Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk az egy állat volt az ellenfelem, testépítõ volt évekkel ezelõtt, és 4-5 küzdõsporton vett már részt hobbi szinten.
Olyan vádlija van hogy feltudnál rajta mászni mint 1 létrán.
Hidd el, hogy aki küzdõ sportot, sõt, erõléti sportot ûz, nem fogod úgy leütni ahogy te gondolod
1: kétlem hogy vagy olyan erõbe hogy 1 ekkora embert te 1 hittelj
2: ütés és ütés közt is van különbség
3: lehet meglepetés szerûen ütöd, de akkor is mivel sportoló, neki jobba koordinációja, reflexe, testi felépítése. valami ellen reakciója lesz, ami nem olyan ütést fog produkálni mint ahogy azt te remélted. Ja, és nem fog eldõlni, még ha meg szédül se valszeg.
PERSZE lucky faktor lehet melléd áll és ki ütöd a gatyájából
(meg jegyzem közepes alkatú haveromat, aki hobbi szinten kerékpározik, ütögette 1 cigó gyerek ököllel ( nem bírt rendeset ütni) , és ki röhögte a haver hogy nem veszi e észre hogy meg se érzi? Végül abba hagyta a kis cigó, mert nem tudott vele mit kezdeni )
belegondolsz, hogy bokszolok mekkorat odavagnak egymasnak meccs kozben, aztan talan a 10-re megrazzak kicsit a fejuket😊
nah, megyek mert randim van Palvin Barbival...
http://gaborszantai.co.uk/
De amúgy nem muszáj hátulról ütni lehet ezt szembõl is, mivel az emberek 80% nem számít arra, hogy a szemben lévõ fél esetleg csinál is valamit káromkodáson kívül. De azért az kijelenteném, hogy nem arról beszéltem az utolsó 3 hsz-emben, hogy konkrétan az én szerény személyem ütné le, hanem általánosságban (igen tudom mit írtam az elsõ hsz-emben de az még a nem lehet leütni mítosz megkezdése elõtt volt). Ugyanakkor nem is személyeskedem soha szánt szándékkal, de úgy látom ez csak nekem szokásom már ezen a fórumon...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A: olvasás környékén =/= könyékkel
B: ha ott szórakozik feltehetõleg nem fog rá számítani, hogy én megütöm
C: az agyad akkor is a koponyád falához csapódik és elszédülsz ha egy motherfucking ninja vagy, a kérdés csak az, hogy mennyire, ezért kell nem arcra ütni, meg orra, hanem a halánték környékére mert ott tudod elérni a legnagyobb hatást amivel kimozdíthatod az agyat
D: ezt meg a harcmûvészek mondták nekem
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Swedish people are albino monkeys
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Swedish people are albino monkeys
http://birkozovb2013.hu/
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
pred

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
pred
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...