Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7131nr
fotózod?
Master91
Kaptam én is 1x olyat bordára ( és ez csak kesztyûzés volt, nem vérre ment ), hogy a tüdõm feljött a torkomon kb.

Mondjuk az egy állat volt az ellenfelem, testépítõ volt évekkel ezelõtt, és 4-5 küzdõsporton vett már részt hobbi szinten.

Olyan vádlija van hogy feltudnál rajta mászni mint 1 létrán.
Master91
~ 1 éve boxolok hobbi szinten, DE versenyzõk mellett

Hidd el, hogy aki küzdõ sportot, sõt, erõléti sportot ûz, nem fogod úgy leütni ahogy te gondolod

1: kétlem hogy vagy olyan erõbe hogy 1 ekkora embert te 1 hittelj

2: ütés és ütés közt is van különbség

3: lehet meglepetés szerûen ütöd, de akkor is mivel sportoló, neki jobba koordinációja, reflexe, testi felépítése. valami ellen reakciója lesz, ami nem olyan ütést fog produkálni mint ahogy azt te remélted. Ja, és nem fog eldõlni, még ha meg szédül se valszeg.

PERSZE lucky faktor lehet melléd áll és ki ütöd a gatyájából

(meg jegyzem közepes alkatú haveromat, aki hobbi szinten kerékpározik, ütögette 1 cigó gyerek ököllel ( nem bírt rendeset ütni) , és ki röhögte a haver hogy nem veszi e észre hogy meg se érzi? Végül abba hagyta a kis cigó, mert nem tudott vele mit kezdeni )
osszepakolnak szerecsetlen bitRambot, mint nagyi a spajzot husvet elott - kisgyereknek annyi ideje nem lenne, hogy kettot pislantson es mar az eget bamulna 😄

belegondolsz, hogy bokszolok mekkorat odavagnak egymasnak meccs kozben, aztan talan a 10-re megrazzak kicsit a fejuket😊

nah, megyek mert randim van Palvin Barbival...

http://gaborszantai.co.uk/

Metalmilitiakid
Ez egyértelmû, ha nem ütöm le elsõre akkor amíg megfordul/reagál megásom a sírom XD
De amúgy nem muszáj hátulról ütni lehet ezt szembõl is, mivel az emberek 80% nem számít arra, hogy a szemben lévõ fél esetleg csinál is valamit káromkodáson kívül. De azért az kijelenteném, hogy nem arról beszéltem az utolsó 3 hsz-emben, hogy konkrétan az én szerény személyem ütné le, hanem általánosságban (igen tudom mit írtam az elsõ hsz-emben de az még a nem lehet leütni mítosz megkezdése elõtt volt). Ugyanakkor nem is személyeskedem soha szánt szándékkal, de úgy látom ez csak nekem szokásom már ezen a fórumon...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

7131nr
jó rendben van. én elhiszem h kemény vagy. de ugyanakkor egy kis geci is, ha nem nyiltan mész oda emberkedni, hanem majd hátulról jól leütöd. csak mondjuk ha nem sikerül az az egy jólirányzott ütés, akkor a f*szod a szádban lesz.
Metalmilitiakid
Megint nem fogod fel mit beszélek úgy látom. Ha bent vagy a ringben és benned van az adrenalin meg az, hogy te bizony most harcolsz akkor fel vagy az ilyen dolgokra készülve (bár szerintem itt volt nemrég linkelve a videó ahol a random iskolás gyerek leverte kb 1 perc alatt az MMA bajnokot, ha jól emlékszem egy jó ütéssel), de ha nem számítasz rá és kapsz egyet az megint más. Az edzés természetesen sokat számít, erre írtam, hogy "a kérdés csak az, hogy mennyire". Elég sok MMA, box és egyéb meccsen lehet látni azt, hogy egyenlõen küzd két fél, majd betalál egy horog és a másik dõl mint egy sós zsák, az pont az amirõl most én beszélek. Természetes, hogy hátrányban indulok egy birkózóval szemben, de mégsem akkorával mint MMA-s ellen, mivel õk nem fejre mért ütésekre vannak felkészülve, hanem inkább a testi szorításokra, fojtásokra. Meg most ez, hogy igázzak le egy UFC-t, ismét csak túlzásokba esel, mikor én annyit állítok, hogy egy birkózót is le lehet ütni 1 ütéssel mint SZINTE bármilyen más embert.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

7131nr
hát akkor, nincs mit tenni. bizony te egy sokat próbált fighter vagy akitnek nagy tapasztalata van ilyen dolgokban😄 próbáld meg és utána majd megbeszéljük azt, hogy ment neked😄 de én azért egy UFC-t vagy más szervezetet mindenképp leigáznék a helyedben😄
Metalmilitiakid
Na szóval
A: olvasás környékén =/= könyékkel
B: ha ott szórakozik feltehetõleg nem fog rá számítani, hogy én megütöm
C: az agyad akkor is a koponyád falához csapódik és elszédülsz ha egy motherfucking ninja vagy, a kérdés csak az, hogy mennyire, ezért kell nem arcra ütni, meg orra, hanem a halánték környékére mert ott tudod elérni a legnagyobb hatást amivel kimozdíthatod az agyat
D: ezt meg a harcmûvészek mondták nekem

7131nr
bár nem kimondottan birkózó, de földharcban ignen jó. nézd végig.
7131nr
azt senki nem mondta, hogy nem fáj neki. de egy képzett harcmûvészt (bár a birkózó nem harcmûvész) te nem fogsz megcsapni pláne könyékkel nem😄 mert az kb a csak a filmekben mûködik. többek közt azért sem fog ez menni mert ha birkózó támad az a célja, hogy térdhajlatnál kapjon el vagy derék környékén. nem fog leállni veled boxolni. hidd el nekem van benne tapasztalatom.
Metalmilitiakid
ezek a mítoszok, hogy egy birkózónak nem fáj ha megütöd, miért ne fájna? rendesen halántékon környéken csapod õ is leszédül a földre mint minden ember.

7131nr
ja vagy kap egy kimurát, esetleg egy guillotine-t 😄
Max begyûrik a füleit és kétvállra fektetik aztán csókolom 😄
7131nr
birkózóknak pár pofont?😄 ugyan kérlek😄
Metalmilitiakid
nem, nem a multikillre gondoltam 😄

Lazarus
Metalmilitiakid
pl ha éppen késésben lennék valahova és ezek ott megállnának esélyes hogy én is kiszállnék a kocsiból és adnék pár nem reklámnak játszott pofont a gyerekeknek az útközepén, vagy csak bejátszanám azt amit a csávó a biciklis találkozón, hogy nagy dudával át köztük oszt menjenek arrébb

N o N a m e
szar lehet neked az életed
Lazarus
"Nem normálisak"
Broafka
😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Végre valami eredeti, ötletes kis hülyeség - még ha reklám is - történik Budapesten, erre jön a fostenger. A paraszt a megállóban is "Mi vót ez, verekedés?" - Az bammeg!
The Protector
<#wow1>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

uhh

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

DarkHorSe
Nem er annyit szamomra egy reklam, foleg ha keretlen. Huzzanak a picsaba elolem, es mashol bohockodjanak.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Vaxi
legalább 1,5 percet elvett a mögötte álló életébõl, aki amúgy is állt volna, mert a gyalogosoknak volt zöld.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

DarkHorSe
Nagyon jo reklam, random megalni a piros lampanal. Gondolom akik mogottuk jottek meg csak vartak amig ezek a gyokerek bohockodnak. Inkabb utalatot kelt hogy ilyen primitivek, reklamozzak magukat ahol akarjak. Birkozas meg mar ugyis halott, lasd olimpia 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Vaxi
én inkább ötletes, kreatív reklámnak mondanám..
http://birkozovb2013.hu/

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

remi gillard utánzat, csak van elõtte egy kis megrendezett mûbalhé
7131nr
faszok<#idiota>
SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Frequency

Lazarus
ozimak
Komment: "This is why Aliens aren't contacting us." <#nevetes1>
videobaby

szegénykéknek tetõre nem telik.

Sippie
dejól lovagolnak a lányok
passatgt

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

predator1982
ahogy néztem jah azzal lõtték neki...amúgy a füllukasztás, ha elmész ilyen helyre, azt is lövik, ilyen kis pisztollyal, de ott már eleve a fülbevalóval lövik át, kissé csípõs picit fájdalmas. talán a srácnál is az ijedtség nagyobb volt mint a fájdalom:-)

pred

Crem
Tuti férfi volt a designer!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

The Protector
De az mi amivel lövik?Fújócsõ?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

predator1982
jesszus mit rinyál, annyira nem is fáj, nekem tesóm lukasztotta át anno zsákvarrótûvel a fülemet...ma is jól vagyok:-)

pred

Frequency

Broafka
azért az jó lövés volt 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

qtab986

qtab986
Az ártatlan ifjúság kora. Valljuk be, mind ezt csináltuk!

pedobear
Inkább érdekes:

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295