csak festette magát és vlogolt, meg költötte a võlegénye és/vagy szülei által megkeresett pénzt, elég tetemes mértékben. Szóval nem mezei videókról van szó, amiben egy nõ örül a nõi holmiknak, hanem ez egy magamutogató, virító nõ, aki azt hiszi menõ, mert hetente több tízezer Ft-ot (meg Euro-t Bécsben) verhet el ruhákra és smink holmikra. Azért írom múlt idõben, mert a võlegénye otthagyta és - mily érdekes - akkor pár hónapig nem vlogolt. (Erre mondhatnánk gonoszul azt is, hogy dolgozik a karma). Most állítólag megint van valakije, így 1-2 hónap kihagyás után újra vlogol és költi a szülei és/vagy az új pasas pénzét. Amivel nem lenne probléma, ha nem csinálna belõlük ilyen értelmetlen (hasznos információt nem ad át), pusztán mutogató, 'nekemvan-nekedmegnincs-bibibí' videókat.
[/cserf][/fülünyúl]

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A videót nézve, néhány perc után az agyam ledobálta az összes ékszíját vészleállást produkálva, és egyetlen besült gondolat világított az 'adáshiba képernyõn': "aztakurva!" - így egybe írva.
Én kérek elnézést a nõk nevében, és megnyugtatnék mindenkit, hogy nem mindegyikünk ennyire sekélyes és attention whore.
😄
...úgy en bloc a videó értelmét. 😄
Egyedül azt tudnám elképzelni, hogy mondjuk a barátainak mutatja meg, de ehhez inkább a privát beállítást használnám, vagy a linkes metódust.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
köszi😄
!Forza Ferrari!
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Per Aspera Ad Inferi.
hihetetlen jó mû!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
http://gaborszantai.co.uk/